Täältä pääsiäislomalta ei kannata paljoa asua kuvailla, kun hiihdän jo kolmatta päivää samassa farkut ja neuletakki -kombossa eikä peiliin ole muutenkaan tullut vilkuiltua. Luonnoksista löytyi kuitenkin vielä muutamat julkaisemattomat asukuvat. 

Tässä yhden työkeikan asussa yhdistyi monta ikiaikaista lempivaatetta. Elloksen pliseerattu toppi on sitä lajia, että ottaisin samanlaista monessa värissä, jos vaan olisi olemassa. Käytän toppia ihan jatkuvasti. Hyvä kun raskin välillä pyykkikoneeseen edes laittaa. Vuosia vanha Vilan trikoinen kimallusjakku asuu aina välillä ihan kaapissa saakka, mutta pääsee aika ajoin voimakäyttöön. Junarosen farkut puolestaan kuuluvat vaatteisiin, jotka eivät koskaan ehdi kaappiin saakka, vaan ovat koko ajan joko jalassa tai päällimmäisenä siinä chairdrobella.

Minun kunkin hetken lempivaatteet on helppo tunnistaa juurikin siitä, että ne seilaavat vain pyykkikorin, kuivaustelineen ja puolipitoisten vaatteiden säilytyspinosta. Ihan kaikista suosikeimmat vaatteet eivät vaan yksinkertaisesti ehdi levätä kaapin hyllyllä. Kun olen lähdössä vaikka muutaman päivän reissulle, en suinkaan kävele vaatekaapille, vaan kerään ympäri kämppää levitellyt lempparivaatteet ja tuuppaan pyykkiin kaiken korissa päällimmäisenä olevan, sillä tiedän että ne on ainakin vaatteita, joissa tiedän viihtyväni.

farkut - Junarose (saatu) / toppi - Ellos / bleiseri - Vila / tennarit - Puma

 

Kuka muu muuten tunnustaa kotoaan löytyvän ainakin yhden tuolin tai muun huonekalun, joka on vastoin alkuperäistä käyttötarkoitustaan hautautunut vaatteiden alle? Meillä paikkoja on kolme: keskellä olohuonetta oleva pieni nojatuoli on sijainniltaan aivan liian houkutteleva, jotta sen voisi ohittaa riisuessaan vaatteita päältään.

Erityisesti Tommin vaatteet eksyvät usein tuolle tuolille. Toinen huonekalu, jota ei juuri vaatteiden alta näy, on sänkymme päädyssä oleva säilytysarkku. Siihen kun riisuu niin kätevästi kaiken nukkumaan mennessään ja siihen ne kamppeet myös jää, kun seuraavana päivänä valitsee päälleen jotakin muuta.

Ja ai että sitä riemua, kun pitäisi löytää juuri se yksi tietty musta lempitoppi siitä läjästä, johon on taas parin viikon ajan ehtinyt kasaantua kamppeita! Miten muuten onkin mahdollista, että vaikka mielestäni pukeudun nykyään aika harvoin mustaan, niin silti siinä vaiheessa, kun jokin vaate on kateissa, niin se on musta ja se on hautautunut täysmustaan kasaan? Miten on mahdollista vaikka lempivärini tuntuu olevan nykyään vaaleanpunainen??

Ja vielä yksi kysymys, miksi niitä vaatteita on niin vaikeaa säilyttää siellä kaapissa?? :D

Kommentit (7)

Mami
8/7 | 

Makkarissa on vaaterekki ja tuoli, niissä lojuu mun vaatteet ja eteisen yhdessä tuolissa näkyy nytkin olevan kasa miesten vaatteita 😄 Ja kaikki nämä on niitä puolipitoisia 😯

saya
11/7 | 

Muuton jälkeen makuuhuoneessa ei enää ole ollut tuolia, joten luovasti puolipitoisten vaatteiden säilytyspaikaksi ovat muodostuneet auki olevat kaapinovet, niidenkin päälle saa ihan hyvät pinot aikaiseksi :D Aina joskus koitan elää kaapista päälle -menetelmällä, mutta pinot palaavat aina jossain vaiheessa...

Miamaju
12/7 | 

Tuttu juttu on kyllä vaatepino. Muuton yhteydessä ostin makkariin pystynaulakon puolipitoisille vaatteille ja kevyitä ohuita henkareita. Sijoitin sen hämärimpään nurkkaan vaatekaapin viereen. On kyllä auttanut makkarin siisteyteen ja kaikki vaatteet löytyvät helposti.

Omani ei ole enää myynnissä mutta muistuttaa tätä valkoisena https://www.sotka.fi/tuotteet/tuote/1586/27862/cactus-naulakko-musta

Raijis
13/7 | 

Eihän puolipitoisia voi laittaa kaappiin, siitä seuraa vain se että kaikki puhtaatkin muuttuvat tunkkaisiksi :) Kasa tai rekki on pakko olla.. .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat