Mennään vasta keskiviikossa, mutta tämä viikko on jo imenyt musta lähes kaikki mehut. Mä olen melkoinen kiireestä ja täydestä kalenterista stressaaja ja mua jotenkin uuvuttaa jo se pelko, että ehdinkö ja jaksanko ja kykenenkö nyt varmasti kaikkeen.

Illalla aina huomaan, että hyvinhän se sujui tämäkin päivä stressin tunteesta huolimatta, mutta siinä samassa jo panikoin seuraavan päivän työkuormaa ja aikatauluja ollen satavarma, että kaikki langat ei pysy käsissä.

kashmirhousut - H&M / pusero - Kaiio / takki - KappAhl (saatu) / tennarit - Puma / korvikset - Aarikka (saatu)

Tämä ja ensi viikko on vielä jaksettava todellista moniajoa, mutta sitten kalenteri näyttää taas väljemmältä. Kyllä sitä siis jaksaa tehdä pitkiä päiviä ja montaa asiaa rinnakkain aina hetken aikaa, kun tietää että kohta on taas hieman hiljaisempaa. Mutta hitto kun pääsis tästä turhasta stressistä eroon!

Kun vaan oppis ottamaan päivän kerrallaan ilman, että yhtä hommaa tehdessä jo panikoi siitä, että mitenkäs sen seuraavan projektin kanssa käy. Sitä mä arkeeni kaipaisin, pikkuisen lisää mielenrauhaa, Ja uskoa siihen, että kaikki tulee sujumaan ihan hyvin. Onhan sitä ennenkin pärjätty, niin miksi ei sitten myös huomenna ja ensi viikolla. 

Miten te hallitsette stressiä? Onko siellä ketään, joka olisi entinen megastressaaja, mutta sittemmin oppinut hallitsemaan kaaoksen tunnetta paremmin? Minäkin olen mieleltäni jo ihan hirmuisen paljon rauhallisempi kuin vielä joskus vuosia sitten ja päässyt irti katastrofiajattelusta, mutta kyllä tää vähän hiomista vielä kaipais.

Nappasin nämä kuvat eilen illalla muorinäytöksen jälkeen samalla, kun piipahdin työhuoneella hakemassa tavaroita. Meikki on lavalla hikoilun myötä jo kaikkea muuta kuin freesi ja vaatteiden vahdot saaneet tukkatötterönkin jo rakoilemaan, mutta halusin väsähtäneestä olemuksesta huolimatta ikuistaa tämän punaisen takin piristämän rentoiluasun.

Mustia ja harmaita talvitakkeja on nähty loskaisilla ja pimeillä kaduillamme jo ihan riittämiin, joten tämän talven trendikkäin ja pirtein takin väri on ehdottomasti kirkas punainen. Tämä KappAhlilta saamani villakangastakki löytyy sekä normimallistosta (S-L) että pluskoossa (L-3XL)! Oma takkini on kokoa XL.

 

Kommentit (16)

Terhi B.
17/16 | 

Oho, täytyypä käydä tsekkaamassa KappAhlin takkivalikoima! 👍🏼
Ja tuosta megastressaaja-kuvauksestasi tunnistin itseni välittömästi! Joten jos saat hyviä "turhan stressin" poistamismetodeja, niin teethän niistä oman postauksen meille muillekin opiskeltavaksi! 😊

Veera
Liittynyt2.9.2015
18/16 | 

Jos metodeja löytyy, niin todellakin niistä kerron teillekin! En tosin ihan henkeä pidätellen odottelisi. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
19/16 | 

Mindfulness. Suosittelen. Tutkimuksiakin löytyy vaikutuksista. Eli ei ole huuhaata.

villaa
20/16 | 

Kävin kurkkaamassa mitä muita värejä niin huomasin että Materiaali: 38% Polyesteri, 30% Villa, 28% Akryyli, 2% Nailon, 2% Viskoosi... eli ei ihan villakangastakki. Harmi, olisi ihan kiva malli.

Veera
Liittynyt2.9.2015
21/16 | 

Juu, ei ole enempää villaa tässä takissa, mutta itse ainakin olen tottunut ihan yleisnimityksenä puhumaan tällaisista takeista villakangastakkeina. Villan määrä vaan vaihtelee. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
22/16 | 

Upea Sinä!
Vanhemmiten, nyt yli 60 , elämänkokemuksella vasta oppii ottamaan rennommin!

Veera
Liittynyt2.9.2015
23/16 | 

äh, vielä siis 25 vuotta stressaamista edessä. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
24/16 | 

Älä hättääle, istu mättääle, kyllä se pipo löytyy

Veera
Liittynyt2.9.2015
25/16 | 

Ku ei kerkee istumaan! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
26/16 | 

Mindfulness on itselleni auttanut.Myös syvärentoutus harjoitukset.Löytyy netistä hyviä videoita ja ohjeita.Lisäksi yinjooga on ollut erittäin hyvä.

Veera
Liittynyt2.9.2015
27/16 | 

Pitäiskin koittaa jotain rentoutusharjoituksia pitkästä aikaa, sillä terapiassa aina toisinaan niitä tehtiin ja ei siitä haittaakaan ikinä ollut.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

korvis
28/16 | 

Täällä kans yks megastressaaja ilmoittautuu! Ei toimi mindfullnessit eikä joogat, tai pilatekset, päin vastoin, alan stressata enemmän kun pitää olla hiljaa ja miettiä varpaita, kun en siihenkään pysty vaan ajatus karkaa aina työasioihin. Tänään aloin aamulla evästä ostaessa itkeä kaupassa kun tuli niin koskettava biisi. Eikä ees ollu mikään hyvä biisi.
Olen kanssa tehnyt paljon töitä stressaamisesta ja masennuksesta kärsimieni oireiden takia terapiassa ja tunnistan kyllä koska pitää alkaa himmailla. Työelämä vaan ei oikein kannusta siihen, ei esim voi tehdä pienempää työaikaa kun se ei ole taloudellisesti mahdollista, ja lomaakin on vaan rajatusti. Sairasloman jälkeen on samat kasat pöydällä odottamassa...
Ihana takki! Just nuo korvikset haluaisin, mutta tulee niin huonot vibat kun olen kuvissa nähnyt eräällä ei niin hyvämaineisen puolueen presidenttiehdokkaalla samat vihreinä.
Ps. Muorinäytös?

Veera
Liittynyt2.9.2015
29/16 | 

:D :D No olihan se toki myös muorinäytös! 

Eipäs ole mun silmiin osunut kyseisen rouvan korvissa Jalavat, onneksi, sillä multakin löytyy ne vihreät. Mut mulla oli ensin vaikka missä värissä, en luovu! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

treen likka
30/16 | 

Ehkä nopein apu on se, että edellisenä päivänä katsoo vain seuraavan päivän ensimmäisen työjutun ajankohdan. Loput vasta sitten kun uusi päivä koittaa. Eli ei kannata edelliseä päivänä ressata seuraavien päivien juttuja. Päivä kerrallaan - se riittää!

Veera
Liittynyt2.9.2015
31/16 | 

Toi on kyllä hyvä neuvo. Yksi asia kerrallaan. Kun sehän sen kaaoksen aiheuttaa, et pyörittää päässään koko seuraavan viikon tai kahden menoja ja to do listaa ja ahdistuu.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

MarikaV
32/16 | 

Käytän ns aikaikkuna-harjoitusta, mulla toimii! Vähän samaa ideaa kuin edellisellä kommentoimalla. Käytän siis vain kiireisimpinä hetkinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat