Tänään oli töissä ihana päivä. Pääsin keikalle jäähalliin! Se, jos mikä oli tervetullut poikkeus tähän tukahduttavassa kuumuudessa kärvistelyyn. 

Toki tässä kävi niin, että juuri tänään mä muistin levitellä itseeni aurinkovoidetta, toisin kuin eilen jolloin keikat vei useammaksi tunniksi suoraan auringon paahteeseen. Nyt sitten niska punoittaakin melkoisesti. Hyvin siis hoidettu jälleen. Huomenna vuorossa varmaan taas enemmän ulkoilua, joten ennustan aurinkosuojan unohtumista. Mut ehkä mä laitan aamuksi puhelimeen muistutuksen asiasta!

Tällä asulla en sentään jäähallilla kirmaillut, vaan vasta töiden jälkeen. Kaikki vaatteet tuntuu nyt liialta ja mieluiten makaisin vain alasti märkä lakana päälläni sohvalla tuulettimen edessä, joten ilmava hame ja valkoinen t-paita oli jotakuinkin "parasta" mihin nyt kykenin. 

hame - Ellos / t-paita - Marks & Spencer / sandaalit - Tamaris / laukku - Ralph Lauren / aurinkolasit - Le Specs

Hame ja Tamariksen sandaalit ovat tuoreita alelöytöjä Ellokselta. Siellä on taas jotain lisäalennuksia jo alennetuista hinnoista ja tarjolla paljon myös isoja kokoja, joten kannattaa tsekata, jos on vaikka jotain kesäkoltun tarvetta. Nämä kelit kun taitaa vielä jatkua hetken tällaisina, ettei vielä toppapukua tarvita.

 

Kommentit (6)

PiP
7/6 | 

Terveiset soffalta tuulettimen vierestä :-) Mä oon jo niin kyllästynyt näihin keleihin.

Ihanan söpö asu - etenkin kengät!

Ei-Leen / Hempeät hepeneet
9/6 | 

Ilmavaa päällä kannattaakin olla. Nautin jopa 40 asteen helteestä, tosin mieluiten varjossa, mutta mahdollisimman ohuissa ilmavissa mekoissa. En ymmärrä, kuinka toiset kulkevat kuumuudessa farkuissa.

Minä nautin ihanasta päivästä tällä hetkellä pihalla varjossa, vaikka eilen kierrettiin Suomenlinnaa ja maanataina Lintsillä ulkomaisten vieraiden kanssa. Oli mukavan rauhallista, =D

Vierailija
10/6 | 

Juu-uh kamalaa on kassit hikuaa ja pierukin jämähtää hikisiin housuihin eikä mene kauniisti läpi 

Pellavasydämen Mervi
11/6 | 

Miks aina pitääkin olla jotain äärimmäistä. Talvella palelee sormet kohmeessa vaikka monta villatakkia tai peittoa päällä ja kesällä hikoo, ettei mitään rajaa. Missä se hyvä keskikohta? Mulla on koti ja työpaikka samassa talossa ja siellä täällä 3 irtotuuletinta ja 2 ilmalämpöpumppua. Pärjää, kun ei TEE mitään.

atomi
Liittynyt3.8.2017
12/6 | 

No parina edellisenä kesänä ei todellakaan tarvinnut hiota ainakaan Helsingissä. Yhtään ainoaa hellepäivää ei viime kesänä ollut, sadetta sitäki enemmän. Mä ainakin nautin helteistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat