Sateisena ja viileänä päivänä on just hyvä hetki palata asukuvissa vähän lämpimämmän päivän tunnelmiin. Jos tämä kesä olis säiden puolesta tässä, niin olen mä ainakin kerran ehtinyt pukeutua shortseihin!

Tuli samojen vaatteiden kanssa yhdistelyä päivän aikana kaksia eri kenkiä, joten nappasin sitten myös kuvat molemmilla kokonaisuuksilla. Näkyy taas hyvin miten sama yksinkertainen asu muuttaa fiilistään ihan pienillä asioilla.

Shortsit, t-paita varvassandaalien ja kangaskassin kanssa sopii mihin tahansa kesäisen vapaapäivän rötväilyyn. Puistopiknikille, rantsuun jne. 

Bongasin Cobblerinan instasta uusia ruusukullanvärisiä korviksia ja piti heti pistää tilaus menemään! 

Nämä viime kesänä H&M:ltä ostetut shortsit ovat mitaltaan superlyhyet, mutta rennon mallinsa vuoksi niissä ei kuitenkaan ole mitenkään erityisen paljas olo. Sitä paitsi kintut on se asia, jota omassa vartalossani mieluiten kesäkuumalla paljastelen, joten lyhyetkään lahkeet eivät arastuta.

Hieman mä aina toivon, että saisin kesän aikana päivetystä etenkin koiville, mutta kun en ole ruskettuvaa laatua, niin ei sille mitään voi. Kerran kesässä ehkä poltan epähuomiossa niskani tai dekolteeni, mutta muuten rusketusrajoja näkee minun ihollani yleensä vain jalkapöydillä. Viime kesän rusketusrajat tarjosivat töissä käytetyt Tomsit. Tänä kesänä lienee luvassa OTZ-rajat. Mä vaan pysyn vaaleana. Näissäkin kuvissa mulla on jaloissa jo sävyttävää vartalovoidetta! :D

Tuli itse asiassa viikonloppuna puhetta tästä ruskettumisasiasta ja totesin kaverille, että "olen mä kerran ollut ruskettunut... kesällä -98!". Silloin oli peräkkäin ensin lentopalloleiri, jossa pelattiin neljä päivää ulkona auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta. Perään toinen viikon urheiluleiri ja sitten vielä viikko isosena riparilla säiden ollessa edelleen suotuisat. En ikinä koskaan milloinkaan enää sen jälkeen ole ollut niin lähellekään niin ruskea. Konfirmaatiopäivän kuvia katsellessa naurattaa aika paljon. Kusiblondattu tukka, syvä rusketus ja törkeän minimittainen kirkkaan valkoinen mekko. Ai että. Nättiä. 

Asun toinen olomuoto pääsi käyttöön, kun suuntasin illemmalla kaverin kanssa syömään. Hieman korkoa jalan alle ja viilenevään iltaan pidempää hihaa ylle. 

Tykkään itse tosi paljon tuollaisesta shortsit ja korkkarit -yhdistelmästä, koska tulee niin pitkäsäärinen olo. (Viime kesältä löytyy esimerkkinä vaikka tämä asu)

Vaikka korkeat korot tekevät lyhyistä lahkeista jotenkin vielä astetta uskaliaammat, niin kokonaisuus pysyy mielestäni tasapainoisena ja kivana, kun yläosassa on hieman runsaammin vaatetta. Noin lyhyet lahkeet yhdistettynä korkoihin ja johonkin tosi paljastavaan toppiin olisi jo itselleni ihan nounou. 

shortsit ja t-paita - H&M / bleiseri - Lindex / sandaalit - Birckenstock / pistokkaat - Vagabond / kangaskassi - Uhana / olkalaukku - Zara / korvikset - Cobblerina

Nämä vaatteet voisi siis hyvin pakata mukaan kesälomamatkalle (jos olisi sellaista kuin loma), koska muuntuisivat niin moneen tilanteeseen. Olen itse sitä lajia matkaaja, joka ottaa mieluummin mukaan vähän vaatetta ja monet kengät kuin toisin päin.

Samaa aihetta sivusi myös tämä "samat vaatteet kahdella eri tavalla" -postaus!

Kommentit (7)

Vierailija
8/7 | 

Sulla on kyllä todella kauniit sääret!

saya
9/7 | 

Eikö sulla ala hiertää reidet noin lyhyissä shortseissa toisiinsa? Ite tykkäisin kans pitää lyhyitäkin ulkonäön puolesta, mutta minishortsien kanssa on taas hiertämisongelma läsnä :( P.s. Taisin bongata Tommin (tai jonkun kaksoisolennon) yks päivä asiakaspalvelutyössä Pirkanmaalla :D melkein tuntui kuin olisi nähnyt jonkun julkkiksen, kun on blogista "tuttu"!

Veera
Liittynyt2.9.2015
10/7 | 

Noissa yltää lahkeet just niiden sisäreisipalluroiden yli, joten estävät hinkkauksen. 

Hmm... jos se oli joku oluttapahtuma, niin sit se on oikeesti voinut olla Tommi, jonka näit. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

S1k2
11/7 | 

Niin hot! Mahtava asu töistä jatkoille!!

Vierailija
12/7 | 

Kiinanpaskaa. Nyt jo saumoista ratkenneet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat