Mä tunnustan, mulla on niin paljon vaatteita, kenkiä ja asusteita, että pääni sisäinen kirjanpito ei aina pysy perässä. Tämän huomaa etenkin vuodenaikojen vaihtuessa, kun teen omasta vaatekaapistani löytöjä, kun olen totaaliseti ehtinyt vaikkapa talven myötä unohtaa jonkin kivan kevättakin olemassaolon. Vastapainoksi sattuu myös niitä ylläreitä, että syksyllä vastaan tulee jossain ihanaakin ihanammat kesäkengät, joita en ollut tajunnut ottaa käyttöön koko kesänä. 

Olenkin huomannut, että vanhojen asupostausten selailu aina kauden vaihtuessa on ihan loistava tapa palauttaa mieliin mitä sieltä varaston uumenista kannattaisi etsiä. Keräsin tähän muutamia asukuvia lähinnä viime keväältä (jotain myös kahden vuoden takaa). Yksittäisistä vaatteista ja asusteista muistuttamisen lisäksi kuvissa myös yleisiä fiiliksiä siitä miten olen tähän vuodenaikaan pukeutunut.

Vaaleanpunainen väri jaksaa innostaa minua edelleen. Juuri äsken totesin, että "olisipa minun pyöräilykypäräni vaaleanpunainen!". Kirkkaanoranssi pottani on niin kovin räikeä. 

Röyhelöinen leopardipusero ei ole päässyt käyttöön moneen kuukauteen, se on ehdottomasti taas aktivoitava. Samoin valkoiset tennarit kaipaavat ehdottomasti jälleen aurinkoon!

Olen asukuvien perusteella viime keväänä todellakin rakastanut sekä bombereita että noita leveälahkeisia trikoohousuja. Nuo KappAhlin bomberit kaivan ehdottomasti edelleen käyttöön, mutta nuo ihanat housut saattavat olla jo niin huonokuntoiset, etten tiedä onko niistä enää eläjäksi. Tyyli miellyttää kuitenkin edelleen, joten jos vastaan tulisi suh vastaavat, niin saattaisi olla hankinnan paikka.

Vaaleat farkut eivät oikeastaan ole hautautuneet kaapin perälle missään vaiheessa, vaan ovat olleet käytössä ympäri vuoden. Nämä kuvat olivat kuitenkin hyvää muistutusta siitä miten raikkaalta ja just keväiseltä vaalea denim näyttää, että halusin ottaa ne mukaan postaukseen. Mitä tämän kollaasin yksittäisiin vaatteisiin tulee, niin tuo viininpunainen nahkatakki oli jo hieman ehtinyt vaipua unholaan. Mutta hyvältä näyttää, joten napataanpa varastosta takaisin eteisen naulakkoon taas tälle kaudelle!

Valkoiset farkut! Niitä vaan harvoin osaa käyttää talvella, joten nämä ne pitää muistaa taas kun aurinkoiset kelit koittavat. 

Vaalea farkkutakki on jo hetken odotellut tuossa näkösällä, että kelit vihdoin puoltaisivat sen käyttämistä. Mutta tuo viime kesän suosikkitakki saa varmasti runsaasti käyttöaikaa myös tänä vuonna.

Oikean reunan toissakeväinen asukuva oli vaan kaikin puolin kiva muistutus päälläni harvemmin nähtävästä värimaailmasta. Tuota Zaran luonnonvalkoista takkia voisi taas sovitella käyttöön ja voisin enemmänkin katsella tuollaista poltettua oranssia sillä silmällä. Ja leopardilenkkarit, missäkähän kaapissa ne luuraa? Haluan ne jalkaani heti huomenna!

Kommentit (4)

Tarja
5/4 | 

Kivoja kuva,näistä saa hyviä ideoita omaankin kevät pukeutumiseen.

Ihana blogi, mahtavia aiheita ja kuvia. Kiitos.

Tuulia
6/4 | 

Mullakin on aikamoinen valikoima vanhoja ja hyviä vaatteita, jotka ilmaantuvat näkösälle yllättävissä (ja toisinaan vuodenaikanaan nähden väärissä) tilanteissa. Kysynkin nyt, miten ja missä säilytät garderoobiasi - onko sulla joku vuodenaikajärjestelmä vai vain valtava, myllerrettävä vaatekaappi? Meillä olisi tavallaan mahdollisuus järjestää tiloja eri vuodenaikavaatteille (muutenkin kuin takeille), mutta en vain ole vielä ottanut sitä asiakseni.

Ei-Leen
7/4 | 

Tuo kuulostaa niin tutulta. Minullakin on hirmuisen paljon vaatteita, joita pakkaan aina vuodenajan mukaan pois ja kaivan esille. Kun siihen vielä lisätään neljän lapsen vaatteet, kertyy muovisäkkejä aika monta. Välillä joku unohtuu tyhjentää tai on kadoksissa. Jonkun vaatteita etsitään kissojen ja koirien kanssa, jos ne kaikki sattuvat olemaan samassa kadoksissa olevassa säkissä tai laatikossa. Ja välillä niitä ylläreitä sattuu, että vasta syksyllä löytyy säkki, jossa ovat lempikesävaatteet. Mutta parasta on, kun löytää jotain, jonka olemassaoloa ei ole muistanutkaan. Tai jotain, joka on ollut monta vuotta käyttämättömänä ja on juuri sitä, mitä siihen hetkeen kaipaan: siis jotain ”uutta”! Uutta omasta vanhasta vaatekaapista 😊

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat