Olin jo hetken aikaa ehtinyt odottaa sellaista päivää, kun sää houkuttelisi vihdoin pukeutumaan lämpöiseen kashmirneuleeseen. Tänään se hetki koitti. Hieman halusin kuitenkin vielä muistella taakse jäänyttä kesää, joten puin neuleen kanssa kesällä ahkerasti käytössä olleen tirppamekon.

Kesämekko ja kylmempiä kelejä varten hankittu neule olivat yhteenpuettuna kuin siirtymäriitti vuodenajasta toiseen. Siinä ne kaksi kohtasivat toisensa vesisateessa mekon siirtäessä viestikapulaa edelleen kashmirpuserolle 40 denierin sukkahousujen ja jykevien syysnilkkureiden liittyessä kannustusjoukkoihin. 

 

Suuntasin rennossa ja jotenkin lohdullisessa asussani tänään kouluun. Olin aloituksesta jo kaksi viikkoa myöhässä (töiden vuoksi) ja tänään sitten myöhästyin vielä aamun ekalta tunniltakin bussin hajottua Porin ja Rauman välille. Hieno aloitus siis. 

En nyt ekan päivän jälkeen vielä ihan osaa sanoa, että millä mielellä noista pukeutumisneuvojan opinnoista olen. Vähän voi olla oma ajatusmaailma ja opetettava "säännöstö" välillä törmäyskurssilla. Siitä saatiin tänään jo hieman esimakua. Itse kun koen, että sellainen vartalon "virheitä" osoitteleva lähestymistapa on todella vanhanaikaista enkä itse sellaisen takana seiso. Mielenkiinnolla siis odotan mitä on edessä.

Mutta toisaalta ihan kivaa puuhaa ainakin tänään, kun lähinnä käytiin läpi erilaisia tyylipersoonia etsimällä lehdistä esimerkkikuvia. Tuntui siis enimmäkseen sellaiselta rennolta vapaapäivältä, kun selaili rauhassa akkainlehtiä. :D 

 

mekko - KappAhl (saatu) / neulepusero - H&M / kengät - Vagabond / korvikset - Aarikka (saatu)

Tämän päivän kengistä on muuten todettava, että ne ovat kuin aikakone vuoteen -95 Tenetin yläasteelle. Punaista kiiltonahkaa ei jaloissani tuolloin nähty, saatoin sellaisesta vain haaveilla, mutta tuo Vagabondin nilkkureiden malli traktoripohjineen on kyllä ihan suoraan mun teiniajoilta. Vagabondit ne piti kengät olla silloinkin.

Nämä ysärikopiot löytyivät jälleen kerran samasta paikasta kuin monet muutkin kengät tänä vuonna, eli Zadaasta. Mahtava löytö, hintaakin oli vain reilut neljäkymppiä!

Tämä viikko onkin sitten taas ilahduttavan vaihtelav. Tänään oli koulua, huominen ja keskiviikko on täynnä sekalaisia toimistohommia kuvankäsittelystä kirjoittamiseen, torstaina on vuorossa jälleen muotinäytöspäivä ja sitten on vielä pari päivää lehtikuvaushommia SK:ssa. Kesän ysistä viiteen -työ on jo lähes kaukainen muisto vain. 

 

Kommentit (4)

Veera
Liittynyt2.9.2015
8/4 | 

Ihan normimallistoa. Ei ole pluspuolella useinkaan ollut kashmirneuleita edes tarjolla

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram