Tiedättekö sellaisen fiiliksen, kun sulla on jotain uusia vaatteita tai asusteita ja haluat vaan saada ne kaikki uudet asiat päälle just nyt heti samaan aikaan? Mulla oli tänään just sellainen. Jalkaan piti saada mun uudet upeat Zadaasta bongaamani Martensit ja korviin Katokosta ostamani Mine Güngörin ruusukorvikset. 

Jotenkin kyllä tuntui, että mitkään vaatteet ei oikein sopineet yhteen kenkä-korvikset -komboni kanssa, mutta en silti montaa kertaa jaksanut paitaa vaihtaa. Aattelin, että eiköhän tämä setti Prismaan mennessä kelpaa vaikka ei täydelliseltä tuntunutkaan. Mutta kuvista katsellessa tää näyttikin sitten kivemmalta mitä fiilis oli. Kivasti käy yhteen viininpunaiset maiharit ja hempeät paita ja korvikset. 

Mutta nämä kengät siis... ehkä paras 2nd hand -löytö aikoihin! Bongasin nämä myyjän mukaan vain sovitellut viininpunaiset maiharit Zadaasta keskiviikkona ja perjantaina oli paketti jo noudettavissa. Ja mahtavinta löydössä oli tietenkin edullinen hinta. Noin sataviiskymppiä kaupassa maksavat Martensit löysivät tiensä luokseni 60 eurolla! (Ja minulla oli itse asiassa Zadaalta saatuja kredittejä tililläni, niin maksoin omalla rahalla vain 34 €)  

Tätä väriä on tullut kuolattua vuosien aikana jo moneen kertaan, mutta muutamat Martensit jo aiemmin omistaneena en vaan koskaan viitsinyt laittaa niihin toista sataa euroa. Nyt Martens-kokoelmassani on jo neljä paria: mustat ja punaiset kiiltonahkaiset, sini-valkoiset niittikoristeiset ja nämä upeat viininpunaiset. Kunnon keräilymeininki! :D

Minä olen muuten laittamassa omia vaatteitani myyntiin Zadaa-appiin 2.5. alkaen. Jos siis vaatekoot 44-50 ja kengät koossa 37-38 kiinnostelee, niin kannattaa ladata luuriin Zadaa. Myyntiin tulossa toki myös laukkuja ja muita asusteita joissa ei ole vaatekoolla väliä.

housut - Junarose (saatu) / t-paita - Pola / nahkatakki - Samoon / maiharit - Dr. Martens / laukku - Rebecca Minkoff / korvikset - Mine Güngör

Jos en nyt ihan väärin katsonut, niin nuo jalassani olevat Junarosen housut ovat NÄMÄ.

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram