-Kaupallinen yhteistyö Garnierin kanssa-

Katson aina ihaillen kampaajalla niitä ihmisiä, jotka siinä heti operaation maksaessaan varaavat jo seuraavan käynnin. Mitä mahtavaa suunnitelmallisuutta Itse en vaan kykenen tuollaiseen ennakointiin.

Siksipä minulle käykin toistuvasti niin, että katson joku päivä kalenteria ja huomaan, että parin päivän päässä häämöttää jokin tilaisuus, jossa pitäisi olla edustavana. Muotinäytös, jotkut isot juhlat tai vastaavaa. Ja siinä samassa katson peiliin ja rääkäisen kauhusta nähdessäni tukkani. Mitenkäs siitä edellisestä hiusten värjäämisestä onkin jo vierähtänyt kuukausia?

Noissa epätoivon hetkissä onneksi kotivärjäys pelastaa. Hiusväri löytyy lähimmästä marketista ja tunnin verran nyt aina löytyy jostain aikaa. Kun pistää vielä hiustenleikkuukone-käyttötaitoisen miehen asialle, niin tilanne on jälleen pelastettu. Ja rahaakin säästyy, kun itse tekee!

Olin nuorena ihan maaninen hiustenvärjääjä. Sitä leiskuvan punaista sävyä ylläpitääkseen oli niillä yhdeksänkymmentäluvun hiusväreillä läträttävä lähes viikottain ja hiukset olivat sitten kunnoltaan juurikin sen näköiset, usein kuivat ja huonokuntoiset. Onneksi tuotteet ovat vuosien aikana kehittyneet ja markkinoilta löytyy hiuksia hellävaraisesti kohtelevia värejä. 

Värjäsin omat kulahtaneet hiukseni runsaasti hoitavia luonnonöljyjä sisältävällä Garnier Olia -kestovärillä. Katso videolta miten rähmäkäpälältä sujui hiusten värjäys ja miten upean muutoksen hiukseni kokivat!

Tästä videon kuvaamisesta on jo pari kuukautta aikaa, mutta uusi väripakkaus odottaa minua parhaillaan kylppärissä. Taidan siis ottaa pienen iltapuhteen tähän joulunpyhille ja antaa kyytiä juurikasvulle!

 

 

Kommentit (6)

Vierailija
8/6 | 

Tuli meilläkin testattua tätä ensimmäistä kertaa jokin aika sitten, kun L'Oreal harmillisesti päätti lakkauttaa useamman vuoden käyttämäni mangosävyn (4.6) ja on täytynyt etsiä sille seuraajaa. Värjäyskokemus oli hajuaistin puolesta miellyttävä suljetussakin kylppärissä ja tosiaan MIKÄ KIILTO!!! ja MIKÄ SILKKISYYS!!!, mutta pesukestävyys oli vähän heikompi ja haalistui myös rumemmin kuin mitä tuo aiemmin käyttämäni l'oreal. Vaikeaa tämä purkkipunapäisyys. :/ Mulla vielä kaksivärinen tukka, jossa alaosa on toisenvärinen, niin kyllä siihen apukädet tarttee, joten värjäysväliä ei voi kamalasti tihentää (menisi ystävyyssuhde pilalle :D). Mutta kaapissa toinenkin Garnier-pakkaus, oli kuitenkin sen verran upea sävy. Sun hiuksista tykkään kovasti, ovat kuvissa aina todella ihanasti paitsi sävyn, myös kampauksen puolesta. :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
9/6 | 

Joo, mä tiedän kyllä ton punapään tuskan, olen elämästäni niin pitkiä aikoja värjännyt punaisella. Mulla tää väri on haalistunut mielestäni aika siististi. Tai ei ainakaan ole mitenkään ärsyttänyt tämä väri, vaikka värjäyksestä on nyt aikaa jo pari kuukautta. Tällä viikolla ajattelin värjätä uudelleen, kun juurikasvu on sen verran hurja. Mut se taitaa olla kans vähän yksilöllistä, että miten värit pysyy kenenkin hiuksissa. Toivottavasti sulle löytyy joku uusi suosikki lopetetun tilalle. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sarii
10/6 | 

Ihana video! Voi kun tekisit enemmänkin niitä :)

Vierailija
11/6 | 

Eikös se taitava mies ole pari kertaa leikannut melkosen loven hiuksiisi?

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/6 | 

Juu, kyllä on. Entäs sitten? :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat