Miten se talven ensimmäinen lumimyräkkä aina tuntuukin niin hirveältä järkytykseltä? Ei auta yli 30 vuoden kokemus tuiskusta ja nietoksesta, vaan siitä huolimatta tämän aamun vaivainen kilometrin työmatka vaakasuorasti naamaan piiskanneessa lumimyrskyssä kiristi pinnaa ihan urakalla. Ja miten tehokkaasti ehtiikään puolessa vuodessa unohtaa sen miten kauan lumeen hautautuneen auton kaivaminen käyttökuntoon kestää.

Sitten vielä se autolla Pohjois-Satakunnan perukoille sompailu siinä lumimyräkässä, niin voin kertoa, että tuli kiroiltua ehkä jonkin verran tänään. Mutta kyllähän tähän talvi-nimiseen konseptiin taas tottuu, eikä pian muista mitään muuta vuodenaikaa olevan olemassakaan!

Jos oli unohtunut talviautoilun ihanuus, niin samoin on edellisen jääkauden jälkeen ehtinyt unohtua, että miten mä oikein olen talvisin pukeutunut. Olin aamulla senkin suhteen vähän hukassa. Eikä asiaa tietenkään auta, että mulla on lähes kaikki talvitakit vielä varastossa. Siksipä olikin hyvä hetki selailla muutaman edellisen talven asukuvia, niin muistui hieman mieleen mitä talvikamppeita kaapistani pitäisi löytyä. Tässä siis asukuvia joulu-, tammi- ja helmikuulta vuosilta 2014-2017.

Nonni, heti kärkeen mahtava "löytö"! En muistanut tuotakaan Cubuksen bikertakkia. Pitänee heti huomenna käydä noukkimassa se kellarista. 

Pidempikin musta takki löytyy! Olen tässä valitellut sitä miten mustaa pukeutuminen on viime aikoina ollut, mutta sitä se näyttää olleen talviaikaan usein ennenkin. 

Martensin maiharit on edelleen mieleiset, mutta nuo oikean puoleisen kuvan niittikoristeiset saappat pitänee testata, että joutavatko myyntiin.

Viime talvena tuli kuljettua paljon myös harmaassa. Huiveista kashmirkaulaliinat on vielä kaivamatta käyttöön, mutta Becksöndergaardin merinovillahuivit puolestaan ovat olleet käytössä jo alkusyksystä saakka. 

Farkut pitävät pintansa ympäri vuoden.

Pää on pysynyt ainakin menneinä talvina usein lämpimänä pään ympärille kiedotun huivin avulla. 

Tätä Marks & Spencerin tekoturkistakkia jo tällä viikolla mietinkin, että pitää muistaa ottaa taas käyttöön. Se on edelleen ihana!

Talven tärkeimpiin selviytymistarvikkeisiin ovat jo vuosikausia kuuluneet kashmirneuleet. Mut hitto, pitää kyllä pitkästä aikaa muistaa ottaa taas nuo paljettihousutkin käyttöön!

Ilman pitkiä neuletakkeja ei talvesta selviä.

Tämä parin vuotta sitten hankkimani J.Lindebergin neule oli kyllä loisto ostos. Sen kaivan jälleen talveksi käyttöön.

Talvellakaan ei tarvitse luopua hameista, kun kaverina on pitkät saappaat, lämmin, pitkä neule ja villasukkikset. 

Eli kashmir ja merinovillaneuleet ja -huivit, villasukkikset ja pitkät saappaat, siinä mun talvikauden tärkeimmät!

Kommentit (6)

Vierailija
2/6 | 

Aika mukava kokonaisuus tuo ylinnä oleva. Noin ylipäätänsä Veeran kuvia on mukava seurata, niin saa mielenkiintoisia elämyksiä erilaisista tiili/kivi-seinistä suomessa. Mitä ilmeisimmin melko urbaani pimu kun ajattelee miten paljon suomessa on puuta.

Veera
Liittynyt2.9.2015

No mene sinä vaikkapa ihan rauhassa metsään ihailemaan niitä puita.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Aa
4/6 | 

Kahden ylimmän kuvan huivit, onko ne yksi ja sama vai kaksi eri? On nimittäin JUST sitä mitä multa puuttuu. Satuisitko muistamaan mistä/mikä merkki?

Veera
Liittynyt2.9.2015

Ekassa kuvaparissa on vasemmalla kashmirneulehuivi, jonka alkuperää en muista, mutta oikean puoleisessa kuvassa oleva huivi on Becksöndergaardi villahuivi ja sitä on myynnissä tänäkin talvena. Se on ihan unelma, omistan saman hiivin kolmessa värissä. 😄

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram