Monesti tulee ajateltua, että farkut, t-paita ja neuletakki on tylsintä mitä voi päällen laittaa. Sitten joku aamu laiskana vetääkin just kyseisen yhdistelmän päälleen ja toteaa, että turhaan oon näitä kamppeita mielessäni parjannut.

Kun päällä on lempifarkut, täydellinen perus t-paita, pehmoinen neule ja kokonaisuuden koristelee näyttävillä korviksilla ja sopivilla kengillä, niin eihän olo voi pukeutumisen puolesta olla muuta kuin loistava. 

Tämä arkinen perussetti siis viime viikolta, kun syksy tuntui vielä aurinkoiselta ja ihanalta. Tällä viikolla on jo saanut unohtaa bomberin naulakkoon ja kiskoa päälleen talvisemman takin. Aurinkolasejakaan en ole enää kaivannut.

farkut - Junarose  (saatu) / bomber - KappAhl (Saatu)  t-paita -Kude Design (saatu) / neuletakki - Ellos / kengät - Betty London / korvikset - Mine Güngör

Arkinen perusasu on mitä loistavin näyttämö upeille ja silmään pistäville koruille. Sitä nämä Mine Güngörin isot Kukka toteemi -korvikset todellakin ovat. Ostin ne reilun viikon takaisilta I Love Me -messuilta ja valinta kaikkien huikeiden vaihtoehtojen välillä oli todella vaikeata.

Samat Kukka Toteemit kiinnostivat minua myös esimerkiksi punaisina, mutta päädyin nyt kerrankin vähän hillitympään väriin, kun korvakorujen malli on on jo niin näyttävä.  Mine Güngorin persoonallisia kalua- ja korvakoruja voi ostaa mm. Weecosilta.  Ihan huikeita joululahjoja esim. lähipiirin korvisfriikeille!

Tiiättekö mikä on mahtavaa? Mulla on oikeesti viikonloppu vapaata! Tarkoittaa siis sitä, että saan ihan rauhassa potea flunssaani. Hiphei! :D

Kommentit (10)

Veera
Liittynyt2.9.2015
13/10 | 

Tässä on itse asiassa kahta punaa. Essencen mattapunaa alla ja saman merkin metallinhohtoinen puna tossa keskiosassa päällä.
Mattapuna on tää (savy muistaakseni 07)
https://www.essence.eu/fi/tuotteet/huulet/huulipunat/e/product/matt-matt...
Ja metallihohtoinen tästä sävy 01:
https://www.essence.eu/fi/tuotteet/huulet/huulipunat/e/product/metal-sho...

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/10 | 

joo, sillä taiskin Nasulla aina olla just Farkut ja bomberi!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Alina
17/10 | 

Lopussa lienee tarkoitus ollut sanoa Mine Grungorin kaula-ja korvakoruja, mutta kivan mielleyhtymän säin tuosta kalua- sanastakin... 🙈 Mä oon todennut, ettei pyörää tarvitse keksiä uudelleen ja okenkin hyväksynyt yksinkertaisilta tuntuvien asujen kauneuden 😊

Veera
Liittynyt2.9.2015
18/10 | 

Nooo, kaulat, kalut mitä näitä nyt on! 😂
Pitänee korjata.
Ja joo, kyllähän minäkin pidän yksinkertaisista asuista, kuten simppeleistä neulemekoista ym. Jotenkin vaan tähän farkut ja neule yhdistelmään liittyy mun päässä sellainen tunne siitä, ettei ole yhtään jaksanut ja viitsinyt. Ja siis ihan omasta pukeutumisesta puhun. En siis muiden kohdalla ajattele etteivät ole jaksaneet ja viitsineet. Mut itselle siinä on jotenkin sellainen väsyneen aamun tunnelma.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018