Kevät, kevät, kevät! Ihan tuntuu jo siltä, kun on useampana päivänä jo tarvinnut aurinkolaseja. Kaivelin naftaliinista nuo jo pari kesää lempparilasien titteliä kantaneet Le Specsit ja tykkään niistä edelleen yhtä paljon. Pinkin ja keltaisen sävyissä heijastelevat peililinssit tuovat kivasti väriä kalpeille kasvoille. 

Toinen pitkään kaapissa käyttämättä lojunut asia, joka pääsi tänään käyttöön, oli Martensit. Musta kiiltonahka, kun tuntui olevan ihan täydellinen yhdistelmä pehmeän vaaleanpunaisen takin kanssa. Kovaa ja pehmeää, kiiltävää ja mattaa. Vastakohtia, jotta pysyy joku taspaino. Ja ai että nämä klassikot näyttivätkin taas hyviltä pitkän tauon jälkeen.

Etenkin kenkien kanssa saatan välillä hillota jotain yksilöitä kaapissa useammankin vuoden, kunnes taas "keksin" ne uudelleen. Ja samalla ainoat asiat minkä kirpparille viemistä olen koskaan katunut, ovat olleet kenkiä. Muistelen edelleen muutamia teiniaikojen Vagabondeja, jotka ois just nyt ihan täydelliset... :D

Asun kolmas jo vuosikausia kestosuosikkina pysytellyt ja aina uuden tulemisen tekevä asuste oli puolestaan Dieselin niiticlutch, Bongasin laukun aikoinaan Amsterdamin lentokentältä, mutta en raskinut kalliin hintansa vuoksi hankkia. Ahkera nettikauppojen koluaminen ja alennusmyyntien odottelu kuitenkin palkitsivat ja löysin clutchin myöhemmin huomattavasti edullisemmalla hinnalla. Vaikka muuten niitit ovatkin vuosien yliannostuksen jälkeen pitkälti kadonneet vaatekaapistani, niin tämä laukku tuntuu omalta ja täydelliseltä vuodesta toiseen.

hame - Mamalicious / raitapaita - Esprit / takki - Mango / kengät - Dr. Martens / laukku - Diesel / korvikset - Aarikka (saatu) / aurinkolasit - Le Specs

Päällä siis monta vuota vanhoja suosikkeja aina iänikuista raitapaitaa myöden. Mutta niin vaan kokonaisuus näyttää nyt ihan uudelta ja raikkaalta ton hattaratakin ansiosta. Se näyttää ihan keväältä!

 

 

Kommentit (14)

Anna
1/14 | 

Vitsit kun tuo raita toimii aina! Ihan täydellinen asukokonaisuus, takki näyttää tässä vielä paremmalta kuin noissa aiemmissa kuvissa👍Ihanaa kun on kevättä ilmassa☀

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo, raita on kyllä aina must. Raitapaidat on mun turvavaatteita, joita käytän aina kun en jaksa miettiä mitä laittaisin päälle. Eli tosi usein. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

hannamariavv
2/14 | 

Raita, vaaleanpunainen ja Martensenit toimii aina! Itekin tahtoisin niin kovasti Martensenit, mutta en osaa yhdistää niitä vaatekaapissani juuri mihinkään joten en uskalla sijoittaa :D Kiva muuten tää tukka auki -ilme, tosi hyvässä mitassa ja ihanasti sotkulaineilla!

hanna

www.hannamariav.com

Veera
Liittynyt2.9.2015

No Mut Martensit voi just yhdistää lähes mihin vaan! Toimii niin farkkujen kuin kukkamekkojenkin kanssa. Pitäiskö mun tehdä kokoelmapostaus asuista joissa mulla on Martensit? :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Voi kiitti! Ihana kuulla. Kun itse aina miettii välillä, että mahtaako mun lätinät kiinnosta ketään. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Laura2
4/14 | 

Ihan mieletön toi takki!! Niin keväinen asu muutenkin :) Itselläkin on jo ihan kevätfiilis, tekee mieli käyttää vaan kirkkaita värejä ja printti-t-paitoja :D

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mulla tää kevätfiilis saa tuijottelemaan ihan kaikkea vaaleanpunaista ja pinkkiä! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Nunnu
6/14 | 

Sä ihan hehkut- onko lie kevään, asun vai minkä lie ansiota... Tykkään tyylistä ja pukee todella. Ja nuo hiukset, voi että miten kivat. Vau!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo, mä yritän nyt kovasti opetella pitämään tätä tukkaa välillä aukikin, kun se näyttää ihan kivalta näin. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Ei-leen
8/14 | 

Minusta on mukava välillä nähdä kaapin kätköistä kaivettuja ihanuuksia. Sitähän ne nimen omaan ovat, mikäli niitä jaksaa säästää. Minua kiusaa se, että lehdet ja blogit pursuavat Konmarin ihanointia ja jatkuvaa uutta tavaraa, aivan kuin kenelläkään ei olisi tallessa mitään kaappien pohjalla lojuvaa vanhaa tavaraa, joka tekee taas uuden tulemisensa. Itse yritän säilyttää kaiken minkä voin ja tuunata sitä uudeksi, ja yllätys yllätys, mistä vaatteesta tai asusteesta olen ikänä luopunut, olen myöhemmin sitä katunut... Etenkin jos se on ollut laatutavaraa.

Ihana, toimiva yhdistelmä sinulla! Kannatti kaivella kaappeja :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram