Verrattuna moneen aikaisempaan vuoteen, olin tällä kertaa tosi maltillinen shoppailija kesän alennusmyynneissä. Etenkään kivijalkakaupoissa ei tullut käytyä juurikaan edes katsomassa ale-tarjontaa. Sen Lindexin sinisen huitulatakin nappasin ruokatunnilla ohikulkiessani -70% alella, mutta muuten en paljoa rekkejä kesän aikana ole kolunnut.

Nettikauppojen alesaaliita puolestaan olivat vaaleanpunaiset karvatennarit, H&M:n ysärimekko ja näissä asukuvissa näkyvä Nanson pusero. 

Tykkään paidan pirteästä väristä ja vyötärölle sidottavat nauhat ovat tisseistään ahdistuvalle ihmiselle rauhoittava yksityiskohta, kun voin kuvitella sen hämäävän huomiota itseensä etupuskurin sijaan.

Vielä kun sais tehtyä jotenkin nätimmän tuosta rusetista eikä tuollaista roikkuvaa kasaa. Mutta ehkä se ei ole tuollaista trikoosta mahdollista ja Nanson nettikaupan kuviin se oli kenties saatu näyttämään ryhdikkäämmältä jollain todellista käyttöä kestämättömällä kikkakakkosella.

Mut rusetin epäesteettisyydestä huolimatta pusero on kyllä kiva! Vartalo näyttää heti vähän eri malliselta noiden vyötäröllä olevien yksityiskohtien vuoksi. Siis lähinnä tulee sellanen häilyvä optinen harha siitä vyötäröstä, joka kaltaisellani omenalla on kateissa. 

Noista Liv by Lindalta saamistani korviksista ehti tulla jo ihan suosikit, mutta hitto soikoon toinen niistä oli jotenkin hypännyt korvastani maanantaina eikä sitä löytynyt mistään. Varmaan pudonnut kaupungille. :(

Kertokaa mulle miksi aina katoaa just joku sellanen korvis, josta tykkää ihan hirveesti, ei mikään tylsä ja yhdentekevä? Voi toki johtua siitä, että käytän pääasiassa koruja jotka on mun mielestä tosi ihania enkä tylsiä ja yhdentekeviä. :D 

housut - Marks&Spencer / pusero - Nanso / sandaalit - Crocs / korvikset - Liv by Linda (saatu)

Jotenkin niin ihanan tuttu ja turvallinen jo vuosien takaa tällainen mustan ja punaisen yhdistelmä. Parikymppisenä en juuri muihin väreihin pukeutunutkaan.

Jos ei kesän alennusmyynneissä juuri tullutkaan shoppailtua, niin uskallan veikata, että syksyn uutuuksien kohdalla en sitten niin hyvin onnistukaan pitämään kukkaroni nyörejä kiinni. Etenkin punaiset asiat nimittäin kiinnostelevat jälleen. Niin kengät kuin vaatteetkin. Ainakin punaiset housut olisi haaveissa löytää.

Kommentit (12)

Lillukkap
13/12 | 

Tuo Nanson pusero sopii sulle tosi hyvin. Ja ole ylpeä niistä luomu-tisseistä, eivät sentään ole silikonia:)

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/12 | 

Ei niissä tisseissä omasta mielestä mitään kauheeta vikaa olekaan, mutta vuosien aikana joutunut kuulemaan niin paljon paskaa munkki-melonit-kannut -läppää, että siksi välillä toivoo että olisivat jotenkin vähemmän näkyvät. :P

Ja tää on ihan syvältä, koska pääasiallisesti olen sitä mieltä, että paskat muiden mielipiteistä, mutta ton asian suhteen on menny vähän kuppi nurin ja huomaan toisinaan taipuvani sen ajatuksen alle, että pitäis itse jotenkin yrittää olla huomaamattomampi. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

T.K.
16/12 | 

Joskus miettinyt sitäkin, että onko sulla joku käänteispsykologinen suhtautuminen noihin tisseihin...aika usein ne kuitenkin otat esille näissä teksteissäsikin. Monesti ei tulisi välttämättä kuvista ajateltua koko asiaa, mutta kun sitten tekstissä on hinkkiä, kannua, etumusta ja tissevyyttä ja kuppikokoa.... 

Veera
Liittynyt2.9.2015
17/12 | 

Mitä käänteispsykologiaa se on, että puhun asiasta. Että mun kropassa rinnat on mulle se kohta joka jossain määrin aiheuttaa negatiivisia tuntemuksia. Johtuen juurikin jo nuorena koetusta tympeästä kohtelusta asian takia. Tää blogi nyt käsittelee mun pukeutumista ja eniten mun pukeutumiseen negatiivisesti vaikuttava asia on nuo samaiset tissit, joten kyllä aihe kirjoituksissa vilahtele ihan niin kuin moni muukin vartalon osa. Rintavuus on mun fyysinen piirre ihan samalla tavalla kuin vaikka mun pituus. Molemmat vaikuttaa vaatevalintoihin. Mut joo, mun suhtautuminen tähän ruumiinosaani on siis vähän ristiriitainen, mutta mitäs sitten?

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Teetee
18/12 | 

Mä pelkään myös kadottavani lempparikorvikseni, yks oli jo lähellä. Siksi käytän nykyisellään aina niitä pieniä silikonistoppareita koukkukorvisten kanssa.

Veera
Liittynyt2.9.2015
19/12 | 

Joo, mä käytän kans koukkujen kanssa, mut nää on sellaista rengasmallia, joka suljetaan, ja jotenkin on päässyt korvis aukeamaan. :(

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
20/12 | 

Sun kommentissahan oli ihan fiksu pointti, muiden ihmisten pukeutumiseen kannaattakin suhtautua asenteella "kuinka vaan" :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Minnea/Minnean muruja
22/12 | 

Punainen ja musta toimii! Ompa kurja kuulla, että kiva korvis meni hukkaan :/ Toivon, että vielä löytyis jostain sängyn alta!

Mua kans vähän pelottaa kukkaron puolesta tämä syksy! Oon menossa NOSH-kutsuille, ja olen myös vähän jo silmäillyt Nokian Neulomon ja muutaman muun syysuutuuksia. Ou nou!

Mmiia
23/12 | 

Miulla on nansolta samalla rusettimallilla kaksi mekkoa. Niissä on niin itsevarma ja hyvä olla 😊 pitänee taas käydä katselemassa mitä ihanuuksia sieltä löytyisi lisää. 😉

Henni
24/12 | 

Tosi kivan näköinen pusero,ja tosi kaunis punainen. Itselläkin tulee usein syksyllä kauhea himo lisätä punaista vaatekaappiin, on mulla punainen nahkaveska ja punaiset lakerikengät(nilkkurimalliset). Muutenkin tunnustan aina väriä pukeutumisessa, sattumalta viime talvena,kerran poikkeuksellisesti olin pukeutunut koko mustaan asuun niin törmätessäni tuttavaan luuli hän että joku läheiseni on kuollut. Pitääkin käydä katsomassa nanson liikkeessä oisko siellä tuota paitaa vielä,ja vähän syysyuutuuksia samalla. Ja toi korvis homma on niin tuttua kauraa, aina just häviää se uniikein kappale. Sen vuoksi en talvi aikaa enää juurikaa roikkuvia korviksia käytä. Jotenkin huivi/pipo kombo saa ne tippumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat