Asukuvat päivänvalossa, tämä ansaitsee kolme hurraahuutoa! Kerran voisi huudahtaa huraa myös minun syntymäpäiväni kunniaksi. Täytyy muistaa päivittää tuohon blogin sivupalkin tekstiinkin uusi lukema. 

Suomi 100 v ja minä 36 v, mut ei tässä kummoisia ole ehtinyt juhlimaan. Nukuin pitkään ja päivän olen purkanut rästihommavuorta. Nyt kuitenkin korkattiin murun kanssa skumppapullo ja herkuteltiin hänen tekemällä Pätkis-kakulla. Siitä perinteestä Tommi pitää joka vuosi kiinni vaikka mikä olisi, että väsää minulle kakun. Tänään koitin oikein erikseen estellä, että ei tarvitse, mutta niin se vaan oli minun töissä ollessa leiponut ja tehnyt muutakin purtavaa. 

neulemekko - Uhana Design (saatu) / takki - Talkabout / kengät - Wonders / huivi - Kaino (saatu) / korvikset - Butoni Design

oimistolle olisi yksinään voinut lähteä vaikka verkkareissa, mutta ihan sen kunniaksi, että kerrankin oli mahdollisuus ottaa asukuvat päivänvalon aikaan ulkona, kiskoin päälleni jotain kivempaa.

Ja tämä juuri saamani Uhana Designin merinovillainen Sumu-mekko on todellakin kiva! Neulemekot ovat jo vuosikausia olleet mun talvikauden suosikkivaatteita, joten on helppo veikata tällekin lämpimälle kaunokaiselle paljon käyttöaikaa. 

Minusta itse asiassa tuntuu, että mitä kylmemmäksi sää käy, sitä enemmän minä käytän mekkoja. Mielestäni paras pakkaspäivien asu on juurikin lämpöinen villamekko, merinovillasukkisten ja pitkien saappaiden kanssa. 

Mikäli olisin tuijottanut Uhanan mittataulukkoa orjallisesti, en olisi uskaltanut tätä vaatetta edes harkita. Sen mukaan, kun tämän XXL-koon mekon puolikas rinnanympärys on 48 cm.

Mutta mittataulukosta viis, hyvin mahtuu itselleni tämä suurin koko, vaikka rinnanympärykseltä löytyy mittaa lähemmäs 130 cm. Ja ei siis ole mitenkään sellainen fiilis, että mekko olisi piukea ja soisi päällä. Mutta tuossa kyllä pikaisesti mittaamalla sain tulokseksi mekon etumuksesta jo muutaman sentin enemmän kuin heidän taulukkonsa sanoo. 

Eli taas kerran hyvä muistutus siitä, että vaatteiden sopivuus selviää parhaiten vain sovittamalla, ei kokolappuja ja mittataulukoita tuijottamalla.

Kainon huivin piti alunperin mennä ystävälle joululahjaksi, mutta päädyinkin siihen, että pidä tämän punaisen itselläni, kun kävi niin täydellisesti yhteen noiden Wondersin nilkkureiden kanssa. Mutta kävin viime viikonlopun Köyliön reissulla Kainon tehtaanmyymälästä hakemassa uuden tuubihuivin ystävälle pakettiin laitettavaksi.

Vaarallista tämä joululahjashoppailu siis, kun saattaa löytyä jotain itsellekin! Butoni Designin Viuhkat -korvikset puolestaan ostin viikonloppuna joulumyyjäisistä syntymäpäivälahjan nimikkeellä. Kun en mitään sen kummempaa tarvinnut, mutta jollain pienellä asialla halusin muka itse itseäni lahjoa. 

Nyt vähän linnanjuhlien pukujen vahtaamista ja kuvankäsittelyä. Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille!

 

Kommentit (4)

Vierailija
6/4 | 

Onnea synttäreiden johdosta, mulla myös synttärit Suomen kanssa samana päivänä! Ilmanko tää sun blogi osuu ja uppoaa meikäläiseen! Ja Tommille pointsit VHB:stä 😊

neulefriikki
7/4 | 

Miten nuo pilkut on toteutettu tuohon mekkoon ? ja onko 100 %merinovillaa?

Veera
Liittynyt2.9.2015
8/4 | 

On ihan 100% merinovillaa ja ihan siis kuvioneulottu.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat