Jos eilen oli kuvissa omasta mielestäni tosi kiva asu, niin nyt on vuorossa sitten ei niin toimivia rättejä. Kun on kaltaiseni vaatehamsteri, niin sekaan osuu joskus harhalaukauksiakin ja juuri sitä on tämä kuvissa näkyvä Gina Tricot:n vihreä takki.

Nappasin takin kesällä alesta hirmuisen halvalla ihan juuri siinä ajatuksessa, että mua kiinnosti yhdistää tuollaista vihreää hempeän vaaleanpunaisen kanssa. En tiedä olenko sovittanut loimea kaupassa, niin että alla on ollut jotain hihatonta vai onko olkavarteni vaan ottaneet itseensä lisää laardia (vai olisko tullut habaa??), mutta tänään vaatetta päälle kiskoessa sain ikäväkseni huomata, että hihat kiristää. Kuten kuvista näkyy, niin mekon hihat jää alla ryttyyn ja takin hihat selkeästi kinnaavat hauiksista. (On kivempaa sanoa, että hauiksista kuin alleista. :D)

No, onneksi mulla on kirppispaikka vielä reilun viikon ajan, joten ehdin pistää tän harhaostoksen sitä kautta kiertoon. 

Mutta, jos ei oteta huomiin tuota istuvuusongelmaa, niin ajatuksen tasollahan tää oli ihan kiva kokonaisuus. Vihreä ja vaaleanpunainen menevät kauniisti yhteen ja mekon ja takin pituudetkin pelaavat keskenään. Pidetään siis tämä idea mielessä, mutta löytyisiköhän syksyksi vaikkapa pehmoinen vihreä neuletakki. 

mekko.Marimekko/takki-Gina Tricot/laukku-Cambridge Satchel Company/lengät-Ten Points/korvikset-Via Minnet (saatu)

Jos laukku näyttää jotenkin tutulta, niin kyllä, se on sama malli, jonka hankin kesällä punaisena. Mä olen vähän sillä tavalla pöljä vaatteiden, kenkien ja laukkujen kanssa, että jos löydän jotain tosi kivaa, innostun herkästi ostamaan sitä useammassa värissä. Syksyn uutuussävyistä kolahti tuo hempeä vaaleanpunainen. Kyseessä siis tämä Cambridge Satchel Companyn Large Push lock värissä Dusky Rose

Kommentit (7)

PiP
8/7 | 

Sulla on aina niin ihania korviksia, että ny on vaan pakko vähän hehkuttaa :-) onnittelut! Asun väriyhdistelmä on kiva, kiitos vinkeistä. Ja oon ehdottomasti sitä mieltä, että kyse on habasta ;-)

Veera
Liittynyt2.9.2015
9/7 | 

Korvikset on mulle ihan älyttömän tärkee asia pukeutumisessa! Kiva, jos ne kiinnittää huomion. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Samoja ongelmia
10/7 | 

Hei, tuosta takistahan voit tehdä nyt muodikkaan liivin, ottamalla kirraavat hihat pois. Luulen että oisi aika hyvä :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
11/7 | 

Hmm... harkitsemisen arvoinen idea!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

habanero
12/7 | 

Jos katsot kummalle puolelle olkavartta noi saumat kiertyvät, niin näet kumpi on syynä tiukkuuteen allit vai habat. Isot habat kiertää sauman etupuolelle ja allit taas vie saumaa taaksepäin eli habat on sun kohdalla syynä 😀

Veera
Liittynyt2.9.2015
13/7 | 

Jes, nielen tämän selityksen iloisena ja mukisematta! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Rita Marita
14/7 | 

Kiva takki, tykkään ja voisin ostaa sen, jos päätät myydä :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat