Toisinaan vaan tykästyy vaatteisiin, joista samaan aikaan ajattelee, että yäk. Mä olen ollut niin pitkään pillifarkkumimmi, että lähes kaikki muut mallit ovat tuntuneet vääriltä ja vierailta. 

Nyt kun mutsifarkkuja on katsellut itseä muodikkaampien tyyppien päällä jo pitkän aikaa, alkoi denimin löysemmät linjat kiinnostaa itseänikin. Siitäkin huolimatta, että kinttuja nuolevien pillien jälkeen ne tuntuivat samalla kamalilta. 

Jos nyt taas mietitään sitä ikiaikaista vaatteen "imartelevuutta", niin tämä takamuksesta lököttävä ja reisistä löysä farkkumalli ei varmasti ole mun vartalolle millään yleisesti hyväksytyllä top 5 -listalla. Mut ai että nää on virkistävää vaihtelua mun farkkukokoelmaan!

Pöksyjen vyötärö on just täydellisen korkea omenavartalolleni!

Hieman noiden kanssa tuntuu yläosien valinta haastavammalta kuin istuvampien farkkujen kanssa. Mutta johtunee vaan siitä, että on niin tottunut istuvampiin farkkuihin. Ei oikein mitään kovin löysää haluaa valita, jottei kokonaisuus tunnu liian veltolta. 

Kovin vartalonmyötäiset yläosat taas sitten taas tuntuvat näiden housujen kanssa korostavan alaosan muhkeutta liiaksi omaan makuun. 

Tämä Lindexin kietaisupaita on mielestäni just aika kiva pari mutsifarkuille. Ja alaosa kevenee hieman, kun jalkaan valitsee korot. 

Hieman on siis vielä kesken etsinnät, että mitä mun kaapista löytyy näiden farkkujen kanssa pidettäväksi. Pitää jatkaa sovittelua!

farkut - Asos Curve / toppi - Maidenform / pusero - Lindex 

takki - Missguided, Asos / kengät - Wonders (saatu Ziosta) / korvikset - Pramea (saatu)

Mut hei mutsifarkut ja ysärirotsi, onhan nää nyt hyvä pari!

Huomenna olis sit taas vuorossa muotinäytöshommia, kun kiipeän Porin häämessujen lavalle. Esittelyssä sekä hääpukuja että alusvaatteita. Eniten jännittää nää korot. Piti valita jalkaan jotain mahdollisimman korkeaa, jotta pukuja ei tarvitsisi kovasti lyhentää. Pitäkää peukkuja että en kompuroi!

Kommentit (5)

Omaa tyyliään metsästävä
7/5 | 

Oikein hyvältähän nuo farkut sinulla näyttävät. Ja yläosa myös. 

Vierailija
8/5 | 

Aika sama, kun ei ole hyvää farkkupersettä kerran suotu 

Anna mennä vaan
9/5 | 

Kyllä pitää ihmisen mielen olla pieni.

Aa
10/5 | 

Sama vika rahikaisella, ei ole silmä tottunut ja mammafarkut ei näytä hyviltä. Vielä.

Aiemmin olin bootcutin vankkumaton fani ja pillit oli musta kamalinta mitä voi kuvitella. Etenkin kun on koon 40 lättäjalka eikä jalat kestä pitää korkoja koko päivää. Pillit + tennarit, näytän ihan joltakin klovnilta tai ankalta, ei helvetti! Vaan jotenkin siihen tottui ja kotiutui, nytkin on jalassa pillit ja kamalan rumat ja kolhot turvakengät, eikä tunnu missään. Bootcutit taas tuntuu jo epäkäytännöllisiltä, kun aina se lahje on joko liian lyhyt tai raahaa maata.

Sama siis mammafarkkujen kanssa, hell no. Yhdet mulla on jo ns. kotihousuina, mutta ei ne peilistä näytä hyvältä vaikka tuntuu päällä paremmille kuin monet muut pöksyt... Katotaan 1-2 v päästä niin oon ehkä päässyt kiinni trendiin. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat