Voitteko kuvitella, mä olen ollut jo kohta viikon putkeen hiukset auki! Tai no, olen mä iltaisin kotona sitaissut tukan kiinni, mutta kodin ulkopuolella olen viuhtonut menemään tukka hulmuten.

En mä edelleenkään pidä siitä tunteesta, että karvat on naamalla, mutta yritän opetella sietämään sitä, sillä tykkään siitä miltä tämä avoin takkukasa parhaimmillaan näyttää. (Ja ei, se ei ole näissä kuvissa enää parhaimmillaan kastuttuaan räntäsateessa) 

Eli vaikka hiusmalli pysyy edelleen saman kuin se on ollut jo muutaman vuoden, niin pientä uudistumista nyt tämän myötä, että en joka päivä turvaudu Pikku Myy -sykeröön.

Korvisfriikeille vinkkinä, että Aarikan kevätmallisto on taas täynnä upeita uutuuksia! Meinasin menettää järkeni Ratsulassa Aarikan korutelineellä, kun olisin halunnut hankkia ainakin viisi eri korvisparia. Hillitsin kuitenkin itseni ja ostoskoriin valikoitui tällä kertaa vain nuo valkoiset Apollot. Minulla oli ostohetkellä tuo sama paitapusero päällä ja korvikset sopivat siihen niin hyvin, että tein päätöksen sen perusteella. 

Myös pusero on suht uusi. Se on Mangon Violeta -mallistosta ja tilattu Zalandolta. Tuon plusmalliston koot olivat mulle pitkään melko mysteeri, mutta nyt muutamien sovitettujen vaatteiden perusteella näyttäisi, että ainakin yläosissa heidän koko XL on itselleni 48-50 kokoisena aika passeli. Tosin pari kokeilemaani nahkarotsia samassa koossa ovat taas olleet hieman reiluja. 

Olin alunperin palauttamassa tuota paitaa, kun sovitellessa väri ei tuntunutkaan omalta. Jostain syystä palautuspaketin viivakoodi ei kuitenkaan toiminut ja paketti jäi odottamaan, että muistaisin olla yhteydessä Zalandon asiakaspalveluun.

No, arvatkaapa muistinko? Niinpä sitten kaivelin paidan taas paketista uudelleen sovitukseen ja totesin sittenkin pitäväni siitä. Nyt olenkin viihtynyt punaisessa leokuosissa jo monta päivää putkeen. Ensifiilis ei siis aina olekaan oikea. 

Voin ilokseni todeta, että risukasaani on jo pikkuhiljaa hiipinyt pieniä auringonsäteitä. Ne ovat vielä heikkoja, mutta haluan uskoa niiden olemassaoloon. Haluan uskoa siihen, että edessä on hyviä aikoja vaikka juuri nyt vielä pelottaakin. 

Tänään hyviä fiiliksiä on taatusti luvassa, sillä suuntaan pian kaverin kanssa karaokekuppilaan. Biisit on pyörineet jo päässä pitkin päivää. Ainakin Hölmö rakkaus kajahtaa tänään!

Pusero - Mango Violeta, Zalando - Koko XL

Housut - KappAhl XLNT (saatu)

Kengät - Betty London, Spartoo 

Korvikset - Aarikka

 

Kommentit (10)

Vierailija
11/10 | 

Vauu, täydellinen tyyli päästä varpaisiin! 👍

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/10 | 

Kiitos!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

strangiato
13/10 | 

Kyllä, todella hyvältä näyttää (ja hiukset varsinkin)! Ja mahtavaa jos mielessäkin alkaa vähitellen näyttää valoisammalta. :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/10 | 

Juu, kyllä sitä jo pieniä valonpilkahduksia on on eksi alkanut näkyä :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/10 | 

En mä edelleenkään tätä joka päivä halua auki pitää. Varsinkaan töitä tehdessä. Mut kivaa vaihtelua toki.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Mermar
17/10 | 

Sää oot sitten nättinaamanen, jos saa sanoa.

Veera
Liittynyt2.9.2015
18/10 | 

On tämä naama toistaiseksi itsellekin kelvannut

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
19/10 | 

Ajatuksia herättävä väite tuo: "en edelleenkään pidä että karvat ovat naamalla". Muistaakseni Veeran ex oli aikamoinen karvatti naamastaan..

Veera
Liittynyt2.9.2015
20/10 | 

No omat karvat ja toisen karvat lienee ihan varsin eri juttu

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat