Mainitsin jo mekko + farkut -postauksessa, että puin saman vihreä leningin myös toisten housujen kanssa ja tässäpä tämä melkoisen rento ja hulmuava lopputulos.

housut - H&M / mekko - H&M / sandaalit - Birckenstock / laukku - Diesel / rannekoru - Via Minnet / lasit - Le Specs

Pitkästä aikaa huivikin päässä! En ole tämän nykyisen tukan kanssa enää kovinkaan paljon pitänyt mitään turbaaneja tai muita huivivirityksiä, mutta voisi kyllä taas koittaa aktivoitua asiassa. Hyvinhän se tuntuu toimivan ton suttunutturan kanssa tuollainen rusettihuivi.

Jotain hauskaa tässäkin yhdistelmässä on, vaikka se saakin mittasuhteet näyttämään oudoilta enkä koe olevani siinä oikein omimmillani. Mut tässä on jotain sellaista kuuman ja laiskan päivän raukeaa tunnelmaa. Kiva kokeilu kuitenkin, jos ei toistamiseen enää tällaisenaan päälle eksy. Mutta toisaalta, mukavuutensa vuoksi saatan hyvinkin päätyä asuun vielä uudelleen kesän mittaan.

Mä kirjoittelen tätä postausta vaihteeksi junasta, enkä tällä kertaa bussista. Kävin reilun vuorokauden pyrähdyksen Seinäjoella, missä heitin tänään yhden puhujakeikan. Huomisen saan sentään olla kotona, mut lauantaina tie vie taas Helsinkiin.

Se ois reilu viikko enää aikaa ennen kuin kesätyöt Porissa alkaa, joten vielä jaksaa hetken reissata. Sitten saakin olla kolme kuukautta ihan rauhassa päivätöitä pakertaen. Mitenkähän sitä taas tottuu siihen paikallaan olemiseen?

 

Kommentit (10)

Mirkku
11/10 | 

Aika hauska muuten, kun kutsut mekkoa vihreäksi :D. Näissä kuvissa en itse näe mekossa mitään vihreää, vaan kyllä mun mielestä toi ihan selkeästi ruskea on! Mutta ihmisethän näkevät värejä vähän eri tavalla, johan se on osoitti se mekkohaaste, jossa piti sanoa onko mekko kultainen vai sininen :D.

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/10 | 

Mun mieskään ei näe vihreää, vaan pronssin värisen mekon. Mulle toi on sellainen hieman metallihohtoinen tumma khakinvihreä. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Arilyn
13/10 | 

Tuo päähuivi on veikeä ja sopii hyvin. Ja värimaailma natsaa tod. pukevasti :) Toisaalta väri kuin väri pukee sua, mutta tuo jotenkin loistokkaasti. 

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/10 | 

Mäkin tykkään just asun väreistä. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/10 | 

Tää on kyllä jännä miten eri tavalla me ihmiset värejä nähdään. Mun mieskään ei nää tätä vihreänä vaan pronssin värisenä tai ruskeana. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

hamsu
17/10 | 

onko tuo mekko tämän kevään ostos? :) löytyyköhän vielä...

EmiliaMaria
19/10 | 

Mulla tuli tästä asusta jotenkin semmonen 20-lukulainen fiilis ja kyllä, mekko on pronssinen, ei vihreä :D

Sanjana
20/10 | 

Ihana vihreä mekko! Joissain kuvissa näyttää niinku ois pitkä helma mekon alla, ei ollenkaan huonon näköinen 😊 tosi kaunis asu, pidä vain uudestaan!

Ja kyllä tuo tumma, metallinen vihreä on 😋

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat