Ihan pikaisena vinkkinä todettakoon, että H&M+ -osastolla on just nyt saatavilla kahden tuotteen verran 100% kashmiria! Pitkän neuletunikan hinta on 129 € ja puuteribeigen ribbineuleen 89,99 €. Tällä hetkellä H&M:n nettikaupassa kuitenkin tarjolla -10% etukoodi ilmaisen toimituksen kera, joten hieman saa hinnasta pois.

Itselläni ei ole ollut yhtään H&M:n kashmiria, olen niitä vain sovitellut, joten laadusta ei ole siis käyttökokemusta. Muita saman hintaluokan kashmirneuleita (eli ns. halpiksia) minulta löytyy kyllä useampia ja olen ollut varsin tyytyväinen. Tokihan se materiaali on ohuempaa ja kestämättömämpää kuin kalliimpi huippulaatuinen kashmirvilla, mutta kiitän silti tällaisesta kukkaroystävällisemmästäkin kashmirista. 

Tätä pitkää tunikaa taidan käydä kyllä sovittamassa, jos vaan Helsingissä liikkeestä löytyy!

Hirveästi ei ole aiemmin H&M Premium Quality -valikoimassa näkynyt isoja kokoja, mutta toivotaan, että näitä tulisi jatkossakin. Esim silkkipuseroita voisivat puolestani mielellään tehdä plussakoossakin.

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram