Vähäiset vapaat on nyt vietetty ja maanantaina starttasi taas toden teolla syksyn duunihulinat, kun matkasin pariksi päiväksi Helsinkiin #EVEK-hommien ja yhden kuvauskeikan merkeissä. Samalla asulla mentiin molemmat päivät. Nää vaatteet on just niitä mitä kiskotaan päälle aina kun ei jaksa miettiä tai tuntuu ettei ole mitään päälle pantavaa. Valkoinen t-paita, nahkarotsi ja ripaus leopardi-kuosia ei vaan omasta mielestäni mene ikinä pieleen. 

Vaikka mulla roikkuu eteisen naulakossa vaikka mitä takkeja, niin kyllä se kaikista omin olo on vaan aina mustassa nahkatakissa. Saman rotsin vedin niskaani myös lauantaina pitsimekon päälle hautajaiskeikalle suunnatessani. Ehkä sekunnin ajan mä mietin, että onko jokin etiketti valintaani vastaan, mutta tulin siihen tulokseen, että tärkeintä on hillitty ja huomaamaton kokonaisuus ja sitä se mun pitsimekko, sukkikset, ballerinat ja rotsi mielestäni olivat. Ei siis taida olla tilaisuutta, johon en voisi luottotakissani astella.

Jos nää kuvien rätit ratkaisi pukeutumispulmat parin päivän ajalta, niin tolla tukalla mentiin vielä useempi päivä! Kampaajani Maikku teki lettisyherön jo perjantaina ja luovuin siitä vasta maanantai-iltana. Hyvin onnistui suihkussa käynti niin, että pesi tukasta vaan lyhyet sivu- ja takaosat. Pitäiskö alkaa käymään kaks kertaa viikossa aina laitattamassa joku tukkaviritys kampaajalla, kun ei itseltä onnistu. :D No, ensi viikolla viikolla alkavien #EVEK-kuvausten myötä saa taas useammin päähänsä kaikkia kivoja tötteröitä, niin ei ihan aina tarvii kattella sitä samaa ainaista arkikampausta. 

housut-S.T.I./t-paita-H&M/rotsi-Saki/lenkkarit-Colors of California/korvikset-Unique Design by Maria

Niin paljon kuin mun meikkihyllystä huulipunia löytyykin, niin aina se on joku uusi syyspuna hankittava. Rimmelin ja Kate Mossin 15 vuotta kestänyttä yhteistyötä juhlistavana huulupinakokoelman marjaisa 53 Retro Red on aivan täydellinen sävy syksyyn, mutta milloin mä oikein opin, että huulimeikkejä ostaessa olisi tärkeää myös haistaa tuotetta. Aivan kaamea ja ällömakea Hubba Bubba -tuoksu tuossa punassa! 

Kommentit (2)

Heidi
1/2 | 

Äyää mulla on niiiiiin ikävä mun nahkarotsia! Vuosiek, vuosien intensiivisen käytön tuloksena hilseili niin kovasti että pakko oli keväällä heittää pois, vannon, että itkin kun säkkiin survoin. Nyt mä en löydä vastaavaa, tarpeeks lyhyttä ja löysää biker-takkia, että saisin sinne paksun villapaidan alle, jotta käyttö onnistuisi lumien tuloon asti. Takkeja toki olisi, mutta pituus pitäisi olla tohon tiettyyn kohtaan vyötärössä, yksi mokkainen yksilö löytyy muuten kriteerit täyttäen, mutta ai että se pituus ei oo oma ollenkaan! Kylläpä sitä taas on itselleen ongelman keksinyt!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Voi eiii! Elämä ilman täydellistä nahkarotsia on kyllä oikeesti vähän ongelmallista. Eihän sillon oo oikein mitään päälle pantavaa. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram