Voee, miten se näyttää tämä Minni-Hiiri näissä ekoissa kuvissa noin vakavalta? Tai no, tiedän kyllä syyn. Kuluneella viikolla on allergiahommat vetäneet ilmeen vähän vakavaksi, kun olo on ollut kaikin puolin kaamea ja silmät kaamean näköiset.. Näissäkin kuvissa on aurinkolasit suurimmaksi osaksi päässä ihan siitä syystä, että toinen silmäni oli monta päivää ihan tuhannen turvoksissa eikä lakannut hetkeksikään vuotamasta. Ei siis kovin lähäriä viitsinyt ottaa ilman laseja. Tänään on onneksi hieman helpompi olo!

haalari - Nanso / bomber - KappAhl XLNT (saatu) / tennarit - Puma / aurinkolasit - Eleven Paris / korvikset - Cobblerina (saatu)

Vaikka haalareita voisi ihan hyvin käyttää ympäri vuoden pukemalla alle sukkikset ja päälle vaikka neuletakin, niin itselleni ne ovat profiloituneet kesävaatteiksi. Niinpä kaivelin haalarini talviteloilta reilu viikko sitten ja ai vitsi, kun tuntuukin tällainen yksiosainen vaate taas ihanalta ja helpolta.

Tämä Nanson pilkkukasa oli se joka minut sai haalareihin hurahtamaan. (Viime kesäiset asukuvat näet TÄÄLTÄ) Ennen tämän löytymistä olin ihan varma, ettei jumpsuit ole minun vartalolleni tarkoitettu vaate. Mutta, kuinkas kävikään, nyt omistan jo kolme kokopukua.

Pinkki huulipuna mätsäsi nätisti Cobblerinan suloisiin nahkakorviksiin. Ja tuo linssien violetti puolestaan juttelee nätisti tukkani kanssa. Onpas nyt sävy sävyyn asiat!

Tuo haalarin etumus meinaa olla pikkuisen liian avoin ja tahtoo tissiliivit vilkkua, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi ommella sitä muutamalla pistolla kiinni. Hakaneulojakaan ei löytynyt kämpästä sitten yhden yhtä, vaikka tiedän niitä olevan jossakin vaikka kokonaiselle komppanialle. No, kätevä emäntä tilkitsi tissivaon siveellisemmäksi hiuspinnillä!

Kivaa viikonloppua kaikille! Mulla se kuluu töiden merkeissä.

Kommentit (2)

Vierailija
2/2 | 

tosi kiva malli tässä haalarissa. tällaisen voisin kuvitella näyttävän tosi kivalta ittenikin päällä :D vaikka haalarit yleensä epäilyttää,

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram