Käsi ylös kaikki jotka muistaa ysäriltä housujen päälle puetut hameet! Itse muistan ainakin yhdistelmän isän leveälahkeiset vihkipuvun housut vm -79 ja siinä päällä siniharmaa henkkamaukan trikoominihame.  Myös sellaiset tuulipukukankaiset ja suorat polvimittaiset hameet yhdistettynä housuihin tuntuvat kovin tutulta. Kyseistä muotivillitystä ajatellessa mieleen nousee tosi paljon kuvia TikTakista. :D

Ja nyt housuja ja helmoja yhdistellään jälleen! Kapealinjaisten hameiden sijaan farkkujen, nahkahousujen ja muiden pöksyjen päällä toimii kuitenkin mieluummin kepeät ja liehuvahelmaiset mekot. Itse yhdistin lauantaina I Love Me -messuille suunnatessani Junarosen punasävyiseen kukkamekkoon keinonahkaleggarit. Ja tykkäsin asusta kovasti!

Sukkahousujen vaihtaminen nahkapöksyihin teki tyttömäisestä mekosta paljon rokimman. Sama mekko sukkahousujen kanssa puettuna TÄÄLLÄ.

Tykkään etenkin tuosta, että housut eivät ole tiukat ja pintaanuolevat, vaan jäävät just kivasti ruttuun. Näihin jotenkin sopii polvipussit. 

Wondersin nilkkurit ovat olleet käytössä just niin mukavat kuin osasin avokkaiden perusteella odottaakin. Korko on just sopiva koko päivän mittaiseen tallustamiseen.

housut - H&M Mama / mekko - Junarose (saatu) / takki - KappAhl XLNT (saatu) / kengät - Wonders / laukku - Tiger of Sweden / korvikset - Aarikka (saatu)

Onko muuten hieman ihanaa, kun pitkästä aikaa oli joku muu ottamassa asukuvat eikä tarvinnut hoitaa hommaa itse jalustan kanssa. Onneksi seuraavat treffit Iinan kanssa on jo perjantaina! Täytyy siis selkeesti laittaa silloin jotain kivaa päälle, kun on kuvaaja saatavilla. :D

 

Kommentit (6)

Senja L.
1/6 | 

Hahaa, minä muistan hameet housujen päällä! Mulla oli teininä festareilla sellanen tosi nätti hame päällä, ja muodin mukaan tietysti housut siellä alla. Silloin se näytti mielestäni tosi hienolta, mutta nyt kun ajattelen sitä asua, niin ihan hirveähän se oli. Pilasin nätin hameen housuilla. En kyllä enää laittaisi housuja hameen kanssa. Mutta tuo sin asu on todella tyylikäs :)

Sohovaperna
2/6 | 

Kukkapaita ja punaiset housut. Nro 1. Ne ovat mielestäni itselleni sopivimmat.
Pikkujouluvuorot teen töitä. Ehkäpä sitten muiden juhlien jälkeen pidän omat juhlat ja pukeudun noihin kauniisiin vaatteisiin.

Anniniinii
3/6 | 

Punainen mekko ☺️ tulee itse yhdistettyä mustaa ja punaista pikkujoulukaudella 👌🏼 ja punahuulet on must 💋💄

Vierailija
4/6 | 

Punainen villakangastakki Kappahlilta on niin paras. Olen vuosia etsinyt ja nyt lähdin heti ostamaan, kun näin sulla. Lisäksi mukaan tarttui oranssi kevytuntsikka. Ihanaa, kun olivat sielläkin tajunneet, että pyöreys ja tylsyys ei kulje käsi kädessä. Tämä sun blogi on mulle arjen virkistys. Lisäksi voin suoraa kopsata rintsikoita lukuunottamatta kootkin. Kiitos ja hyvää jatkoa😍.

Muffe
6/6 | 

Sä oot upee!

3. on suosikkini sun päällä :) Ite en osaa oikein mekkoja käyttää. Mulla ei ole tänä vuonna mitään fiinimpiä pikkujouluja, vain semmoset kaveriporukan ja sinne laitan mustat farkut ja leopardi-puseron. Ja punasta huulipunaa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram