Joulun mekoista vihdoin jo paluu arkeen asukuvissakin. Jotenkin tämä talven pimeys on saanut mut viime aikoina pukeutumaan ihan ärsyttävän usein mustaan. Mut onneksi musta takkikin on oikein kiva, kun se on karvainen ja asusteilla voi pikkuisen piristää, ettei tuu ihan mörkö-olo.

housut - Foggy / takki - Marks & spencer / laukku - Tiger of Sweden / kengät - Caterpillar / panta - Katri Niskanen / korvikset - Viaminnet (saatu) / huivi - Shopbob

Musta lähellä kasvoja imee viimeisenkin värin iholta, joten pinkki panta ja vaaleanharmaa huivi on hyvä pelastus, ettei fiiliksestä tule ihan tunkkainen. Olenkin huomannut, että mustat kaulahuivit ovat jääneet minulta ainakin tänä talvena tyystin käyttämättä. Välillä olen mallaillut kaulaan mustaa ja aina on tuntunut peiliin katsoessa, että silmien alla kraaterit vaan syvenee. Valitsen siis mieluummin hieman väriä tai vaaleutta kasvoja kehystämään.

Nämä itselleni joululahjaksi Zalando Loungen alekamppiksesta tilaamani CATin kengät osoittautuivat ihan erityisen huomiotaherättäväksi. Ne nimittäin pisti merkille molemmat mieskollegani tallustellessani näillä eilen töihin. "Nyt on kyllä hienot kengät, kun me setämiehetkin ne huomataan!". 

Herroilta tuli pisteitä kenkien hienon ulkonäön lisäksi myös niiden käytännöllisyydestä. "Niissähän on ihan kunnon pohjat, näyttää pitäviltä." Ja kyllä, juuri siitä minäkin iloitsen, että nämä on ihan oikeasti järkevät ja käytännölliset talvikengät, mutta samalla sairaan mageet.

Mustalla perusnahalla en noita käyttäisi enkä tykkää yhtään myöskään Caterpillarin siitä perus kellertävänruskeasta väristä. Mutta hopeisena ovat aivan täydelliset. Toinen vaihtoehto olisi ollut ruusukulta, mutta totesin nämä monikäyttöisemmäksi omien vaatteideni kanssa.

Näistä on jo ehditty multa kysellä, että mistä kyseisiä kenkiä saa, mutta nyt joudun sanomaan, että en valitettavasti tiedä onko tätä väriä oikein saatavilla. Zalando Loungessa oli tosiaan vaan lyhyt kamppis, joka on jo ohi ja googletus ei ainakaan itselleni heti tuonut tulosta sellaisista nettikaupoista jotka toimittaisivat Suomeen. Mutta jos joku haluaa etsiskellä, niin mallin nimi on Lyric. 

 

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Kyllä vain, olen itsekin huomannut, että suomen talvessa kengät ovat varsin käyttökelpoiset jalansuojat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram