Postasin viime viikolla kuvia törkyisestä tukastani otsikolla Paskainen tukka - paras tukka. Postauksesta unohtui kuitenkin pari kuvaa, joten laitetaas ne jakoon nyt. 

Kun on useamman päivän ajan vaan tuutannut tukkaansa uusia muotoilutuotteita entisten päälle, kaipaa todellakin kunnon syväpuhdistusta. Tällä hetkellä käytössäni oleva Biozellin syväpuhdistava shampoo tuntuu käytössä huomattavasti miellyttävämmältä kuin muutama aiemmin käytössäni ollut deep cleansing shampoo.

Biozell puhdistaa hiuksista suuretkin muotoilutuotemäärät tehokkasti, mutta se ei silti jätä tukkaa sellaiseksi kuiviin imetyn tuntoiseksi nitiseväksi takkukasaksi kuten jotkut syväpuhdistavat pesuaineet. Esim. joskus käyttämäni Fudgen Detox Deep Cleanser oli omaan makuuni ja omalle varsin hentoiselle hiuslaadulleni liiankin jytyä kamaa, mutta tätä Biozellia hiukseni eivät säikähdä.

-Biozellin tuotteet saatu-

Hiukseni ovat tosiaan laadultaan melko hentoiset ja helposti takuttuvat. (Lapsena takaraivollani törötti ns. pentukarva-pörrö varmaan 9 vuotiaaksi saakka) En voisi kuvitellakaan hiusten pesua ilman hoitoaineen käyttöä. Hiusten harjaaminen pelkän shampoopesun jäljiltä olisi sellaista itku silmässä puuhaa. Syväpuhdistavan shampoon kanssa käytän aina myös syväkosteuttavaa hoitoainetta. Se yhdistettynä hiuksiin jätettävän hoitoaineen tai jonkin selvityssuihkeen kanssa on minunkin mahdollista saada karvani ojennukseen kivutta. Jo muutaman vuoden ajan yksi suosikeistani hiuksiin jätettävien hoitoaineiden saralla on ollut tuo Bonacuren Moisture Kick. 

Ja kuinka pitkä tukka siitä pörrökasasta kuoriutuikaan! Naurettiin viime viikolla blogimimmien pikkujouluissa Nelliinan kanssa, että eipä olisi voitu ikinä kuvitella tilannetta, että minulla on pidempi tukka kuin hänellä. Ollaan tunnettu Niinan kanssa jo vuosia ja hän oli aina se superpitkillä kiharoilla varustettu mimmi, kun taas minä olin porukan lyhyttukkaisin. Mutta niin vaan vertailumme tulos oli se, että minun hiukseni olivat tällä kertaa tavatessamme pidemmät kuin hänellä. :D

Tukkareuhka yltää jo olkapäälle, mutta mulla on edelleen ihan täysin lyhyttukkaisen naisen identiteetti. Tykkään hiusmallistani todella paljon, mutta en silti halua juurikaan ikinä pitää hiuksiani auki, sillä en kuitenkaan tykkää itse tuosta karvakasasta joka päästäni roikkuu. Ristiriitaista, eikö? :D

 

Kommentit (1)

Keesitär
2/1 | 

Itekki aattelen olevani lyhythiuksinen,vaikka kyllä toi päänlakikarvotus jo longbob malliin yltää.Alkuun aattelin että voin pitää hiuksia auki jos jokin tilanne ei salli keesiä..mutta en kyllä oo semmoseen tilanteeseen joutunu etten ois voinu olla rehellisesti keesin kanssa.Omat hiukseni ovat laatua paksut ja ei takkuuntuvat ja aukiollessaan saan huijjattua kaikkia polkkatukalla :D Nauroinkin kerran työkaverille että mulla on sekä lyhyet että pitkät hiukset ja sitä että ei oo ollu vielä koskaan huonoa hiuspäivää.Paitsi nyt kun pituutta on enemmän vetää hiukset helposti jollekkin tylsälle ponnarille..Riatiriitaisia tunteita täälläkin.Mietin pitäiskö vähän lyhentää..mutta kyllä tätäkin hiusmäärää jaksaa vääntää kampauksille,eikä tähän kesällä tukehdu kun suurinosa päätä on siinä 6mm pituudessa.En keksi kuin hyviä puolia.. Et hyvin valittu hiusmalli ;)

Mun syväpuhdistava on luonnonkosmetiikan puolelta,eikä oo kyllä niin tehokas (mun kampaajan syväputsari muutti aina mun hiukset jopa jonkinverran vaaleemmiksi..)mutta on hoitanu asiansa,ite kun aika harvoin suuria mömmömääriä päähän laitan.Mutta kiitos näistä vinkeistä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat