Vuorossa jo toinen kaksiosainen kukkakuosipuku! Edellinenhän nähtiin ylläni viime viikonloppuna. 

Tämä Elloksen housuasu kimonojakkuineen on ehkä Junarosen pukua astetta pyjamamaisempi. Mutta mikäs se oiskaan rennompaa kuin yökkärissä hiihtäminen? Pyjamafiilistä olisi varmasti vähentänyt, jos jakun helmat olisi solminut, mutta tänään oli tällainen löysempi olo. 

Kyllä mulla näille housuille ja yläosalle on varmasti enemmän käyttöä erikseen muihin vaatteisiin yhdistettynä, mutta halusin ehdottomasti testailla myös tämän kokopuvun.

Tuota kimonojakkua olenkin jo yhdistellyt niin farkkuihin kuin keinonahkaleggareihinkin ja olen tykännyt asuista kovasti. Nuo leveälahkeiset kepeät housut puolestaan pääsevät varmasti kesällä käyttöön esim. kepeiden toppien ja sandaalien kanssa. 

Asuun sopi täydellisesti Biancolta saamani valkoiset korkokengät (ensi syksyn mallistoa!). Nämä ovat kuin päivitetty versio mun vuoden 2003 lempinilkkureistani. Silloin kärki oli pikkuisen terävämpi ja korko oli mallia kitten, mutta paljon näissä on silti samaa.

Niillä 2003 vuoden valkoisilla ratsuilla tuli kemutettua kyllä armottomasti! Nämä vuoden 2018 versiot taitavat päätyä enempi arkikäyttöön, sillä ei tää täti juurikaan enää kemuta + nämä on paksun korkonsa vuoksi niin mukavat, että jaksaa käyttää ihan arjessakin.

housut ja yläosa - Ellos / takki - Mango / kengät - Bianco (saatu) / laukku - Rebecca Minkoff / korvakorut - Butoni

Tummansininen ja vaaleapunainen sopivat mielestäni loistavasti yhteen. Hattaratakki joutanee kyllä pian kesäteloille, mutta kiva että vielä ehti käyttämään.

Asu on mielestäni samaan aikaan vähän hassu, mutta kuitenkin ihana! 

Mites tää pyjamatrendi teihin iskee?

Kommentit (2)

Vierailija
4/2 | 

Kiitti vinkistä, hankin tuon yläosan. Se on helppo yhdistää muihin vaatteisiin ja tykkään noista levenevistä hihoista :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat