Se ois sit melkein niinku loma! Tai kyllä se mulle jo ihan lomalta tuntuu, että menen seuraavaksi töihin vasta keskiviikkona. Eilen kävin tekemässä yhden hääkuvauksen ja illalla pääsin laskeutumaan kesä- ja vapaafiilikseen grillikemuissa. Sattui ihanan helteinen päivä, joten illallakin ehti vielä nauttia pihalla auringosta ja olkaimettomalla mekolla tarkeni lähes puolille öin.

Tuossa Elloksen Doreen mekossa on kyllä myös ohut irroitettava halterneck-nauha, mutta yritin vältellä rusketusrajoja. 

Olkaimettoman mekon paljauden vastapainoksi solmin kaulaani Viaminnetin nahkaisen chokerin, joka kävi värinsä puolesta loistavasti yhteen Cobblerinan ruusukultaisten korvisten kanssa. 

mekko - Ellos (saatu) / sandaalit - H&M/ korvikset - Cobblerina / choker - Viaminnet (saatu)

Ja kun nyt ihan varmasti taas joku miettii, että löytyykö muka tällaisessa koossa hyviä ja pysyviä olkaimettomia rintaliivejä, niin vakuutan, että löytyy. Näissä kuvissa mulla on päälläni nämä Fantasien liivit. Niissä kokoja G-kuppiin saakka. Ja toiset itseltäni löytyvät olkaimettomat ovat nämä Wonderbrat, joiden suurin saatavilla oleva kuppikoko on I. Toimii, ja pysyy, kun vaan muistaa valita riittävän napakan ympärysmitan.

Ää, nyt on heitettävä äkkiä mekko päälle, kaverit kohta jo odottaa. Vuorossa dinner & movie -ilta kavereiden kanssa. Ohjelmistossa Itse Ilkimys 3! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat