Sanoinko juuri eilen, että mulla on hemmetisti kenkiä ja silti käytän kesällä vain muutamia? No entäs hainko juuri tänään postista yhdet uudet kesäsandaalit? Vastaus molempiin on kyllä. 

Entäs käykö uudet punaiset korkosandaalini ihan täydellisesti yhteen lempihuulipunani kanssa? Vastaus tähänkin on kyllä.

Wondersin tukevakorkoiset remmisandaalit löytyivät Booztilta ja sattuivat silmään jonkun kamppiksen aikaan, kun jo alennetusta hinnasta sai vielä vähän lisäalea. En jäänyt kauaa otosta pohtimaan ja hyvä niin, sillä nämä ovat jälleen täydellistä mukavuutta, kuten kaikki muutkin Wondersini.

Uskallan luvata, että nämä pääsevät kesäkenkieni sisäpiiriin, eli niiden parien joukkoon joita ulkoilutetaan ahkerasti. Loistavan lestinsä ja superpehmeän nahkansa vuoksi sandaalit ovat jalassa ihan hurjan mukavat. Jo useamman parin kokemuksella voin suositella Wondersin kenkiä todella lämpimästi.

housut - Pola, Tokmanni / body - Marks & Spencer / takki - Junarose (saatu) / kengät - Wonders / korvikset - Aarikka 

Olin aamupäivällä kuvauskeikoilla noilla samoilla housuilla ja bodylla, mutta kenkinä oli harmaat OTZit ja päällä viininpunainen collegetakki. Vaihtamalla kengät ja ylle kukkahurpulan päivittyi valokuvaajan arkinen rönttäasu samalla huomattavasti kivemmaksi. 

Nuo housut ja ja lyhythihainen body ovat siis aika monipuolinen pohja hyödynnettäväksi vaikka matkavaatteina. Täytyy siis pitää nämä mielessä matkalaukkua pakatessa, jos onnistun jotain reissuntynkää kesälomalleni keksimään. 

12 tuntinen duunipäivä tänäänkin, mutta huomenna on luvassa väähn rennompaa menoa. Suunnataan nimittäin työporukalla viettämään TYHY-päivää luontopolulle. Päivän metsässä tapahtuvien harjotteiden teemoina on mm. läsnäolo, keskittyminen ja voimavarojen lataus. Kuulostaa just oikeelta tähän hetkeen! 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat