No nyt on jo melkoisesti kinttua esillä! Ihan hirmuisesti himotti täksi kesäksi farkkuhametta ja HM+ -mallistosta tämän hamosen bongasin. Mut ai saakeli, onhan tää nyt hurjan lyhyt. Roiskeläpäksi voisi jo kutsua.

Mutta kyllä mä tämän nyt silti pidin ja tänään ekaa kertaa päälleni kiskoin. Hameen pituudessa ei ole mitään vikaa sen puolesta kuinka paljon reittä se paljastaa, käytänhän mä kesäisin hyvin lyhyitä shortsejakin, mutta käytännöllisyyshän tästä on kyllä kaukana. Tein nääs sen virheen, että nousin tämä pikku farkkuläppä päällä pyörän selkään. Voin sanoo, et siinä kyllä mummokalsareiden lahkeet vilkkui! :D Ehkäpä siis julistan tälle hameelle pyöräilykiellon.

Jos oli se pyöräilyvirhe, niin sitä oli tämä asu vähän muutenkin. Ikkunasta näkynyt auringonpaiste hämäsi siinä määrin, että kuvittelin oikeasti tarkenevani paljain kintuin, mutta ai luoja mikä kylmä tuuli siellä tänään puhalsikaan! Sääret olivat sekä väriltään että muutenkin pinnaltaan kuin se kuuluisa kananliha. Onneksi tuli napattua edes tuo pitkä neuletakki yläosaa lämmittämään.

hame - HM+ / t-paita - Kaffe / neuletakki - S.T.I / kengät - Crocs / laukku - Zara / korvikset - Aarikka

Hameen helman pituus ei siis todellakaan ole kiinni ihmisen koosta tai jostain reisien selluliitista. Jos lyhyt hame tuntuu hyvältä, niin päälle vaan. Mulle tämä helma on nyt vähän siinä ja siinä, että onko olo enää mukava vai onko koko ajan liikaa perseen vilkkumisen pelko mielessä. (Tai siis eihän sieltä berberi kyllä vilku, vaan edelleen ne alkkarien lahkeet.)

Tykkään siis siitä miltä hame näyttää, mutta en välttämättä siitä miltä se tuntuu. Mutta, en nyt ihan vielä lopullisesti tuomitse. Voi olla, että hame laskeutuu pikkuisen alemmas, kun vyötärö hieman venyy muutamalla käyttökerralla kuten farkulle usein käy. Jatkan siis hieman asian tutkailua.

Arvatkaas mikä duunikeikka mulla on tänä iltana? Menen kuvaamaan Dingon keikkaa! Aion niin täysillä laulaa mukana kaikki hitit. 

Kommentit (6)

H.a
7/6 | 

Kyllä noilla rotusäärillä kelpaa lyhempääkin hamosta käyttää ja hyvältä näyttää!

PiP
10/6 | 

Itellä menee raja siinä että pystynkö hameessa istumaan/liikkumaan/kumartelemaan säädyllisesti :-) Tällainen päärynävartaloinen ei pärjäis tuolla, mutta teikäläisellä rokkaa! Täälpäin Suomee ei vielä tarkene paljain jaloin, mutta edes vihertää jo kauniisti.

Minnea
11/6 | 

Huh, tuolla ei paljoa uskalla pyllistellä :D Näyttää tosi kivalta sun päällä, mutta kuten sanoitkin, jos tuntuu että on koko ajan tietoinen vilkkuvista alkkareista, niin ei oo se mukavin tunne. Niin kesäinen fiilis näissä kuvissa, ettei ole kylmästä tuulesta tietoakaan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram