Näitä asukuvia katsellessa mä joudun kyllä kysymään itseltäni, että miten ihmeessä mä saatoin vihata kaikkea sinistä niin pitkään ja hartaasti. Siis tuo sinisen topin, lintubomberin ja vaaleamman sinisten farkkujen yhdistelmähän on ihan järjettömän nätti ja raikas!

Tästä H&M:n pliseeratusta topista nähtiin aiemmin päälläni jo nuden värinen versio ja kun bongasin myöhemmin muitakin värejä, niin pistin heti hankintaan. Sillä jo lähes vuoden ajan käytössä ollut musta saman oloinen toppi on osoittanut niillä olevan hurjasti käyttöä.

Toppia löytyy nyt sekä verkkokaupasta että myymälöistä mustan, nuden ja tummansinisen lisäksi myös viininpunaisena ja vaaleanvihreänä. Löydät 15 € maksavat naruolkaintopit TÄÄLTÄ. Kokoja on XS-XL ja itselleni n. 48 kokoiselle hinkkilissulle koko L on sopivin. XL-koossa olkaimet kävivät jo itselleni liian pitkiksi ja toppi laskeutui sen vuoksi selästä liian alas paljastaen rintsikat. Eli vaikka ovat ihan normimallistosta eivätkä plusosastolta, niin sanoisin, et riittävät about kokoon 50 asti!

Pliseeratut vaatteet ovat nyt ihan kuuminta hottia, joten tällä monikäyttöisellä topilla pääset trendiin kiinni ihan pikkurahalla. Itse saatoin ottaa vielä viininpunaisenkin... :D

Ja kun nyt näitä henkkamaukka-linkkejä on tässä tullut lähipäivinä jaeltua, niin pistetäänpä vielä yksi. Kuvassa näkyvät kullanväriset tupsukorviksetkin ovat topin ja farkkujen tapaan H&M:n tuotantoa ja löytyvät verkkokaupasta TÄÄLTÄ. (Ja ei, nää ei ole mitään kaupallisia linkkejä!)

farkut - HM+ / toppi - H&M / bomber - KappAhl XLNT / kengät - Wonders / korvikset - H&M

Kemuviikonlopun jäljiltä kovasti hehkuttamani Wondersin nudekorkkarit jatkavat vahvaa suoritustaan. Mulla on vihdoin korkokengät, joita voi käyttää ihan arjessakin, kun ovat niin mukavat!

Aika sairaan kiva kokonaisuus vaikka ihan itse sanonkin! 

Kommentit (12)

Koskaan en kommentoi mutta nyt...
13/12 | 

Voih, pakko sanoa, vaikkei saiskaan vertailla: näyttää sun päällä paljon myyvemmältä kuin henkkamaukan mallien päällä! <3 Todella ihana siis, oot huippu! Pistän itsekin harkintaan nyt tämän perusteella. 

Ihanaa kevättä! 

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/12 | 

Musta on just tosi mielenkiintoista miten sama vaate toimii hyvin eri tavalla eri kokoisilla ja mallisilla ihmisillä. Mun mielestä sopii hyvin sekä mallille että mulle,  mutta näyttävät tietenkin tosi erilaiselta.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Minnea/Minnean muruja
15/12 | 

Nää värit on kyllä munkin mieleen! Sininen ja vaaleanpunainen näyttää raikkailta yhdessä! Pitäisiköhän munkin tilata tuo toppi...olisin kyllä ottanut koon XL, mutta jos sulle menee L, niin uskaltaisinkohan ottaa sitten sen...jään pohtimaan :D

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/12 | 

Se XL oli oikeesti ihan yllättävän iso. Sen minäkin olisin varmasti ottanut, jos sokkona olisin tilannut. Mutta ostin sen ekan nuden värisen kaupasta siten, että ei ollut isompaa kuin se L ja totesin sen riittävän.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

$
17/12 | 

Samaa meinasin sanoa kuin eka kommentoija! Kävin kurkkaa hm:n sivuilta tuon topin ja siellä se näyttää ihan liian avonaiselta ja lyhyeltä. En sit taidakaan viittiä tilata.

Veera
Liittynyt2.9.2015
18/12 | 

No kuten vaikka näistä mun kuvista huomaa, niin se on hyvin eri näköinen eri kokoisten ja eri mallisten ihmisten päällä. En itsekään niiden hm:n kuvien perusteella varmasti olisi uskaltanut ostaa, mutta bongasinkin topit ekana ihan liikkeestä, niin ei ollut mitään mielikuvaa tuotteesta mallin päällä. Ja ainakin itselläni toimii kivasti eikä tunnu liian avoimelta

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Katri
19/12 | 

Vitsi että mä tykkään sun tyylistä, mutta valitettavasti mun päällä ei näyttäisi kivalta.
Olisi kiva nähdä "sama tyyli eri vartalotyypille" -blogijuttu.

Veera
Liittynyt2.9.2015
20/12 | 

Mulla nyt itsellä on valitettavasti vaan tää yhdenlainen vartalo, joten ihan helpolla en eri vartalotyypeistä esimerkkejä saa. Etenkin, kun vaatteet joita blogiin kuvaan, on aina ihan suoraan omasta vaatekaapista, niin mistäse sen saman tyylin kaivelisin sitten jollekin toisen malliselle vaikka sellaisen kuvattavaksi saisinkin. Mutta pidän ajatuksen mielessä, jos tulee joskus joku tilaisuus, että sellainen juttu olisi jotenkin helposti toteutettavissa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
22/12 | 

No se ei oo ainakaan kallis hankinta! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Piia
23/12 | 

Tää on ihan mielettömän hieno asukokonaisuus !! Tykkään !!!

Veera
Liittynyt2.9.2015
24/12 | 

Minäkin ihan yllätyin kuinka kiva tää oli!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat