Aurinko on paistanut jo pari päivää, joten eikös nyt voi jo ihan täysillä haaveilla kevät- ja kesäkengistä? Piipahdin tänään PR-toimisto Polhemilla ja nappailin samalla kuvia kevään inspiroivasta kenkämuodista. 

Huomioni kiinnitti erityisesti seuraavat asiat:

SAMETTI

Molemmat kengät Unisa

Enpäs ole tullut aiemmin ajatelleeksi, miten kivalta sametti näyttää kengissä... Ei kun hei, mun vanhojenpäiväkorkkarit vuonna 1999 itse asiassa olivat just punaista samettia! Olikohan se sittenkin jokin tuttuuden tunne, joka näissä Unisan kengissä viehätti. Nuo nilkkurit olis niin mageet farkkujen kanssa!

PISTOKKAAT

Zign Studio

Tamaris

Vuosien halveksunnan jälkeen pistokkaat luikertelivat kenkäkaappini jälleen viime kesänä näiden Vagabondien myötä ja tänään huomasin, että tykästyminen jatkuu myös tänä vuonna. Erityisesti ihastuttaa tukevat korot, mutta en mä hipelöimättä kyennyt ohittamaan noita matalia lättänäpistokkaitakaan.

 

NÄYTTÄVÄT KOROT

Tamaris

Ooh! Punaista mokkaa ja kauniit kukkakankaalla päällystetyt tukevat korot. Nämä saattaa oikeasti päätyä ostoslistalle kunhan kevät etenee ja kengät saapuvat kauppoihin. Näistä löytyy myös musta versio.

 

BRODEERAUKSET

Tamaris

Tamaris

Marks & Spencer -housupostauksessa nähtyjen farkkujen ja raitapaidan myötä mun silmät aukesi brodeerauksille siihen malliin, että nyt hiplailen koristeompeleilla varustettuja vaatteita ja asusteita joka puolella. 

 

HERRAINKENGÄT

Terhi Pölkki

Tässä nyt ei ole mitään uutta, eikä siis kyse mistään yhden kevään muotivillityksestä. Laadukkaat nahkaiset herrainkengät nyt vaan on klassikko, joka kiinnostaa mua vuodesta toiseen. Odotan niin kovin sitä päivää, kun ekan kerran talven jälkeen tarkenee heittämään sukat nurkkaan ja kiskomaan jalkaan herrainkengät! 

Kommentit (2)

Veera
Liittynyt2.9.2015
4/2 | 

Kenkähyllyllä ei koskaan ole helppo pitää kukkaron nyörejä kiinni! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat