Pikainen vaatteiden vaihto ja naaman korjaus eilen työpäivän jälkeen ja sitten pitikin suunnata tapaamiseen hääkuvausasiakkaiden kanssa. Eli vähän töitä töiden päälle. Paluumatkalla Luvialta Poriin osui silmiin tämä kiehtovan näköinen kuvauspaikka.

Muistin vihdoin kaivaa kesävaatelaatikon varastosta, ja sieltä löytyi mun kaikki trikoiset maksimekot. Ne jos mitkä on helppoja kesävaatteita. Toimii niin rantsussa kuin kaupungillakin. Viime kesänä yhdistin samaan mekkoon liehuvaa vaaleanpunaista. 

Yksinkertaisen mekon päälle on helppo heittää viileämmällä ilmalla mitä tahansa neuleesta nahkarotsiin ja silloin kun kelit sallii, näyttää mekko yksistäänkin kivalta.

Eilisen harmaa ja kolea sää vaati mekon päälle jotain pitkähihaista, joten nappasin harteilleni useita kertoja täällä nähdyn lintubomberin. Meni mekon ja takin sävyt niin nätisti yksiin.

maksimekko - Vila / bomber - KappAhl XLNT (Saatu) / sandaalit - Crocs / korvikset - Kirju Design

Noita samanmoisia halkiolla varustettuja maksikolttuja löytyy Vilalta tänäkin kesänä. Värejä ainakin sininen, musta, harmaa, tumma vihreä ja raidallinen. Itselläni on mekosta suurin koko eli XL, joka mahtuu siis hyvin tällaiselle 48 kokoiselle. Tokikin pintaa kevyesti nuollen, mutta en mä itse oikein löysästä versiosta välittäisikään. 

Kommentit (6)

Anna
1/6 | 

Ostin tuon saman mekon mustana viime kesänä. Tykkään kun siinä on tuo pitkä halkio sivulla. Ollut ihan laadukaskin vaikka ei ollut hinnalla pilattu.

Vierailija
2/6 | 

Saattaa tuo mekko olla ihan ok, mutta nyt se on kyllä ihan väärän ihmisen päällä. Taustoista jotenkin pidin sellaista autioituvan maaseudun rappiota.

Veera
Liittynyt2.9.2015

kyllä mä oon ihan just oikee ihminen tähän mekkoon. Kuka tahansa on, joka kyseisestä mekosta sattuu pitämään.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
3/6 | 

Periaattees niin, jos on valmis tinkimään hyvästä mausta joka toki sekin on subjektiivinen juttu.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Niin, kun edelleenkin niitä makuja on monenlaisia ja mä en keksi yhtään syytä, miksi pukeutuisin vaikkapa sinun makusi tai kenenkään muunkaan maun mukaan sen sijaan, että miellytän pukeutumisellani itseäni. Vai meinaatko, että sinun oma makusi on jotenkin maailmanlaajuisesti ja yleisesti täydelliseksi tunnustettu ja sitä pitäisi muidenkin noudattaa? 😂😂😂

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram