Kirkas auringonvalo on todiste siitä, että aika kuluu. Pimeä talvi alkaa vihdoin taittumaan kohti kevättä. Toivoisin ajan kuluvan nopeammin. Toivoisin valon pian ylettävän sisälleni asti. 

Tämä eilen toimiston ikkunasta sisään langennut valo kultasi kauniisti uuden kissaeläinkimononi. Polyesterisatiini on materiaali, jota yleensä välttelen, mutta tämän Vilasta löytyneen leopardihuitulan kohdalla menetin järkeni ja vähäisen itsehillintäni. 

Kimonon kuosi ja väritys vaan sattuivat läpäisemään seulani liian hyvin, joten annoin materiaalin anteeksi. Leopardikuosia kun on todella monenlaista ja asusteita lukuunottamatta en pidä kovin ruskeasta yleisvärityksestä, mutta tämä vaaleapohjainen kuviointi miellytti minua kovasti. 

Ystäväni Anni nimitti vaatteen "puumanaisen takiksi". Itseäni ei kyllä onneksi kovin paljoa nuoremmat kiinnosta, mutta takki pitäköön nimensä. 

Jos kissakimono kiinnostaa, niin merkki siis Pieces ja omani löytyi Vilasta!

Kimono - Pieces, Vila

Body - Marks & Spencer

Farkut - Ellos

Nilkkurit - Betty London

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram