Kaupallinen yhteistyö

-Kaupallinen yhteistyö, Olympus-

Ai vitsit miten kiva viikko mulla onkaan meneillään! Tänään meni koko päivä yhden teollisuusyrityksen sidosryhmälehden kuvauksissa. Olen aina ihan fiiliksissä, kun pääsee kurkistamaan erilaisiin tehtaisiin.

Huomenna menen kertomaan oman yrittäjätarinani vanhan opinahjoni, Satakunnan Ammattikorkeakoulun, yrittäjäpäivään ja torstaina suuntaan junalla Tampereelle missä vietetään bloggaajien tykypäivää huikealla porukalla ja hauskan ohjelman merkeissä.

Viikonloppuna puolestaan on vuorossa viikon supereimmat duunit, kun I Love Me -messut valtaavat Helsingin messukeskuksen. Messuilla on tänä vuonna mukana myös pitkäaikainen yhteistyökumppanini, minua paljon työllistävä Olympus kameroineen. 

Olen koko viikonlopun ajan töissä Olympuksen osastolla. Meillä on siellä tiedossa hyviä messutarjouksia PEN-kameroista ja Accessory world -tuotteista (eli laukut, hihnat ym). Opastetaan kollegoiden kanssa kameran ja objektiivien valinnassa ja autetaan kaikissa muissakin mieltä askarruttavissa kamerakysymyksissä.

Minusta on hurjan kiva aina tavata teitä blogin lukijoitakin, joten tulkaa ihmeessä moikkaamaan mua Olympuksen osastolle!

Nousen perjantaina myös messujen Lounge-lavalle klo 13.30. Luvassa on puolen tunnin luento aiheesta Asukuvausvinkit! Kuvauskorkeus, poseeraaminen/mallin ohjaus, taustan valinta ym. Vinkeistä on hyötyä niin kameran edessä kuin takanakin toimimiseen. 

Lauantaina puolestaan klo 11.30 Lounge-lavalla haastattelussa Pupulandia-blogin Jenni aiheesta Miten rakentuu blogin visuaalinen maailma? Jos siis olet messuilla jomman kumman esityksen aikana, niin tule ihmeessä kuuntelemaan!

Mikäli sulla ei vielä ole messulippuja, mutta tapahtuma houkuttelee, niin mulla olisi nyt Olympuksen tarjoamana jaossa I Love me -pääsylippuja. Arvon täällä blogissa 7 x 2 kpl lippua. (lippujen arvo 16 €/kpl). Eli seitsemän teistä pääsee messuille kera kaverin! Laitan vielä huomenna muutaman lipun jakoon myös instan puolella. Kannattaa laittaa siis @vieruska seurantaan ja kokeilla onneaan myös siellä.

Osallistu lippujen arvontaan täällä blogissa kertomalla kommenttiboksissa mitä sinä rakastat itsessäsi. Muista täyttää myös nimimerkki ja sähköpostiosoite, jotta palkinnot löytävät perille. Vastausaikaa on to 18.10. Klo 12.00 saakka. Liput toimitetaan sähköpostitse.

Mä aloitan. Tykkään itsessäni hurjan monesta asiasta, mutta mainitaan tässä nyt yksi ulkoinen tekijä. Rakastan hymyäni ja etenkin kulmahampaitani. :D 

Sun vuoro!

 

Kommentit (71)

Manskuliini

Olen vuosien varrella opetellut rakastamaan itseäni ulkoisesti, aina se ei ole ollut helppoa eikä se ole sitä vieläkään. Rakastan itsessäni isoja silmiäni ja katsettani, silmät on sielun peili 😊

Rebelundercover

Iik! No ruskeita silmiäni. On muuten tosi ärsyttävää, ettei me naisten sivusto ymmärrä sähköpostiosoitetta, jossa on kaksoisukunimi.

Käyttäjä26253
Liittynyt11.10.2018

Rakastan vihreitä kissansilmiäni ja muikeita hymyileviä huuliani. Lisäksi rakastan sekavaa hassua mieltäni jonka ansiosta minulla on harvoin tylsää. 😋

MinnaK

Rakastan vihreitä silmiäni ja niiden pilkettä sekä tietysti huumorintajuani. Huono huumori, paras huumori!

Kuorotipu
Liittynyt15.3.2017

Sun kulmahampaat on kyllä söpöt :)

Mä tykkään ulkoisesti mun kynsistä. Ne on kauniin malliset ja pitkän stressijakson jälkeen palanneet taas luontaiseen vahvuuteensa. Sisäisesti taas pidän mun ikuisesta optimismista ja taipumuksesta uskoa, että kaikki on mahdollista ja asiat järjestyy aina jotenkin.

KristaAnneli

Rakastan itsessäni sitä että olen aina ystävällinen ja huomaavainen, sillä se on asia mitä muissakin arvostan. Maailmassa tarvitaan enemmän kiltteyttä!

Monkkeli

Mun sisua ja asennetta. Periksiantamattomuutta ja sitä että olen oppinut viimeaikaina myös kuuntelemaan itseäni ja antamaan itselleni löysää tässä asiassa :).

Splöde

Mä tykkään itessäni siitä kuinka hyvältä mun pusu näyttää ku laitta huulet tötterölle.. joillaki tulee sellanen hervoton tötterö. Mut mulla tulee sellane söpö.. 🤣🤣 ja siks onnistun yleensä pusukuvissa!! Nii ja kaksmieliset jutut ja kuinka mun silmät näkee joka asiassa jolain tapaa pippelin.. 🙈😁😛👌🏻

Kiharat

Rakastan ja vihaan samaan aikaan luonnonkiharoita hiuksiani, sekä tissejäni. 🤩😎😅

Sariska

Tykkään hiuksieni väristä ja siitä että niitä on siunautunut aika paljon, eli ei sellaista pwrinteistä suomalaista luirulettiä löydy multa! Satunpa olemaan vielä olemaan piipahtamassa isän luona helsingissä viikonloppuna, joten toivottavasti arpaonni suosisi!

KooKoo

Tukka on hyvä ja osaan sitä mielestäni hyvin laittaa. Silmien väri on omaperäinen ja suorat pitkät varpaat.
Pitäs opetella enemmän...

Wandah

Rakastan omia varpaitani, empaattisuuttani ja kyllä mulla on ihan rakastettava berberikin.

Nakkikastike

Pidän siitä, kuinka osaan kohdata ihmiset jokaisen itsenään. Ulkoisesti pidän huulistani.

Papan mamma

Ulkoisesti parasta taitaa olla nenä ja hiukset. Mutta pidän omaa sisäistä kauneutta kyllä kauniimpana. ❤

Minna51

Kuten sinä tykkäät hymystäsi, myös minusta parasta minussa on hymyni ja iloinen elämänasenne muutenkin. Tähän ikään ehtineenä tietää ettei useinkaan asioiden murehtiminen auta ja pettymyksetkin on helpompi kestää kyynelten läpi hymyillen😘

paivihei

Vaikean elämänvaiheen jälkeen on ihana huomata, että hymyilen jälleen ja se näkyy silmissä asti. Vaikeuksista voittoon. Siksi rakastan omaa periksiantamattomuuttani ja tätä onnellista hymyä.

Vierailija

Rakastan kauniita kasvojani. Rakastan (ja ihmettelen) myös sileää, lähes rypytöntä ihoani. Tästä voin kiittää sitä, että olen koko ikäni vältellyt aurinkoa. Siitä on aina tullut huono olo ja viime kesä olikin kamala kestää.

Karmapauliina

Pidän itsessäni eniten tatuoinneistani, huulistani sekä sääristäni. Mutta ennen kaikkea rakastan itsessäni sitä, että vaikka valtaosa vartalostani ei minulle kelpaa enkä osaa lopettaa itseni vertaamista muihin, että nykyään osaan olla itselleni armeliaampi. Olen itse itseni ystävä vuosi vuodelta enemmän ja osaan ottaa tämän tärkeimmän ystäväni tarpeet aina vain paremmin huomioon.

Heidi57

Pidän hiuksistani ja siitä että olen niin hyvässä fyysissä kunnossa vaikka ikää on jo lähes 60 vuotta. Eläköön elämä!

Hannis80

Välillä on vaikea löytää asioita mitä itsessä rakastaa mutta olen aina pitänyt paksuista hiuksista ja tummanruskeista silmistä.

Mira

Tää onkin todella vaikea kysymys itselle, koska olen koko elämäni painiskellut paljon itsekriittisyyden yms kanssa. Mutta tykkään pitkistä ja kaarevista ripsistäni, joiden ansiosta en ole koskaan tarvinnut edes juhliin irtoripsiä :) 

PiP

Pidän siitä, että olen sydämellinen ja empaattinen immeinen, huomioin läheiseni kauniisti. Minulla on myös söpö nykerönenä ja kauniit kädet.

Kipa

Rakastan idearikkauttani, nopeaa älyä ja loistavaa kykyä nähdä asioita kokonaisuuksina.

Miiiiu

Ihanan inspiroiva mission anto - pidän nopeasta reagointikyvystäni sekä hampaistani (joista olen muutaman kerran saanut kehuja?!) :D

Lintu

Pidän luovuudestani. Teen itse vaatteita ja koruja ja keramikkaa ja vaikka mitä muuta, koska se on niin kivaa ja saa minut iloitsemaan siitä että olen minä.

Emppu__!

Tällä hetkellä rakastan itsessäni pyöristyvää raskausmahaa, joka tekee itsestä muutenkin armollisemman omalle kropalle 😊

Henriikka

Empatiakyky ja herkkyys, sellaisia ominaisuuksia mitä on oppinut arvostamaan vasta viime aikoina <3

tähkäpää

Rakastan itsessäni kykyä nähdä kauneutta, niin itsessäni kuin myös ympäröivässä maailmassa ja ihmisissä, joiden kanssa sen jaan. Edesmennyt äitini rakasti valokuvausta ja olen perinyt häneltä niin intohimon kuvaukseen kuin myös tämän kauneuden huomaamisen ja arvostuksen. Valokuvaamisen kautta pääsenkin hyvin ilmaisemaan tätä puolta itsessäni. Harjoittelen vielä sitä, että kun näen vaikka ihanaa lempeyttä kollegan silmissä tai erityisen kauniin auringonnousun, sanon sen ääneen ja jaan tämän huomion myös muille. 

Vierailija

Toteutuiko tämä arvonta koskaan? Olisi ollut kiva nähdä täällä blogissa nimimerkit, joita arpaonni suosi. Jos siis oikeasti kukaan sai lippuja.

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat