Just ehdin miettiä, että nyt taitaa tulla muutaman päivän blogihiljaisuus, kun iltavuoropäivinä ei tule tehtyä paljoa töitä kummempaa, niin muistinkin, että mullahan on paritkin asukuvat odotelleet jo jonkin aikaa julkaisemista. 

Postasin pari viikkoa sitten tämän Vähän liikaa kaikkea-kokonaisuuden ja nyt olisi vuorossa hieman riisutumpi versio karvatakin, farkkujen ja maihareiden yhdistelmästä. Kun raitapaidan ja kirjailut vaihtoi simppeliin pellavapaitaan, rauhoittui yleisilme melkoisesti. 

Edelleen kuitenkin noi Martensit rokkaa makeesti tuon takin kanssa ja tuovat asuun just sopivan väripilkun. Tähän olis nyt jotkut mustat perusnilkkurit olleet ihan tappavan tylsä vaihtoehto. 

Pitäisköhän muuten joskus kuvailla omia asuja niin, että olis aina esimerkin vuoksi myös eri kengillä tai eri takilla tms? Siis sellaisia esimerkkejä, että miten paljon koko asun fiilis muuttuu jollain yhdellä eri valinnalla. Kun itselleni esimerkiksi just kengät on ihan älyttömän tärkeä asia ja siihen liittyy kaikenlaisia oman pään sisäisiä sääntöjä. Ja kengät on se asia, joista "ahdistun" eniten, jos ne eivät ole oman koodistoni mukaisesti linjassa päällä olevien vaatteiden kanssa.

Voitte kuvitella, että tämä aiheutta melkoista pähkäilyä aina reissuille pakatessa, koska ihan joka asulle ei mahtuis aina pakkaamaan mukaan oikeita kenkiä. :D

Itse ostin tän paidan Marks & Spenceriltä jo vuosi sitten, mutta näytti olevan pellavaisia peruspaitoja hyvin liikkeessä myös viime viikolla siellä pyörähtäessäni. Kaltaiselleni pitkän linjan kauluspaitakammoiselle (ja silityskammoisella) tälläinen rento ja ruttuinen vaihtoehto on ollut juuri sopiva tapa lähestyä paitapuserotyyliä. Vieläkin mulla on pikkuisen sellainen virallinen fiilis, jos paita on valkoinen ja siinä on kaulukset, mutta osaan oikein hyvin "pilata" virallisuuden vaikkapa maihareilla ja revityillä farkuilla. :D

farkut - Junarose (saatu) / pellavapaita - Marks & Spencer / takki - Marks & Spencer / kengät - Dr. Martens / korvikset - Aarikka (saatu) / huivi - Becksöndergaard

Jos siellä on muuten joku plussakokoinen uusia kevätfarkkuja vailla, niin kannattaa vilkaista Junarosen valikoimat. Heidän omassa nettikaupasssaan on tällä hetkellä osa farkuista -20% alessa.

Nuo minun kuvissa näkyvät farkut ovat mallia JRFive ja ovat olleet ihan mun suosikit siitä saakka, kun ne syksyllä sain. Ovat malliltaan ihan kuin just mun jalkaan tehty ja kyllä näissä persekin aika lailla paikalleen osuu. Samat farkut nähty aiemmin myös mm. näissä  asukuvissa.

Kokoja Junarosen farkuissa löytyy siis välillä 42-54 ja itse käytän mallista ja matskusta riippuen joko kokoa 44 tai 46. Tämän postauksen mallikappalefarkut ovat kokoa 44. (ja ei, en todellakaan yleensä mahdu mihinkään mikä on kokoa 44)

Kommentit (2)

Paula
3/2 | 

Oijoi miten kiva, rento, tyylikäs asu, aivan mahtava!

MarjukkaS
4/2 | 

On kiva asu!

Ja sinä Veera olet viime aikoina näyttänyt tosi kauniilta (vaikka kaunis olet toki aina), jotenkin oikein hehkut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat