-Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, linkit merkitty tähdellä *-

Pikkujoulukauden käynnistyessä on monella varmaan taas juhlakamppeet etsinnässä. Itselläni on mekkotilanne kaapissa sen verran hyvä, että jos nyt sattuu johonkin kemuihin kutsuja lähiaikoina kolisemaan, niin pitäisi löytyä päällepantavaa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö innoissani selailisi nettikauppojen tarjontaa ihan vaan huvin vuoksi. Kokosin siis läjän mekkoja suosikkinettikaupoistani tähän postaukseen, jos niistä olisi vaikka jollekin juhla-asukriisin kanssa painiskelevalle iloa ja inspiraatiota.

Tässä yhden kollaasin verran katsausta oman garderobini lemppari juhlamekkoihin. Näissä on siis tullut kekkeröityä lähivuosina ja kaikki nämä mekot löytyvät edelleen kaapista. Juhlamekkomakuuni kuuluvat toistuvasti musta ja punaisen sävyt, pitsi ja paljetit. Villeinä kortteina mukana hapsuja ja räväkkää kuosia. Mutta mekon malli pysyy aina samana, vartalon myötäisistä kotelomekoista en luovu. 

Kuvien mekoista osa on jo niin vanhoja, ettei enää kaupoista löydy, mutta esimerkiksi viime viikonlopun Inspiration Blog Awardseissa nähtyä punaista paljettimekkoa on Asoksella vielä jäljellä koot 20 ja 22. (mulla koko 20). Kollaasin oikean alareunan HM+-malliston mekkoa puolestaan on aleosastolla vielä jäljellä viininpunaisena koot 52 ja 53 ja mustana välillä 44-54.

Kokosin kuitenkin kollaaseihin joitakin samankaltaisia ja -henkisiä tai muuten vaan silmääni miellyttäneitä leninkejä Asoksen, Booztin*, Elloksen* ja Zalandon tämänhetkisistä valikoimista.

 

1. Club L pitsimekko, koot UK16-28 / 2. Ellos Collection pitsimekko*, koot 34-52 / 3. Lauren Ralph Lauren pitsimekko,*, koot 34-46 / 4. AX Paris pitsimekko, koot UK16-26

 

1. Värikäs Castaluna paljettimekko*, koot 46-58 / 2. Ida Sjöstedt paljettitunika*,, koot 34-56 / 3. Mustavalkoinen paljettimekko, koot UK16-28 / 4. Kultainen Lauren Ralph Lauren paljettimekko*, koot 34-46 / 5. Mustahopeinen paljettimekko, koot UK16-28 / 6. Paljettisomisteinen pikkumusta Lauren Ralph Lauren*, koot 40-44

 

1. Kotelomekko taskuilla, Castaluna*, koot 42-58 / 1. Pikkumusta viitalla, Lost Ink, koot 46-52 / 3. Viininpunainen mekko, Studio 8, koot 42-44 / 4. Sininen samettimekko, Swing Curve, koot 44-56

 

Viimeisenä vielä muutama Junarosen mekko, joita olen päässyt ihan sovittamaankin.

1. Sininen kimallusmekko*, koot 42-46 / 2. Punainen mekko*, koot 46-48 / 3. Sininen pitsimekko*, jäljellä kokoa 46

Mun elämässä on selkeästikin ihan liian vähän juhlia! Haluan päästä käyttämään mun kivoja mekkoja useammin. Kemukutsuja tänne heti!

Kommentit (3)

Vierailija
2/3 | 

Hei,

sinulla on oikeasti todella hyvä tyylitaju ja löydät kivoja ideoita. Tykkään.

t. lukija

Ei-leen
3/3 | 

Aivan ihania mekkoja sinulla. Suomessa on kemuja aivan liian harvoin, etenkin sellaisia tilaisuuksia, joihin voisi kunnolla laittautua. Etenkin jossain vaiheessa juhlavasti pukeutuminen vain jää, jopa kylään ja ravintolaan tulee lähdettyä ennemmin farkuissa kuin tyylikkäässä leningissä. Etenkin tämä vaihe alkaa silloin, kun on lapsia ja voimat vähissä laittautua. Lisäksi jotenkin sitä tuntee itsensä helposti ylipukeutuneeksi, huomaa kaikkien muidenkin pukeutuvan arkisesti, joten ei itsekään jaksa nähdä vaivaa eikä kehtaa. Asun Kiinassa ja se on täällä ihanaa, että jokainen pukeutuu juuri niin kuin haluaa: vaikkapa sitten arkena paljetteja pursuavaan cocktailmekkoon. Tavallista on sekin, että hienoon ravintolaan tulee pariskunta, jossa mies on verkkareissa (merkkiverkkareissa tosin) ja nainen pitkässä iltapuvussa... Täällä kaappini pursuaa nyt kauniita hameita ja juhlamekkoja, mutta niitä tulee jopa käytettyäkin. Mitähän mahdan tehdä niille palattuani Suomeen? Pitää varmaan järjestää juhlia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram