Lupailin tässä postauksessa kirjailujen näkyvän lähiaikoina myös omissa asukuvissa ja tässäpä olisi nyt yksi kokonaisuus kuluneelta viikolta. 

 

Läpinäkyvä löysälinjainen meshpusero osui silmiini Bik Bokissa kurvatessani pikaisesti sen läpi ruokatunnilla. Kyseinen kauppa kuuluu hattaratakin ostopaikan, Mangon, tavoin paikkoihin, joissa en kokovalikoiman vuoksi käy juuri koskaan, mutta näköjään sekin kykenee joskus yllättämään. Omani on suurinta löytyvää kokoa, eli L, mutta puseron malli on niin löysä, että sovittamani M-kokokin mahtui päälleni eroamatta isommasta juurikaan muuten kuin hartioiden leveydessä. 

Puseron pussimaiset hihat hieman epäilyttivät, mutta värikkäät kirjailut olivat niin kauniit, että päätin totutella hieman hassuihin hihoihinkin. Ja pääasiassa ajattelinkin käyttäväni puseroa toisen vaatteen alla, kuten tässä postauksessa neuletakin kanssa. 

farkut - Junarose (saatu) / pusero - BikBok / alustoppi - Triumph / neuletakki - Ellos / takki - Mango / kengät - Ten Points / laukku - Zara / korvikset - Aarikka (saatu) / aurinkolasit - Le Specs

Ei muuten ollut ihan paras kenkävalinta tämän viikon Helsingin reissulle nuo valkoiset maiharit. Keskiviikon hurjien lumisateiden muututtua torstaina kadut peittäneeksi loskaksi ja rapakoiksi, olin jalkineideni kanssa hieman hätää kärsimässä. Pitänee huomenna testailla kaapista löytyviä puhdistustuotteita ja Vagabondin liikkeestä rapaiset kengät jalassa ostamaani valkoista nahkarasvaa. Saatan raportoida tuloksista tännekin. Voisi samaan syssyyn varmaan puhdistaa ja huoltaa muutamat muutkin kengät, sillä myönnän tekeväni sitä aivan liian harvoin. 

Kuinka ihanaa olikaan, kun pitkästä aikaa joku muu otti asukuvat eikä tarvinnut temppuilla jalustan kanssa. Kiitos kuvista ihanimmalle Iinalle!

Kommentit (4)

Vierailija
5/4 | 

Mimmi näyttää näissä kuvissa niin hyvältä ja onnelliselta, varsinkin tuo toiseksi viimeinen kuva on ihan huippu. Thumps up!

Veera
Liittynyt2.9.2015
6/4 | 

Oli tosi hyvä ja onnellinen päivä, kun sai viettää aikaa hyvän ystävän kanssa. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Anna
7/4 | 

Pakko taas todeta, että monet vaatteet näyttää paljon paremmilta vähän muodokkaamman naisen päällä❤Olen itse aika laiheliini ja vaikka muuta voisi luulla, kivojen vaatteiden löytäminen ei aina ole helppoa. Siksi vähän kadehtien katselen näitä sun asukuvia...

Veera
Liittynyt2.9.2015
8/4 | 

Kaikilla otaitaa olla omat ongelmansa vaatteiden suhteen, olipa koko ja vartalon malli mikä hyvänsä. Harvassa siis on ne, jolle vaatteiden löytäminen olisi aina helppoa. Syy miksi itselleni löytyy niin paljon kivoja kamppeita, on se, että sovitan ihan hirmuisen määrän myös kamaluuksia, joten pakko sieltä on välistä helmiäkin löytyä. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram