Aika harva jaksaa keikkua korkeilla koroilla joka päivä, ja etenkin syksyn ja talven liukkaille kaduille tarvitaan vähän pitävämpää töppöstä. Tässä siis pieni kuvasato syksyn ja talven käytännöllisistä kenkäuutuuksista. Korkkarikokoelman voi tsekata viikon takaisesta postauksesta.

Paksupohjaiset tennarit on kuorrutettu glitterillä - Minna Parikka. 

Saatoin muuten itsekin hankkia jotakin glitterillä kuorrutettua eilen Parikan Sampe Salesta... 

Twinsetin maiharit ja tennarit saavat ilmettä niiteistä. Merkin nettikauppa toimittaa myös Suomeen.

Suomen talvessa jokainen tarvitsee ainakin yhdet järkevät ja käytännölliset kengät. Onneksi niitäkin löytyy nykyään useissa väreissä. 

Vaaleanpunaiset nilkkurit - Timberland, ajattomat mustat nauhakengät - Björn Borg ja pitkät punaiset maiharit - Pomar.

Tamariksen paksupohjaisiin peruspopoihin särmää tuo metallinhohtoinen pinta ja karvasomisteet. Verkossa ainakin Zalandolta löytyy todella laaja Tamaris-valikoima!

Kun keskitalven pahimmat pakkaset iskevät, voi kenkäkaappia tonkiessa kaivata kunnollisia saappaita. Nämä karvavuoriset töppöset löytyvät kotimaisen Pomarin mallistosta. Jos kenkien ostaminen netistä arveluttaa, niin lähimmän jälleenmyyjän voit tsekata Pomarin sivuilta.

Itse en ole vielä suonut ajatustakaan talven järkeville kengille. Nyt on menossa vasta syysnilkkureihin totuttelemisen aika.

Kommentit (4)

Sanjana
1/4 | 

Aaaa miten ihanat nuo pomarin pitkät maiharit 😍 hitto ku on paksut pohkeet, mitenhä nuihin mahtuis. Ei löytyny vielä pomarin sivuiltakaan äkkiseltään - tosin löytyi muutamia muita akuutteja kenkäihastuksia haha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram