Enää kaksi viikkoa tätä ihanan vapaata ja rytmitöntä elämää ja sitten uppoudun taas hetkeksi kokopäivätyöhön. Kuten monena kesänä aiemminkin, menen jälleen tekemään kesälomatuurauksia Satakunnan Kansaan, joten tiedossa on ihan normaalia yhdeksästä viiteen (tai iltavuoroviikoilla kahdesta kymmeneen) arkea. Se tuntuu aina hieman shokilta, kun 9 kk vuodesta elää suunnitellen itse kaikki aikataulunsa.

Tämä toukokuu on onneksi tarjonnut monenmoista menemistä, tapahtumaa ja vaihtelevia työkeikkoja, joista olen koittanut paraani mukaan ottaa iloa irti ennen pian koittavaa arkirytmin muutosta. Yksi kuluvan kuun kivoista päivistä vietettiin viime viikolla PING  Festivaaleilla. 

mekko - Pieces / laukku - Rebecca Minkoff / kengät - Ten Points / sukat - Falke / korvikset - Lindex

Tapahtuman pukeutumiskoodi oli tänä vuonna sparkle with colour, joten kiskaisin päälle monenkirjavan liljamekkoni. Kimallusta kokonaisuuteen löytyi sitten paikan päältä. Siitä postauksessa tuonnempana.

Helsingissä Hotelli Clarionissa pidetty vaikuttajamarkinoinnin tapahtuma oli järjestyksessään jo neljäs ja olen ollut mukana joka vuosi. PING on oiva paikka verkostoitua muiden sisällöntuottajien kanssa, tavata yritysten edustajia ja inspiroitua ohjelmasta. 

Vaikka ohjelmassa oli jälleen paljon erilaisia vaikuttajamarkkinointiin puheenvuoroja ja paneelikeskusteluja, niin itselleni tämän vuoden tärkein anti oli kyllä kivojen kollegoiden kanssa hengailu. Muutamasta mielenkiintoisesta yritysedustajien kohtaamisesta olin toki myös iloinen. 

Jokunen puheenvuoro/keskustelu tuli toki kuunneltua, mutta eniten ajatuksia vaikkapa omaan bloggaamiseen ja sen tulevaisuuteen liittyen heräsi muiden bloggaajien kanssa keskustellessa. Tekee vaan monella tapaa hyvää päästä välillä horisemaan alan meiningeistä isommalla porukalla. Nyt päässä muhiikin monta mietettä siitä millaisia peliliikkeitä tulevaisuus voisi mahdollisesti pitää sisällään. Mutta yksi on kuitenkin varmaa, kyllä tämä homma ainakin toistaiseksi vielä elämässä pysyy!

Sitä pukukoodin peräänkuuluttamaa kimallusta asukokonaisuuteen tarjoili tapahtumassa mukana ollut Elina K:n Glitterbaari. Iina haki itselleen ns. silmäpussienpeittokimallukset ja minulle puolestaan glitterillä kuorrutettiin sivusiiliä.

Tää oli ihana! En olis millään raskinut illalla pestä hiuksiani. Glitterit ja hileet siis sotkettiin ihan vaan hiusgeeliin jota sitten levitettiin tukkaan siveltimellä ja lopuksi taideteos vielä kiinnitettiin runsaalla lakalla. 

Iinan ja Niinan kanssa muodostimme mahtavan punahuulijengin. Näiden tyyppien kanssa on tätä blogipolkua taivallettu yhtä matkaa jo todella monta vuotta. On ehditty koluta yhdessä vaikka mitkä reissut ja kekkerit. 

Kaksoissiskokin sielä mestoilta löytyi. Tähän tiimiasuun mulla oli kyllä aika vahvasti näppini pelissä, sillä Emmin ihasteltua tätä mekkoa postauksestani, tarjouduin itse sen hälle täältä Porin Sokokselta hakemaan. Mekkomätsäyksemme nostatti hymyn monen kanssapingeilijän huulille. Ja onhan nää nyt aika näyttävät koltut ja mimmit! :D

Monin tavoin kiva ja aurinkoinen oli tuo PING-päivä. Jatkokemut jätin kuitenkin suosiolla väliin ja niiden sijaan kävin saunomassa ja uimassa ja vetäydyin ihanaan hotellihuoneeseeni seuraamaan Euroviisuja. Se jos mikä oli hyvä ja rentouttava ratkaisu. Clarionin kattouima-allas on ihana. Jos joskus majoitut tuossa hotellissa, niin älä unohda uikkareita!

Ensi viikolla olisi vielä yksi parin päivän Helsinki-reissu edessä. Sitten se kesä ja uusi arki jo alkaakin. Kai siihen taas sopeutuu. 

Kommentit (2)

Laukkufriikki
2/2 | 

Sinulla on kuvissa kaksi eri väristä Rebecca Minkoffin laukkua. Ihania ovat! Mistähän niitä voisi löytää...?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram