Se on täällä taas, kokovartalovillasukkavuodenaika nimittäin. Pakkaskelien koittaessa, en keksi mitään niin mukavaa ja lämmintä vaatetta kuin villaiset neulemekkoni, joita kaapissa on useampikin.

Moni niistä on säilyttänyt paikkansa talven luotetuimpien vaatteiden joukossa jo vuosia. Sellainen on mm. tämä Benettonin pitkä neulekolttu, jota kokovartalovillasukaksi nimitän. 

Mamman minulle aikoinaan alennusmyynnistä ostama mekko päätyy päälleni yleensä viimeistään siinä vaiheessa, kun elohopea putoaa alle 20 pakkasasteen. Tuolloin pohjemittainen mekko saa kaverikseen usein joko pitkät nahkasaappat tai huopikkaat. Nyt kuitenkin nappasin mekon kaapista jo hieman lämpimämmällä kelillä joten päätin tarjeta nilkkureilla. 

Asokselta jo loppuvuodesta tilaamani punaiset leopardinilkkurit pääsivät käyttöön vasta nyt, kun olin ehtinyt käyttää ne suutarilla. Kenkien pohjat olivat sileät, joten pystyäkseni käyttämään niitä talvella, kävin laitattamassa jalkineisiin pitävämmät pohjat.

Päheät leopardit olivat täydellinen piristysruiske muuten mustaan pakkasasuun!

Siitä on varmaan jo neljä tai viisi vuotta, kun bongasin Oslossa aivan upeat punaiset Marc by Marc Jacobsin leopardinilkkurit, mutta en noita usean sadan euron ihanuuksia raskinut ostaa. Harvoin on kuitenkaan mikään jäänyt kaivelemaan mieltäni niin kovin ja olenkin yrittänyt kaivella niitä ympäri internetiä, jos vaikka joskus tulisivat vastaan jossain käytettyjen merkkituotteiden sivustolla. Mutta turhaan.

Nämä Asoksen solkinilkkurit ovat kuosiltaan ja väriltään hyvin hyvin lähellä noita verkkokalvoilleni palaneita Marc Jacobsin kissoja. Niissä oli kyllä nauhakiinnitys, mutta näiden lohtuversioiden soljet eivät ole kyllä lainkaan huono juttu. Pidän näistä ehkä jopa enemmän. Ihanat joka tapauksessa!

mekko - Benetton / takki - Cubus / kengät - Asos / huivi - Becksöndergaard / sukkikset - Wolford

Mun pakkaspukeutumisen perustaa on vuosi toisensa jälkeen villa ja kashmir eri muodoissaan. Kun pukeutumisen aloittaa merinovilla-alustopista ja -sukkahousuista, tietää olevansa turvassa pakkasen terävimmältä puremalta. Pakkaslukemien mukaan sitten vaan useampi kerros pehmoisia ja lämpimiä neuletuotteita päällekkäin, niin kyllä pärjää. Mihinkään polyesteripuseroihin ei ainakaan näillä keleillä vilkaistakaan!

Täällä on vähän jännät paikat meneillään, sillä minun pitäisi tämä viikko olla sairaslomatuuraajana, mutta omakaan olo ei ole ihan parhaasta päästä. Hieman on meinannut lämpöä puskea tässä töistä päästyäni.

Vedänpä siis ehkä tuon kokovartalovillasukan päälleni, sekoitan itselleni Finrexinit ja livahdan peiton alle makaamaan. Jos oikein pitää peukut pystyssä ja hyvin troppaa itsensä, niin ehkä muhun ei iske mikään kunnon tauti. Jos tämä olis vaan pöpöjen pientä ja säälittävää uhkailua!

 

Kommentit (3)

Vierailija
4/3 | 

Oon ettiny noita kokovartalovillasukkia ja vähän puolivartalokin, mutta jotenkin ne on vaan kiertänyt mut kaukaa.

Veeran mamma
5/3 | 

Benettonilla on tämän kauden mallistossa polvimittainen mekko, merinovillaa. Juuri nyt ainakin Sotkamon Benettonilla mustana vielä M ja XL, hinta 45€
Tiedustelut puh. 0505121224

PiP
6/3 | 

Hyvä konsti välttyä ja/tai parantua flunssasta on sinkki+C-vitamiini yhdistelmä. Pikaista paranemista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram