Kun tuo maastorotsi nyt kerran "löytyi" kaapista pitkän tauon jälkeen, niin sehän tuntuukin nyt tarttuvan käteen lähes joka päivä. Syynä voi toki olla myös se, että kaikki muut takit ovat vain alempana vaatekasoissa, joten on helpointa ottaa se päällimmäisenä oleva, jonka takia ei tarvitse suorittaa suuria arkeologisia kaivauksia.

mekko - Junarose / takki - 2nd hand / sandaalit - Crocs / korvikset - Liv by Linda (saatu)

Näin mulle usein käy vaatteiden kanssa, että jumitan jossain yhdessä ja samassa viikkoja ja jopa kuukausia. Ennen tämän takin paluuta olin ehtinyt käyttää jo monta kuukautta putkeen farkkurotsia ihan kaiken kanssa. Välillä aina mietin, et onko se tympeetä, kun samat vaatekappaleet pyörii näissä asupostauksissa, mutta toisaalta siten taas näkyy miten moneen joku yksi ja sama vaate sopiikaan. 

Viikonvaihteessa puin kurkkusalaattirotsin Junarosen pikkumustan kanssa. Luo just hyvää kontrastia tuollaisen naisellisen minimekon kanssa. 

Tässä kun on väistämättä sellainen syysfiilis hiipinyt rintaan, niin mietin, että mitenkähän sitä taas raskii laittaa sandaalit ja kepeät kangastossut kaappiin ja alkaa kiskomaan taas sukkia jalkaan. Yääh... Kunpa vois elellä vuoden ympäri käyttämättä sukkia, mun inhokkivaatekappaletta! Mut onhan siihen vielä aikaa, vielä menee muutama viikko kepeästi kesäkengissä. 

Tuota samaista rypytyksin koristeltua mekkoa on nyt syksyyn saatavissa jälleen hihallisena versiona. Tämä on ainakin itselleni sellainen luottomekko, jonka pakkaan usein mukaan reissuihin. Tuollainen yksinkertainen trikoinen pikkumusta kun taipuu niin helposti arkivaatteesta hieman juhlavammaksikin ja yhdellä vaatteella pärjää siten matkalla montakin tilannetta. 

Pakkaamisesta puheenollen... pitäis taas tehdä niin. Huomenna jälleen nokka kohti Helsinkiä, missä on luvassa ystäväpariskunnan 10 v hääpäiväkemut ja sunnuntaina käväisen yksissä koekuvauksissa. Eli kivaa ja jännää tiedossa. 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram