Musta pitkä kokovartalovillasukaksi kutsumani Benettonin neulemekko on ollut käytössäni jo kymmenen vuotta. Kolttu on edelleen käyttökelpoinen, mutta toki jo hieman nuhjuinen. Siksipä olinkin enemmän kuin innoissani bongattuani Sotkamossa Benettonilta tämän sinisen merinovillaisen mekon. Talvipakkasien luottovaatteeni sai siis vihdoin uuden siistimmän seuraajan!

En oikeasti keksi kylmillä säillä mitään mukavampaa asua kuin nämä neulemekot pitkien saappaiden kanssa. Tänään ei ollut pakkasta kuin pari astetta, joten kaupungilla tarkeni hyvin, kun mekon päälle kiskaisi vain ohuen vuorittoman takin (100% villaa sekin). Pakkasten kiristyessä sitten lisätään kerroksia ja valitaan paksumpaa takkia, mutta olipa asteita -2 tai -20, niin villamekko toimii aina vaan. Saanko siis sanoa vielä kerran, että tämä oli todellinen huippulöytö!!

Benettonilla ei enää ole montakaan myymälää Suomessa, mutta Kainuun kahden putiikin (Sotkamo ja Kajaani) lisäksi ainakin Helsingin Kampissa on pulju vielä pystyssä. Verkossa merkkiä myy ainakin Zalando. Tätä pitkää neulemekkoa ei siellä näyttänyt olevan, mutta lyhyempiä villamekkoja kyllä. Monen mekon kokemuksella, suosittelen lämpimästi!

Otsikon mukainen 3. täysvillainen asia asussani oli Becksöndergaardin ihanan pehmoinen huivi. 

Sinisen, viininpunaisen ja vihreän yhdistelmä on viime aikoina ollut jotenkin kovasti mieleeni. Mekko, huivi ja karvapanta sopivat siis ihanasti yhteen ja saavat olon säkenöiväksi.

Mekko - Benetton (koko XL)

Takki - Talkabout

Saappaat - Högl (saatu)

Panta - KN Collection (saatu)

Huivi - Becksöndergaard

Korvikset - Mine Güngör

 

Tuntuipas ihan kivalta saada pitkästä aikaa asukuvia aikaiseksi. Jospa tää arki töineen ja bloggailuineen vihdoin alkais asettua jotakuinkin taas uomiinsa.

Eihän tässä muutakaan voi, kun täyttää päivänsä näillä tavallisilla arkisilla asioilla, kun ei koko elämäänsä nukkuakaan voi. Aika monta päivää tässä tulikin jo paettua maailmaa peiton alle. Päivät kuluu ja elämä etenee tuntuipa hyvältä tai ei. Tänään ei tuntunut ihan paskalta, sehän on jo melkoinen voitto!

Kommentit (7)

Pimmiainen
8/7 | 

Oletko tutustunut COSin valikoimaan? Siellä on kohtuuhintaisia merinoneuleita ja reilut koot. Omat luottovaatteeni olen löytänyt sieltä (olen mallia lyhyt ja pyöreä)

Veera
Liittynyt2.9.2015
9/7 | 

Joo mä olen aina toisinana käynyt siellä jotain sovittelemassa, mutta mallit ei ole olleet mua varten. Kyllähän tosiaan moni oversizeloota sieltä päälle mahtuu, mutta ei yksikään harmillisesti ole ollut mun vartalolle passeli.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

-T-
11/7 | 

Iso kiitos Sotkamo vinkeistä instassa! Ajeltiin eilen täältä vajaan 100 km:n päästä testaamaan vohvelikahvila, ja oli kyllä ihana paikka ja superhyvät vohvelit! Piti tietenkin käydä myös siellä pop-up kenkäkaupassa ja kyllähän sieltäkin lähti jotain matkaan :)
 

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/7 | 

Olipa kiva, jos jollekin oli niistäkin vinkeistä iloa! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Riksu
13/7 | 

Ihanan hehkuvan säkenöivältä näytätkin! Voisiko tuosta mekosta saada blogiin tai instaan kuvaa ilman takkia? Näin xxl-kokoisena uudet merkit ja kokoluokitukset aina mietityttävät. Ja kun Benettonin on tuttu 90-luvulta 😅 Mallikuviin ja mittataulukoihin ei ole aina luottamista. Pidän kovasti sinun kuvista ja asuista, inspiraation hakuun aivan mainioita!

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/7 | 

Koitan muistaa kuvata sen "paljaaltaan" kun palaan muutaman päivän reissusta!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram