Mulla on kahdeksat asukuvat varastossa odottamista julkaisua! Tai siis seitsemät tämän postauksen jälkeen. Teki siis näin bloginkin kannalta ihan hyvää tämä reilun viikon loma ilman minkäänlaisia velvollisuuksia. Totaalisen reporankana lepäämisen lisäksi ehti kaivella kameraa ja jalustaa esille normaalia useammin, joten onpahan hyvää kuvavarastoa tulevia viikkoja varten.

Huomenna on tosiaan mullakin vihdoin edessä paluu töiden pariin. Mutta johan tässä tuli lomailtukokonaiset 11 päivää. Tai no, yhden päivän mä viime viikolla vietin toimistolla mm. kirjanpidon ja muutaman pikkuhomman parissa. Mutta kaiken kaikkiaan aivan käsittämättömän pitkä vapaa jollaista en muista viettäneeni varmaan pariin vuoteen. Ja mitäkö tällä vapaalla tein? En oikeastaan yhtään mitään. Nukuin, nukuin ja vielä kerran nukuin. 

Mut otin mä näitä asukuvia sentään, joten niistä yhdet tässä. Joulunpyhien toinen mekkovalinta ja sotkukampaus tässä siis!

mekko - Joseph Ribkoff / korvikset - H&M

Vietettiin joulupäivän iltaa kummitytön perheen luona, eikä siellä mukuloiden kanssa lattialla nuohotessa mitään korkkareita tarvitse. Onneksi, sillä mulla ei ole aavistustakaan mitkä kengät tuon Joseph Ribkoffin vaalean mekon kanssa sopisivat. En taida mitään siihen käyviä jalkineita edes omistaa, sillä tuollainen väri on vaatekaapissani aivan ennennäkemätön.

Saadessani valita muutaman Ribkoffin mekon, mietin ensinäkemältä olisiko tämä väri itselleni liian vaalea, mutta päälle kiskottuani sainkin huomata sen sopivan itselleni ihmeen hyvin. Mulla on vaan vaalean ihoni vuoksi ollut pitkään ihan turhaa annakkoluuloisuutta vaaleita asuja kohtaan, kun olen jotenkin kuvitellut katoavani kokonaan tapettiin. Mutta siihenhän auttaa aina huulipuna! Jos ei lakanan vaaleasta ämmästä muuta erotu, niin ainakin huulet. :D

Tätä voisi monella tapaa nimittään lihavan naisen kauhuasuksi, jos on kuulopuheita uskominen, se kun on ihan vartalon myötäinen eikä edes "hoikentava" musta! Itse kuitenkin viihdyin mekossa todella hyvin. Mekko trikoomateriaalialtaan napakka, mutta todella mukava. Siinä on helppo olla ja ryömiä tosiaan vaikka siellä lattialla Legojen kokoamisen parissa. Kyllähän se vartalon muodot kaikessa koossaan näyttää, mutta mitäs väärää siinä on?

Itse tykkään mekosta ja peilikuvastani se päällä kovasti, joten pitänee etsiä jostain vielä tähän sopivat kengätkin, jotta voi virallisempiinkin kemuihin lähteä.

Mutta kun on noin vartaloa hyväilevästä leningistä kyse, niin alusvaatteiden kanssa haluan olla tarkkana. Ei tuohon keskelle kumpua sellainen alushousujen aiheuttama "pikkarimakkara" oikein sopisi, joten kiskoin alle Marks & Spencerin bodyn.  

Ja hei, jälleen pitkät hihat! Mutta hihoissa tai tarkemmin ottaen hihansuissahan tuon mekon juju onkin. Ilman koristekiviä mekko olisi melko valju, mutta kimaltelevat hihat antavat sille kivasti juhlavuutta. 

Näin on siis tämänkin blogin vuosi 2018 avattu! Uuden vuoden kunniaksi Instagramin puolella on menossa arvonta, jossa voi voittaa näyttävät Pramean Tiima-korvakorut. Käy ihmeessä osallistumassa!

Kommentit (26)

Saara
1/26 | 

Soo soo, kun et ymmärrä edes hävetä ;-). 
Todella yllättävä väri, mutta äärettömän hyvin sopii sinulle. Ja ihana tuo kankaan pinta-aaltoilu.
Hirmuisen kaunis kokonaisuus! Kannatti valita muu kuin musta.
Onnea uudelle vuodelle!!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Juu, tuo mekon pintakuvio on kyllä tosi kiva ja tuo eloa mekkoon. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Jep, kuulostais kyllä just hienoilta. Mutta arvaa vaan löytyykö sellaisia, jos alkaa etsimään! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

saya
5/26 | 

No punaiset korkkarithan tuohon sopisi huulipunan seuraksi :) tai no oikeastaan mielestäni mitkä tahansa kirkkaan väriset mekon ollessa niin "väritön", mutta punaisia sinulta varmaan ainakin löytyy varastosta :D p.s. Onko seinän kuvatkin sinun ottamia? :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Totta kyllä, että punaiset toki sopii melkein aina kaiken kanssa! :D

Ja juu, on noi lapsikuvat mun ottamia. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

MarjukkaS
9/26 | 

Onpa kaunis mekko, ja pukee sinua todella hyvin. Itse asiassa jopa hoikentaa - jos sillä nyt mitään väliä on - kun tuossa mekossa on keskiosassa tuo tuollainen "vinoleikkaus".

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo, toi leikkaus tuo kyllä pientä aavistusta vyötäröstä omenavartaloon. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Tunnetilan Nina
10/26 | 

Niin upea! Mäkin kävin Ribkoffilla samoissa hommissa, ja ihastelin siellä tuota mekkoa. En kuitenkaan edes sovittanut sitä, koska tuo väri ei sopinut yhtään ihoni sävyyn. Olisikohan sittenkin pitänyt kiskaista mekko päälle..? Se on nimittäin todella kaunis!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mä kyllä jotenkin ajattelisin että toi vois sopia sulle tosi hyvin. Mut noi ihonsävy vs vaatteen väri -hommat voi toki olla joskus tosi pienestä kiinni.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Merja
11/26 | 

Upea kerrassaan, mitkä tahansa ökyblinghopeakorkkarit kaveriksi. Voisi nyt juuri löytyä jostain alelaarista. Tolppakorot olis parhaat, pysyis pystyssä ja voisi kävelläkin muutaman askeleen.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo, ei ole minusta enää piikkikorkojen käyttäjäksi, tolpat on ystävät! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Käyttäjä11595
Liittynyt1.11.2017
13/26 | 

Veera, susta on tullut mun esikuva pukeutumisessa. Meillä on on suht samantyyliset vartalot. Olen saanut rohkeutta pukeutua sun postauksista. Jatka samaa rataa! Kiitos, että oot olemassa <3.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Jee, tää on paras palaute mitä voi saada! Että on onnistunut rohkaisemaan. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
14/26 | 

Hyökkäysvaunu. Liian isot rinnat on rumat ja tossa mekossa ne on huutomerkki. Maha on kuin maapallo. Ei jatkoon! Lihavan on vaikea pukeutua kauniisti.

Vierailija
15/26 | 

Lihava yrittää olla pirteä ja pukeutua kuin hätävalo. Ja kävelee teennäisen topakasti, läähättäen. Punaiset kengät ja pikkulaukku ei pelasta tilannetta! Iso iso maha, ei vyötäröä, rinnat metrin edessä, voi ei!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram