Tämä mekko pääsi viimeksi käyttöön jouluaattona, mutta siitä saakka olin odottanut jotain sopivia kemuja, jotta voisin pukea mekon jälleen päälleni. Sillä tämä Asos Curven fuksianvärinen asu nyt vaan on mielestäni ihan tajuttoman hieno ja itselleni passeli. 

Lauantain Blog Awardsien kohdalla ei siis iskenyt vaatepaniikki, mutta mitään asuun sopivaa laukkua multa ei löytynyt. Mutta kuten tämänkin asun kohdalla, myös kemumekolle löytyi kassikaveri Iinan kätköistä. Valentino by Mario Valentinon laukun värikkäät kuvioinnit sitoivat sen saumattomasti yhteen mekon ja tupsukorvisten sävyjen kanssa. Onneksi on olemassa Iinan laukku- ja kenkälainaamo!

Mun sutturakampaus syntyi avaamalla kaksi vuorokautta aiemmin tehdyn letin, pöyhimällä ja tunkemalla sekaan kolme pinniä. Vitsit mä oon oikea tukkataituri! :D

mekko - Asos Curve / kengät - Wonders / korvikset - H&M / rannekoru - SysterP (saatu)

Seurakin oli näissä kemuissa jälleen kerran loistavaa. Näiden mimmien kanssa on blogitapahtumia koluttu yhdessä jo ainakin seitsemän vuotta! Iina ja Salla kylläkin luovuttivat lauantaina jo ennen puoltayötä, kun taas oman iltani jatkosta kirjoittelinkin jo eilisessä kenkäpostauksessa. 

Nyt meinaa taas vähän stressiä puskea, kello on jo puoli kahdeksan, mut vielä pitäis tälle illalle viimeistellä yks lehtijuttu, käsitellä tän päivän keikan kuvat ja taas kerran pakata. Aamulla nimittäin taas Helsinkiin, missä vierähtääkin aikaa aina vappupäivään saakka. Monta yötä hotellilakanoissa siis tiedossa, ihanaa!

Kommentit (3)

Vaulis
2/3 | 

Olet upea nainen! Ja kiitos vinkistä..koskien mekkoasi..oli pakko yön pimeydessä selata Asos'in valikoimaa ja aamulla taidan tehdä kauppoja..ihanaa, kun vinkkasit uuden nettikaupan "isojen tyttöjen" valikoimiin..

PiP
3/3 | 

Mielettömän upea mekko ja iiiihana väri! Fuksia sopii sulle niin hyvin, on omakin lemppari. Toi leikkaus imartelee muotojasi. Joskus olis kiva, jos arpoisit vaikka mekkojakin blogissasi :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram