Kun on monta viikkoa putkeen postannut blogiin ihan päivittäin, niin viimeisen viikon aikana vietetyt pari hiljaista päivää ovat saaneet itselleni aikaiseksi olon, että olisin unohtanut koko blogin. Tai ehkä olo tulee siitä, että en ole moneen päivään kuvannut asukuvia. Olen ollut tässä hieman lomailumoodissa, koska ensi maanantaina alkaa sitten kesän kestävä duuniputki, niin yritän ottaa muutaman päivän sitä ennen suht rennosti.

Huomenna voisin kyllä taas palata asukuvauksen pariin, mutta sitä ennen pistetääs pihalle nämä jo muutaman viikon takaiset otokset. 

Olen käyttänyt tuota läpikuultavaa pilkkupuseroa tähän saakka aina mustien alaosien kanssa, mutta kokeilin nyt kerrankin ihan arkisesti farkkujen kaverina. Jostain syystä paita tuntuu tässä paljon paljastavammalta kuin vaikkapa mustien korkeavyötäröisten housujen kanssa.

Toisaalta, mulla oli tällä viikolla yksi päivä päälläni aika avokaulainen haalari ja sen alla nuo samat "narurintsikat" ja tunsin sitten taas tuon vaatteen vielä paljon paljastavammaksi kuin tämän läpinäkyvän puseron. Vaikka periaatteessa tässä näkyy ihoa paljon enemmän. 

Pitää muistaa laittaa sen haalarin kuvatkin tänne, kun se laittoi mut miettimään just noita tissivakoasioita. Vaikka tykkään haalarista tosi paljon ja mun mielestä on just kivan näköistä, että nuo liivien narut näkyvät kaula-aukosta, niin olin koko ajan jotenkin liian tietoinen tisseistäni.

Haluaisin toisinaan käyttää vähän avokaulaisempia vaatteita, mutta sitten koen sen etumuksen keräämän huomion todella kiusalliseksi. Jostain kumman syystä näissä kuvissa näkyvällä tavalla alusvaatteiden "esittely" taas ei tunnu yhtään liian paljastavalta. Johtunee siitä, että itse rintavako pysyy piilossa nappilistan alla.

Ota nyt näistä omista aatoksista aina selvää. Äitinikin tuosta just kommentoi vierestä, että "se on Veera ihan korvienväliasioita". Niinpä, just niitä. :D

Missä menee sun paljastavuuden rajat? Saako alusvaatteet näkyä vaatteiden alta? Miten avokaulaisia yläosia käytät? 

farkut - HM+ / pusero - Junarose / kengät - RAS / rintaliivit - Gorsenia / korvikset - Pilke Design / rannekoru - Salmiak Studio

Vieläköhän sitä jaksaisi tänään työntää sormet multaan.. Ajattelin nimittäin laittaa vähän yrttejä parvekkeelle. Mulla on ekaa kertaa ikinä oma parveke, joten nyt on into vähän sisustaa ja laittaa jotain vihreää. Vierailulle tulleet isä ja äiti toivat juuri mukanaan ihanat isän tekemät parvekekalusteet. Kohta pääsee siis viettämään kesäisiä hetkiä parvekkeelle paistavassa ilta-auringossa!

Kommentit (9)

jenniwhere
10/9 | 

Jotenkin en keskimäärin kiinnitä muiden pukeutumisessa huomiota avonaisiin kaula-aukkoihin tai rintaliivejen vilahteluun (tyylikkäästi), mutta itsehän en esiinny julkisesti missään, missä käsivarret näkyvät (pitkähihaiset ja 3/4 hihaiset tai edes kyynerpäihin asti olevat hihat ovat suosiossani) ja vaikka voisin käytännössä tissittömänä käyttää ylävartalossa mitä tahanasa, pukeudun lähinnä perus t-paita-aukkoisiin, ehkä veneaukkoihin jne. Alaosassakaan en koskaan paljasta polvia... Kesäni ovat siis aika tuskaa. :| Osittain syynä on kilot, osittain se, että tunnen itseni heti todella alastomaksi :|

Reeta
11/9 | 

Oisko sulla ollut mahdollisuutta saada meille lukijoille jotain alekoodia Lumingerielle? :) Juuri noita kyseisiä yksilöitä oon himoinnut kauan aikaa, mutta tuntuu jotenkin hurjalta tuo hinta ja jos ne eivät sitten olekaan sopivat niin rahat eivät palaudu hetkessä. 

Miia
12/9 | 

Itsellä ei riitäis kanttia näyttää rintsikoita noin näkyvästi, mutta sun päällä tuo ei näytä yhtään paskemmalta. Riippuu varmaan vähän tilaisuudestakin että mihin noin vois pukeutua mut esim johonkin baari-iltaan vois kyllä olla aika bueno.

paituli
13/9 | 

Mä en enää laittaisi noin läpinäkyvää paitaa, joskus parikymppisenä ehkä on ollut. Näyttää kangaskin niin tekokuituiselta että ahdistais sen liiskaantuminen ihoon kiinni ja hiostaminen, että alustoppia käyttäisin mieluusti alla.
Tissivakoakaan en oikein mielellään esittele, mutta joissakin juhlapaidoissa ja mekoissa se toimii. Itsellä on vaan hormonitoiminta muuttunut sen verran, että nykyään tulee tiettyihin aikoihin ikävää näppyä rintakehään naaman sijaan ja silloin otan mielummin peittävämmän kaula-aukon.
Muualta kropasta en mieluusti esittele reisiäni enkä allejani. Ikinä en oo tykänny toppi-mallisista päällivaatteista, mutta sortsit ja hameet on kyllä ollu nuorempana lyhyempiä. Oonkohan vähän muuttunu konservatiivisemmaksi vai onko se vaan mukavuudenhalua :D

Vierailija
15/9 | 

En käytä läpinäkyviä paitoja, koska rintani ovat eriparia enkä millään löydä rintsikoita joiden olkaimet pysyvät siellä missä pitää... Sen sijaan kiitokset H&M+ farkkujen vinkistä - hankin koon 48 farkut ja ovat parhaat pitkään aikaan.

Sinun rintavarustustuksellesi tuo läpinäkyvä pusero sopii!

Vierailija
16/9 | 

Suoraan sanottuna tuollaiset läpinäkyvät, rintsikat paljastavat paidat ovat tosi rumia kenen tahansa päällä. Aivan älytön keksintö. Korkeintaan uimarannalle sopisi, ellei olisi hiostavaa tekokuitua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat