Yritin laskeskella, että moneskohan muotinäytös eilinen Porin Häämessujen näytös minulle oikein oli. En ihan tarkkaa lukua saanut, mutta noin 15:ssä näytöksessä olen saanut olla mukana nyt ihan lähivuosina. Jotain yksittäisiä mahtuu sitten vielä kauemmaksi historiaan. Mutta sen tiedän tarkasti, että tämä oli kolmas kerta, kun keekoilin catwalkilla alusvaatteissa. 

Tässä muutama ystäväni Annin kännykkäotos näytöksen alusvaateosiosta. Niitä hääpukuja on luvassa myöhemmin, kun ehdin käsittelemään kaikki kuvat. Kuvasin nimittäin hääpuvut myös lavan ulkopuolella, mutta ankean ympäristön vuoksi kuvat vaatii vähän fotarijumppaa ensin. 

Vähissä pukeissa yleisön edessä esiintyminen herättää monessa ihmisessä "hui, miten sä uskallat?" -kysymyksen. Myös kommentti "oot kyllä tosi rohkea!" on yleinen. Koitinkin taas eilen tutkiskella fiiliksiäni, että tuntuiko nuo hetket lavalla mun mielestä jotenkin erityisen jännittäviltä tai koinko epävarmuutta ja jonkinasteista häpeää.

Tulin aatoksissa vain siihen tulokseen, että tykkään lavalla olosta olinpa sitten täyspukeissa tai näin napa paljaana. Jännitystä aiheuttaa joka kerta lähinnä korkkareissa kipittäminen. Ei siksi, etteikö sekin olisi tuttua, mutta se mahdollinen kompurointi kyllä on asia, jota aina vähän pelkää ja sitä häpeäisi. 

Mutta mitä itse vähäpukeisuuteen tulee, niin sitä en osaa mitenkään nolostella. Olen varma, että yleisössä on aina myös ihmisiä, joiden silmissä minun lihava vartaloni on ruma eikä heidän mielestä kokoiseni ihmisen kuuluisi noin esiintyä, mutta mitäpä tuosta. Ei se ole mikään syy omaa vartaloaan hävetä. 

Sen lisäksi, että muotinäytöksissä mukanaolo on mun mielestä lähes poikkeuksetta aina kivaa puuhaa, niin ajattelen että näin olen omalta osaltani pienessä määrin monipuolistamassa ajatusta siitä millaisten kehojen olisi ns. hyväksyttyä olla esillä.

Valkoinen alusasusetti - Gorsenia / mustat alusvaatteet - Rosa Faia 

Toivon, että lavalla nähtävä lihava leidi tarjoaa aina edes jollekin katsomossa olevalle samaistumisen tunteita ja  sitä kautta ehkä oivalluksia siitä, että se omakin vartalo on hyvä ja ihana vaikkei täyttäisikään kauneusihanteita. Ja tärkeää on toksi osoittaa myös, että monen "ei sieltä kaupasta kuitenkaan mitään mun kokoiselle löydy" -pelko ei pidä paikkaansa.

Joten ei, ei kyllä yhtään hävetä olla isonkaan yleisön edessä alusvaatteisillani selluliitit, mahamakkarat ja raskausarvet näkyen. I might be fat, but I'm fabulous! :D

Näytöksen alusvaatteet ovat Deva Lingeriestä, joka on täältä Porista löytyvä juuri joulun alla avattu alusasujen erikoisliike. Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa liikkeen valikoimat, jos asut Porissa tai lähialueilla ja omistat tissit.

Jos on Pori kaukana, niin vinkkinä, että verkossa Gorsenian (valkoinen setti) tuotteita myy Lumingerie.

Kommentit (9)

Tarja
10/9 | 

Todellakin olet uskomattoman fabulous! Upea, kaunis nainen! Ja nuo sääret: tämä persjalka olisi kateellinen, jos jaksaisi sortua moisiin tunteisiin :) 

Todella kauniita alusasuja. Olen varsin rintava ja nuo liivit näyttävät tosi hyviltä. Pitääpä tutustua merkkeihin ja mietin myös, että olisikohan aika käväistä taas kokeilemassa jotakin alusvaate-liikettä. Kerran rohkaistuin moiseen ja tulin ostaneeksi, ehkä huonoimmat liivit ikinä, vaikka minua ostamisessa oikein autettiin. Uskoin asiantuntijaa, joka taisi vain haluta myydä minulle kalliit liivit...   Olen palannut tuttuihin ja turvallisiin Triumpheihin, joista takuuvarmasti löydän itselleni sopivan kupin, mutta kun ne on niin tylsät... Uusi yritys ehkä uuden vuoden kunniaksi :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
11/9 | 

Kannattaa uskaltautua uudestaan alusvaateliikkeeseen! Eihän sovittelussa mitään häviä. :)

Kannattaa tsekata myös mun lempimerkki Prima Donna!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Aa
12/9 | 

Nainenhan ei ole koskaan oikean kokoinen, etenkään catwalkilla. Vastahan Victoria Beckhamin silmälasimallisto sai lapiokaupalla gaggaa niskaan, kun silmälasimallit olivat liian hoikkia ja sairaalloisen näköisiä.

...Jos ihan hetkeksi pysähdytään pohtimaan, miltä niistä "varsakasvuvaiheessa" olevista nuorista tytönpajuista tuntuu kuulla, miten kuvottavan sairaan oksettavan kamalan hirveän ruman näköisiä hekin ovat?

Yhtä pahalta kuin niistä kookkaamista tytöistä joiden pitäis pitää vaan vaatteet päällä kun ovat liian isoja. :D

Ja joo, kyllä se liian hoikkien mallien käyttäminen on ongelma, kun mallit pakotetaan sairaalliseen laihduttamiseen. Emmä sitä meinaa. 

PS. Oikein kokoise ja hyvin istuvat vaatteet on aina kauniit, etenkin kun kantaja itse tietää näyttävänsä hyvältä. Niinku nää sun kuvat. Upeeta! <3

Veera
Liittynyt2.9.2015
13/9 | 

Joo ei todellakaan ole oikein haukkua yhtään kenenkään vartaloita, ei ylipainoisten, ei "liian hoikkien" mallien eikä kenenkään siltä väliltä. Parasta olisi, kun nähtäisiin sulassa sovussa muodin maailmassakin vähän kaiken kokoisia malleja. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

S
14/9 | 

Upean näköistä! Olen samaa mieltä, että lavalla saa ja pitää olla kaiken kokoisia naisia. Varsinkin, kun esitellään vaatteita, mitkä on ajateltu käytettäväksi myös kaiken kokoisille. Kivaa keskiviikkoa! :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
15/9 | 

Niinpä! Etenkin kun esitellään ihan perus kaupallista kamaa, mikä on kaikkien saatavilla, olisi monen kokoiset mallit tosiaan enemmän kuin jees. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
18/9 | 

Etsää oo ees lihava... lihava ja lyhyt näyttää tyhmältä, mut sul on tommoset jalat! <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram