Olin jo aiemmin viikolla postaamassa, mutta täällä blogialustassa oli jokin vialla enkä pystynyt edes tallentamaan tekstejäni saati julkaisemaan. Joten vaikka joku jo kommenttiboksissa totesi, että koko blogi joutaiskin jo loppua, kun päivittyy niin harvoin, niin joudun hänen ja muiden samaa mieltä olevien kiusaksi toteamaan, että ei tämä blogi mihinkään ole loppumassa.

Blogi on aina päivittynyt oman jaksamiseni ehdoilla ja tänä syksynä ja etenkin viimeisen parin kuukauden aikana voimat ovat menneet ihan muuhun. Fiksummat teistä onneksi ymmärtävät asian.

Enempää en jaksa tätä huonoa julkaisutahtia vatvoa tai pahoitella. Postauksia tulee sitä mukaa, kun se hyvältä tuntuu. Ja sen voin sanoa, että ainakin linnan juhlien asua on luvassa heti huomenna! Tähän väliin nakkaan kuitenkin nämä jo valmiina olevat asukuvat viime viikonlopulta, kun kävin kyynelehtimässä Vestan keikalla. 

Myös tänään luvassa livemusiikin lumoa, sillä seuraavaksi pitää alkaa valitsemaan kostyymiä Amorphiksen keikalle!

Nyt onkin vihdoin jo hieman helpompi löytää jotain päällepantavaa, kun vaatteet ovat suureksi osaksi löytäneet paikkansa. Tommi nimittäin ystävällisesti kokosi uuden vaatekaappini itsenäisyyspäivänä minun ollessa Helsingissä.

Nyt on siis kämpässä kaikki huonekalut paikoillaan! Meinasin sanoa, että samalla on exän kaikki kokoamishommat pulkassa, mutta vielä se lupasi yhden lampun mulle kattoon asentaa.

Oon nauranut, että Tommille tää ero tarkoitti yhtä hemmetin työleiriä. Niin paljon on saanut mun kanssa kantaa huonekaluja ja laatikoita ja olla pora ja ruuvimeisseli kädessä asentamassa ja kokoamassa sitä sun tätä. Kunnon riidoissa eroaminen olis säästänyt ainakin hänet monelta hommalta. Mut kivempi näin. 

mekko - Junarose (saatu)

takki - Marks & Spencer

saappat - Högl (saatu)

laukku - Rebecca Minkoff

korvikset - Viaminnet (saatu)

huivi - mbyM

 

Vestan keikka sujui rennossa trikoomekossa ja syksyn suosikkisaappaissa. Nyt Amo-keikalle kenkävalinta on varmaankin sama, mutta mitäs sitä lopun vartalon peitoksi pistäis...

Äsken vaatteita kaappiin latoessa käteen osui kultainen paljettihame ja kuulosti ihan kuin se olisi sanonut haluavansa pitkästä aikaa ulos. Toivotaan, että jostain löytyy näin illan pimeydessä nurkka jossa saisi asukuvat tänäänkin aikaiseksi.

Kommentit (9)

EijaJ
10/9 | 

Jatka Veera vain omaan tahtiin. Meille lukijoille pääasia että jatkat. Olis kiva lukea myös fiiliksiä linnan keikalta. Btw sehän on tosi ihana ettei tarvi vihassa erota. Miksi riitelisi jos kykenee hoitamaan hommat sovussa.

Iso A
11/9 | 

Komppaan! Tykkään tyylistäsi, oli kyse sitten kirjoituksista, kuvista tai lookistasi. Ihanaa loppuvuotta ja inspiraatiota uudelle vuodelle!

Esmee
12/9 | 

Nyt on upea mekko päällä!

Just joku politiikan hahmo täällä Briteissä sanoi, että näkyvään työhän kuuluu aina vihaajat ja että hän lokeroi.. läheisten ihmisten mielipiteille annetaan aikaa ja kaikkien muiden kritiikistä hän gives a flying fuck.

Ihmiset tulee purkamaan omia pettymyksiään ja pahaa mieltään teihin näkyvillä oleviin. Älä anna kahta sekuntia niille.

Eejii
13/9 | 

Ei ole kyllä nyt enkä aiemminkaan tullut mieleen, että blogisi päivittyisi harvoin, päinvastoin tuntuu että tasaiseen tahtiin saa uutta luettavaa.

Itse olen ollut omassa erossa tuo joka auttaa toista muutossa kantamaan tavaroita, sisustamaan uutta kotia, porailee reiät seinään ja makutuomaroi taulujen paikkoja. Toisaalta ihanaa että voidaan olla väleissä mutta toisaalta todella raskasta saatella toinen uuteen elämään ilman mua.

Jenniii
14/9 | 

Mukavahan se on erota sovussa, jos vain siihen pystyy. Ehkä tuo konkreettisten muuttohommien tekeminen on samalla surutyötä teille molemmille.

Itse erosin entisestä poikaystävästä kavereina neljä vuotta sitten ja yhä se tulee poraamaan taulua seinään kun pyydetään 😃 Moni on sitä ihmetellyt, että miten pystytään tähän. En ole osannut vastata siihen muuta kuin että meidän suhde muuttui kaverilliseksi jo pitkän aikaa ennen eroa. Ei siinä ollut kummallakaan enää mitään suuria intohimoja, ei rakkauteen eikä vihaan. Miksi siinä olisi pitänyt ruveta riitelemään, kun oltiin samalla sivulla.

Fantti täällä
15/9 | 

Näytät kuvissa upealta! Ihana mekko. Odotan uutta luettavaa aina innolla, ei väliä tuleeko seuraava juttu huomenna vai kuukauden päästä. Minusta on ihailtavaa että olet jaksanut näinkin paljon päivittää blogiasi. Voimia sinulle 😘

Anna Ohana
16/9 | 

Mie olen blogisi uusi seuraaja. Ja kuviasi katsoessa yksi asia nousee ylitse muiden: sääresi! Ne vain jatkuvat ja jatkuvat. Upea nainen olet päästä varpaisiin, mutta siulla on kyllä ehtymätön kyky tuoda sääret esille. You go girl!

Toki huomaan kaiken muunkin siusta. Kuvissa hymysi hurmaa ja saa ainakin minut hyvälle tuulelle. Kirjoituksesi ovat mukaansatempaavia. Kiitos kun jaksat kirjoittaa. 

Catti
17/9 | 

Ihana mekko! Ja minusta kirjoitat ihan tarpeeksi usein. Ja muutenkin, hyvää kannattaa odottaakin :)

Orvokki
18/9 | 

Moi Veera! Kirjoita vaan ihan omaan tahtiin. Noista hätähousuista ei kannata välittää.marmattavat mitä marmattavat kun eivät enää muuta keksi.
Hienoja nämä sun blogit ovat, kiitos niistä. On ilo lukea kun kirjoitat niin ihanan aidosti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat