Apua, on myönnettävä, että tiistaina mittariin kolahtava 35 on lähiaikoina nostattanut kepoista ikääntymisahdistusta Tiedän, että se on vaan numero, enkä mä yhdessä yössä maagisesti miksikään muutu, mutta siis herranjestas miten lähellä on sitten jo 40!

Ehkäpä tätä ikäkriisiä vastaan taistellakseni päädyin lähtemään eilisiin työporukan pikkujouluihin melko teinityylissä. 

Niin vaan minäkin vihdoin sorruin chokeriin, vaikka pitkään niitä katselinkin sillä ajatuksella, että tämä muoti on jo kertaalleen koettu, joten ei kiitos. Mutta lähes kaikkeen sitä tottuu, kun aikansa toisten yllä katselee. 

Kaulaa koristava samettinauha ja sykerökampaus veivätkin siis tunnelmat todella vahvasti omaan teini-ikään. Eikä tuo karvatakkikaan varsinaisesti ysäri-fiiliksiä karttele. Eihän tästä puuttunut enää kuin paksupohjaiset Spice Girls -kengät. :D

Teini-ikä -larpissa suureksi avuksi oli myös yökerhossa soitettu Tiktakin Heilutaan -biisi, jonka tahdissa tanssimme työkaverin kanssa pöydällä. Ihan pieneksi hetkeksi mä unohdin täysin olevani lähes 35 vuotias ämmä. Taidan laittaa lisää Tiktakia soimaan. Ja Spice Girlsiä! 

mekko - Junarose (saatu) / karvatakki - Marks & Spencer / laukku - Zara / kengät -Vagabond / choker - Glitter / korvikset -Kooky Gems 

Kommentit (3)

Vierailija
4/3 | 

Upea kolmevitonen :) Hyvää synttäriä!

anna
5/3 | 

Synttärionnittelut! Noi sun hiukset on ihan älyttömän kivan näköiset!!!

emiliamaria
6/3 | 

Synttärionnea! Aloin ajatteleen että ohoh, ootpa vanha ja sit tajusin että hitto, määhä just täytin 32, että ei se siitä kolmestaviidestä niin kaukana ole.. :D (aina kun iskee ikäkriisi ja sehän iskee aina just sillon ku pitäis nukkua eli yöllä, alan ajatteleen mun miestä joka täyttää keväällä 46 ja sitten sitä että sen viiskymppiset on kohta ja että millaisethan juhlat sit pidetää... unohtuu kummasti oma kriisi :D) 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram