Joko mä olisin sen nyt valmis ihan ääneen sanomaan... Kyllä tässä on nyt ollut sopeutumista ja identiteettikriisiä meinannut pukata, mutta kyllä se on myönnettävä.. Mun lempiväri on nykyään vaaleanpunainen. (Viimeksi tilanne oli tämä 30 vuotta sitten.)

Tästä syystä, en kyennyt kävelemään Mangossa tämän takin ohi. Kun nyt kuitenkin juuri Mangosta oli kyse, en elätellyt minkäänlaisia toiveita, että tarjolla olisi minulle mahtuvaa kokoa. Onneksi uskaltauduin kuitenkin ennakkoluuloistani huolimatta sovittamaan, sillä nyt mulla on ihana hattaratakki. 

Kannustan siis muitakin plussakokoisia ihan rohkeasti välillä piipahtamaan sellaisissakin kaupoissa minkä kamppeisiin ei ikinä kuvittelisi mahtuvansa. Saattaa toisinaan yllättyä iloisestikin! 

Jos sinunkin garderobisi tuntuu kaipaavaan epätoivoisesti vaaleanpunaista piristystä, niin tätä villasekoitetakkia löytyy myös Mangon verkkokaupasta.

KN Collectionin leopardikuvioinen Leonia-turbaani osoittautui aivan täydelliseksi kaveriksi takille. Nutturan kanssa pipojen ja hattujen käyttö on jäänyt hieman vähemmälle, mutta nyt viime päivien pakkasissa olen koittanut petrata asiassa ja olen hieman löysännyt nutturaani välttääkseni tätä smurffi-efektiä. :D

legginssit - Marks & Spencer / kashmirneule - Ellos / takki - Mango / kengät - Vagabond / hattu - KN Collection (saatu) / korvikset - Aarikka (saatu)

Mä olen niin iloinen, kun olen tänään saanut viettää aikaa mun murun kanssa. Mies on nimittäin viimeiset pari viikkoa painanut keskimäärin 15-17 tuntista päivää ilman vapaita, joten ei ole paljoa ehditty näkemään. Aionkin nyt käpertyä vielä hetkeksi murun kainaloon ennen kuin se taas lähtee työmaalle. Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Kommentit (24)

hannamariavv
25/24 | 

No oho, Mango kyllä nyt yllätti! Ite jotenkin tulee jämähdettyä niihin tiettyihin kauppoihin joista vaatteensa ostaa, vaikka pitäisi uskaltautua kokeilemaan useammassa eri liikkeessä eri mallisia ja värisiä vaatteita. Onneks oon pikku hiljaa alkanut tajuta että hei, täällä Jyväskylässäkin on kivoja pikkuputiikkeja jotka myy vähän erikoisempien merkkien vaatteita, joten pikku hiljaa se vaatevalikoima omassa kaapissa laajenee! Laajenisipa muuten kaapin kokokin sitä mukaan...

hanna

www.hannamariav.com

Veera
Liittynyt2.9.2015
26/24 | 

Ja välillä saattaa tehdä löytöjä sellaisistakin putiikeista joiden tyyli ei päälle päin näytä yhtään omalta. Jostain ns. mummokaupasta voikin löytyä esim. joku täydellinen perusvaate tms, joten tosiaan uskaltautuminen omien vakkareiden ulkopuolelle kannattaa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Kiti
27/24 | 

Vautsi mikä löytö!

Lapsena olin huvittavan ylpeä siitä, ettei mun lempiväri ollut vaaleanpunainen, vaan vihreä. Sitten tulivat mustat teinivuodet, jotka venyivät reilusti yli parikymppiseksi asti. Nyt 26-vuotiaana vaaleanpunainen on ehdoton lempivärini, värjäsin kesällä hiuksetkin pinkiksi. :D

Elämässä täytyy olla väriä!

T: Kiti
http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/puhevika-noin-niinku-kaytannossa

Veera
Liittynyt2.9.2015
28/24 | 

Mulle taas ihan kaikki piti olla vaaleanpunaista. Isä joutui maalaamaan mm. mun sängyn ja koulupöydän vaaleanpunaisiksi. Sen pulpetin kohdalla hän otti kyllä hieman vapauksia omiin käsiinsä ja maalasi sivut ja alapinnat harmaiksi. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Prinsessa
29/24 | 

Ihana takki, sopii sulle mainiosti -  ja sopis ehken mullekin... Onko sulla tuossa yllä L-koko? Verkkokaupassa se oli suurin saatavilla oleva...

Veera
Liittynyt2.9.2015
30/24 | 

Juu tää on L!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
31/24 | 

Kiitos, ollaan suunnilleen samankokoisia niin laitoinpa tilaukseen!

Veera
Liittynyt2.9.2015
33/24 | 

Ja minä pitkään kuvittelin, että punertavan tukan kanssa ei käy vaaleanpunainen, mutta olin väärässä! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Lillukkap
34/24 | 

hei, noista aiemmista kuvista huomasin miten hyvin sulle käy kun hiukset on auki. Ihana takki, onko siinä vuorta?

Veera
Liittynyt2.9.2015
35/24 | 

Ei ole lainkaan vuorta! Ei siis mikään varsinainen talvitakki kyseessä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
36/24 | 

Tyylitajua ei voi ostaa! Olet todella nätti ja kauniisti pukeutunut!

Veera
Liittynyt2.9.2015
37/24 | 

Kiitos :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Anna
38/24 | 

Väri sopii sinulle upeasti, itselleni en voisi kuvitella..vai pitäisikö kokeilla🙂Näytät aina hirmu hyvältä kuvissasi, mm siksi että ilmeesi on niin iloinen. Tulee hyvä fiilis👍

Veera
Liittynyt2.9.2015
39/24 | 

En minäkään osannut vaaleanpunaista päälleni kuvitella vielä pari vuotta sitten. Kokeile rohkeasti, eihän se kaupassa sovittelu mitään maksa eikä satuta. :D
Voi sitten joku sävy yllättäen passatakin!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
40/24 | 

Takissa ei siis ole vuorta ja se kiinnitetään yhdellä napilla tai nepillä. Ei vaikuta kovinkaan käytännölliseltä. Ei muuten yhtään kuvaa, missä takki olisi kiinni....

Veera
Liittynyt2.9.2015
41/24 | 

Voi hitto tätä ainaista "käytännöllisyyttä". Kyllä pitäis aina suomalaisen pukeutua vaan käytännöllisesti. Pilkkihaalari olis varmaan suotavin. :D

Ihan hienosti pärjää vuorettomalla takilla kun valitsee sopivan sään jolloin sitä käyttää ja se yksi nappi riittää loistavasti. (Ja kyllä, takki mahtuu loostavastti myös kiinni vaikka en sitä biin kuvannutkaan)

Jos omistaa yhden ainoan takin kuhunkin vuodenaikaan, niin varmaan käytännöllisyys on se tärkein kriteeri, mutta omaan garderobiin mahtuu kaikenlaisia takkeja käytettäviksi erilaisissa tilanteissa ja olosuhteissa. Myös tällaisia vuorettomia yhden napin takkeja. Että mikä tässä nyt on outoa?

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
42/24 | 

No ainakin tuo reaktion vahvuus oudoksuttaa : D Ei kai missään sanottu, että KAIKEN pitää olla käytännöllistä. Luulen, että tuo takki on paremman näköinen nimenomaan auki, kiinni jos laittaa niin itsellä ainakin voisi olla vähän possufiilis.

Vierailija
43/24 | 

no, tuohan on tolle bloggaajalle tyypillistä; ei saa kyseenalaistaa tai ainakaan moittia mitään. Ja siks toiseks kaikilla ei ole varaa kuin yhteen ja KUNNON takkiin, ei mihinkään kaapin täytteisiin.

Veera
Liittynyt2.9.2015
44/24 | 

Niin, mä en vaan ymmärrä mitä moittimista tai kyseenalaistamista on siinä, että minä kuljen takissa joka ei ole jonkun mielestä tarpeeksi käytännöllinen. En siis vaan älyä, että mikä siinä ihmetyttää, ärsyttää tms. :D
Ja mitä tuohon "kaikilla ei ole varaa" -asiaan tulee, niin pitäisikö sen vaikuttaa jotenkin minun takkiostoksiini tai rahankäyttöön ylipäätään?

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Anna
45/24 | 

Täytyy tunnustaa että mennä leuhotan useimmiten takki auki joku huivi siinä kaula-aukossa...Tietysti sitten kun lähdetään oikein ulkoilemaan/lenkille pannaan takki kiinni.

Veera
Liittynyt2.9.2015
46/24 | 

Sama täällä. Toki kunnon pakkasella on takki tiukasti kiinni, mutta lauhemmalla kelillä vaikka kaupungilla asioidessa on kyllä usein takki auki.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Riitu1234
47/24 | 

Blogiasi on todella mukava lukea, plus kokoiselle ihania vinkkejä pukeutumiseen. Tuokin pinkki takki näyttää hyvältä ja harkitsemisen arvoiselta, vaikka takkeja on joka lähtöön... mutta ei taida pinkkiä löytyä... vielä :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
48/24 | 

Kiva kuulla, että blogista on ollut iloa. :)

Suosittelen vahvasti pinkin takin harkintaan laittamista. ;)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat