(Tähän alkuun jälleen kerran kitinää tästä pimeästä vuodenajasta, minkä vuoksi asukuvia on joko vähän tai ne on paskoja.)

Viime lauantain onnistunut meikki tulikin jo esiteltyä aiemmin tällä viikolla. Treffi-illan asu kuitenkin meinasi unohtua muistikortin kätköihin.

Yläosa on Asokselta tilaamani body, jossa siis samassa sekä tuo ohutolkaiminen alustoppi ja pitkähihainen meshkerros. Ihanaa, kun ei tarvitse tarkkailla, että pysyykö se paita siellä hameen sisässä siististi vai ei. Bodyyn kiinni ommeltu meshpusero kuitenkin laskeutuu ihan sen näköisesti, kuin kyseessä olisi vain löysä pusero. En ole ehtinyt käyttää bodyä vasta kuin tuon keinonahkahameen kanssa, mutta sopii varmasti hyvin myös ihan farkkujen pariksi. 

Tilasin itselleni koon UK20, mutta yhtä kokoa pienempikin olisi riittänyt. Pikkuisen meinaa bodyn alaosa persauksesta roikkua, mutta eipä se käyttöä haittaa. Ja ompahan se vessassa käynti helpompaa.

Niin, kun se salaisuus bodyjen käytössä on, että ei niitä nappeja tarvitse pissalla käynnin takia aina auki räpeltää. Ei, ei silti kusta housuun, se haaraosa vaan vedetään sivuun ja sitten lorotellaan kupla pois otsasta.  There you go, nyt tiedätte, jos ei vielä ollut tullut mieleen. :D

Tämä kun tuntuu monia aina mietityttävän, että onko bodyn kanssa toimiminen jotenkin hankalaa. Etenkin ajatus vaikkapa muotoilevan alusbodyn nappien kanssa taistelusta muutaman skumppalasin jälkeen baarin vessassa on ajatus joka tuntuu tässä vaatteessa kauhistuttavan. 

hame - House, Prisma / body - Asos Curve / nilkkurit - Wonders / laukku - Halston Heritage / korvikset - Asos

Omasta mielestäni sen edut ja mukavuus kyllä voittavat kirkkaasti ne harvat tympeät hetket hakasten/nappien kanssa sohlaamisen kanssa. Suosittelen kokeilemaan. Niin alusbodyjä kuin tällaisia päällysvaatteeksi tarkoitettujakin. Itse toivoisin löytäväni jostain valkoisen paitapuseron alaosalla.

Mä sain tänään ns. siivottua työpöytäni, eli tehtyä kaikki kuvaushommien työt joulun alta pois. Ensi viikolla on pari työvuoroa lehdessä, mutta sen jälkeen vakaa tarkoitus olisi palata töiden pariin vasta seuraavan vuoden puolella. Kokonaiset kaksi viikkoa joululomaa siis kalenterissa! 

 

Kommentit (8)

PiP
1/8 | 

Vitsi sullon makee asu ja ihanat korvikset & laukku!
Tälleen tosi mukavuuden haluisena en ole ikinä kokeillut bodyja, mitä suosittelisit herkkäihoiselle 56 kokoiselle naisimmeiselle?

Veera
Liittynyt2.9.2015

No riippuu toki että kiinnostaako body alusvaatteena vai tuollaisena nälyvänä vaatteena. Alusbodyjä itselläni on ainakin Marks & Spenceriltä ja maidenformilta ja olen tykännyt molemmista. Miellyttäviä materiaaleja molemmilla, mutta en muista mihin saakka esim maidenformin koot yltää.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

PiP

Alusvaatteena pääasiassa. Kiitos vinkistä! Mul on tosiaan herkkä iho, ei kestä pitsiä tms. Suurin osa vaatteistani on puuvillaa.

Ei-leen
2/8 | 

Kaunis tuo body. Olen usein katsellut bodeja, että sellainen olisi kaunis päällä, kun se istuisi tiukasti eikä helma pullahtaisi hameen vyötärökaistaleen alta esiin, kuten liukkaan paidan kanssa usein käy. Enpä muista, olenko koskaan omistanut ainoatakaan bodya enkä ole tajunnut pohtia pissaamisongelmaa. Sen sijaan minua on pohdituttanut, kuinka se istuu päälle. Ettei ole liian lyhyt tai pitkä, jolloin se joko vetää vakoon tai roikkuu liian alhaalla. Sovittamallahan se olisi selvinnyt, mutten laiskuuttani ole jaksanut - tai ei riittävän houkuttelevaa bodya ole tullut vastaan :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Se voi toki olla ongelma jos on tosi pitkä, että riittääkö bodyssa pituus. Sehän ei oo tietenkään kiva jos se persvaosta kiristää. :D Mut kokeilemalla selviää. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Aa
3/8 | 

Niinkin kummallisesta paikasta kun Avonin (juu, se meikki"kerho") kuvastosta sattui silmääni tuollainen kauluspaitabody, valkoisena ja kietaisumallisella yläosalla. Jätin sen omaan arvoonsa, koska se on body, ja nehän on tosi epämukavia. Tää kyllä pisti miettimään, jos kuitenkin tilaisi sen ja kokeilisi? Mulla käyttöä kauluspaidalle on mm. koiranäyttelyissä, missä sen paidan istuvuus hameen/housujen sisällä on ihan must. Vaikka miten pyllistelen maantasossa sen pikkukoirani kanssa...

Veera
Liittynyt2.9.2015

No sehän ois sit noihin tilanteisiin just ihan loistava! Kun nähnyt kavereiden kuvia koiranäyttelyistä, niin siellä tosiaan saa kyykkiä vaikka miten, niin ihan hiton ahdistavaa, jos on olo että pitäis korjailla paitaa aina vähän väliä. Jos ei ole pahan hintainen, niin testaa ihmeessä!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram