Olipas eilen ihan tosi kiva päivä! Mun vanhan opiskelukaverin bändillä oli täällä Porissa keikka, joten saatiin hänet vaimoineen (joka myös opiskelukaverini) meille kylään. Nähtiin sitten muutamia muitakin vanhoja luokkakavereita ja oli taas ihanaa huomata, että vaikka ei pitkiin aikoihin välttämättä nähdäkään, niin kyllä ne tyypit vaan edelleen tuntuu tutuilta ja rakkailta. Ihan uskomatonta, että siitä on jo pian 16 vuotta, kun me aloitettiin opiskelu SAMK:ssa! 

Muistan miten meidän opiskeluaikana kaikilla oli melkoinen pelko ja ahdistus työllistymisestä. Tuntui, että viestintä- ja media-alan huonosta tilanteesta toitotettiin joka tuutissa ja oltiin kaikki ihan varmoja, että valmistutaan kortistoon. Muistan, että etenkin mulla itselläni oli hirmuinen huoli.

Tuntui, että osaan vaan ihan pikkuisen monesta asiasta, mutta en mitään kunnolla enkä ainakaan riittävästi saadakseni ikinä mitään töitä. Ehdin opiskeluaikana jo moneen kertaan katua tekemääni valintaa ja toivoin, että olisin lähtenyt opiskelemaan "jotain järkevää" mistä valmistuisi selkeästi johonkin ammattiin. 

Mutta niin vaan tuntuu, että meidän luokkalaiset on kyllä hyvin pitkälti oman alan töissä lukuunottamatta muutamia sellaisia tyyppejä, jotka lähtivät ihan omasta halusta opiskelemaan vielä jotain muuta. Meidän luokkalaisten nykytilannetta kun miettii, niin joukossa on ainakin toimittajia, viestintä-/mainostoimistoyrittäjiä, valokuvaaja, uutiskuvaaja, päätoimittaja ja markkinointisuunnittelijoita.

Että kyllä meidän md01-porukasta on ollut moneksi, vaikka tulevaisuus sillon nuorena medianomi-opiskelijana arveluttikin. Ja itsekin on saanut huomata, että se, että koulussa opetettiin "vähän kaikkea" onkin loppujen lopuksi osoittautunut ihan hyväksi jutuksi ja olen päätynyt myös tekemään juurikin vähän kaikenlaista.

Ajatus siitä, että olisi pitänyt sittenkin opiskella jotain muuta, meni onneksi ohi ja nykyään mietin, että en kyllä oikein keksi mitä se muu olisi muka voinut olla. Ja jos olisin valinnut toisin, niin en olis viettänyt opiskeluvuosiani just siinä meidän mahtavassa jengissä!

farkut - HM+ / pitsipaita - Junarose (saatu) / takki - Talkabout / kengät - Minna Parikka / Korvikset - Yo Zen

Eiliseen kuului vanhojen muistelun ja illan keikan lisäksi myös hieman töitä, kun kuvasin ystävälleni promokuvia. (Niistä yhden voi kurkata mun Instasta.) Hyödynsin kuvauksen lopuksi vielä hyvän miljöön ja kavereiden auttavat kädet saadakseni asukuvat. Rentoa farkkumeininkiä jälleen kerran. Ja pupukengät jaksavat edelleen hymyilyttää joka kerta kun kiskon ne jalkaani!

Tänään puhdasta akkujen lataamista, sillä tuleva viikko on jälleen melkoista reissaamista ja töiden puolesta just sitä vähän kaikkea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat