Oisko näistä kokoa XL? Kysyin myyjältä kimaltavat leohousut kädestäni roikkuen ja huokaisin pettyneenä kuullessani kieltävän vastauksen. En todellakaan suonut ajatuksissani pienintäkään mahdollisuutta, että Objectin housuista koko L inahtaisi paljoakaan polvista ylöspäin. Mutta myyjä rohkaisi kokeilemaan vedoten housujen joustavuuteen.

Sovituskopissa sain jälleen muistutuksen siitä mitä usein ennenkin saanut todeta, että ei pidä antaa liikaa painoarvoa kokolapuille. Juu, veikkaan että housut on ajateltu pikkuisen löysemmiksi, mutta itse tykkäsin tästä ns. löysät legginssit -istuvuudestakin. Ja tuo metallinhohtoinen leokuosi nyt vaan oli niin upea, että mulle olis melkeinpä yhdentekevää minkä malliset pöksyt ovat! :D

Joululomalla ostetut housut ovat saaneet jo hurjasti käytöaikaa, mutta tuntuu että päädyn pukemaan niiden kanssa aina jonkun mustan löysän puseron. En oikein tiedä mitä muuta noihin osaisi yhdistää. En tosin tiedä kaipaako noin räyheä alaosa edes parikseen mitään muuta kuin juurikin jotakin hyvin yksinkertaista. 

Niin hienot! Melkoiset glam rock -vibat näistä kyllä loistaa, mut siinähän ei oo mitään väärää.

housut - Object / neule - Flash / takki - Cubus / kengät - Dr. Martens / huivi - Becksöndergaard / laukku - Pieces

 

Kommentit (9)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Objectia löytyy Vila-myymälöistä. Nämä ostettu Porin Vilasta, mutta en toki osaa sanoa löytyykö kaikista Viloista. Verkkokaupoissa en ole näihin törmännyt.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Objectia löytyy Vila-myymälöistä. Omani ostin Porista.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram